Μπορεί ο Γιάννης Κομπότης να αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του στον Εισαγγελέα αλλά ακόμη δεν έχει κλείσει η υπόθεση απόπειρας δωροδοκίας του τερματοφύλακα των Τρικάλων, Χρήστου Πούρη από άνθρωπο του Λεβαδειακού. Ο Εισαγγελέας διέταξε την διενέργεια προκαρκτικής εξέτασης και θα διεξαχθεί έρευνα για την υπόθεση.
Θέση για τα όσα έχουν συμβεί πήραν οι δικηγόροι των δυο ΠΑΕ Ανδρέας Κουτσούμπας(Λεβαδειακός) και Νίκος Αλεξίου (Τρίκαλα). Ο πρώτος τόνισε πως δεν υπάρχουν στοιχεία κατά του κ. Κομπότη και η υπόθεση θα πέσει στο κενό ενώ ο δεύτερος απλά είπε πως "θα αποφανθεί η δικαιοσύνη.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Κουτσούμπα στον Novasport-fm:
«Δόθηκε τόσο μεγάλη έκταση -και σωστά έγινε από τη μία-, αλλά έπεσαν όλα στο κενό. Έπεσε στο κενό η όποια προσπάθεια δημιουργήθηκε κατά του προέδρου, κ.Κομπότη. Δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν κάποιο αδίκημα. Ο Εισαγγελέας έκρινε ότι τα στοιχεία δεν είναι ικανά, αλλά το θέμα χρίζει περεταίρω διερεύνησης».
Ο κ. Κουτσούμπας διευκρίνισε ότι στην μήνυση γίνεται αναφορά για τηλεφώνημα που φέρεται να έγινε στον τερματοφύλακα και επεσήμανε:
«Αν υπήρχαν στοιχεία ο κ. Κομπότης θα οδηγείτο στο αυτόφωρο. Θέλω να πω ότι η μήνυση έγινε το Σάββατο στις 7 και ο κ.Κομπότης συνελήφθη δύο ώρες πριν τον αγώνα. Θεωρούμε ότι αυτό έγινε εσκεμμένα για το παιχνίδι. Σήμερα, εμείς ζητούσαμε να γίνει η εκδίκαση της υπόθεσης.
Από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να βοηθήσουμε την δικαιοσύνη για να αποδειχθεί ότι όχι μόνο δεν έχουμε σχέση, αλλά και πως κανένας δεν ενεργούσε για λογαριασμό μας», πρόσθεσε ο κ. Κουτσούμπας ενώ στο τέλος άφησε αιχμές για την απουσία από τον Εισαγγελέα του προέδρου των Τρικάλων.
«Σε μια τόσο σοβαρή υπόθεση, δεν θα έπρεπε να είναι σίγουρα ‘'παρών'' και ο πρόεδρος της άλλης ομάδας σήμερα στον Εισαγγελέα δίπλα στον παίκτη του; Πού ήταν; Δεν ήταν κανένας».
Από την πλευρά του ο δικηγόρος των Τρικάλων Νίκος Αλεξίου ισχυρίστηκε πως τηρήθηκε η διαδικασία του αυτόφωρου ενώ τόνισε πως δεν περιμένει κάποια εξέλιξη μέσα στις επόμενες μέρες. «Ακολουθήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου. Έγινε η προσαγωγή του κου προέδρου (σσ. Κομπότη). Διετάχθη προκαταρκτική εξέταση για να ξεκαθαρίσουν ορισμένα θέματα και η Δικαιοσύνη θα αποφανθεί», τόνισε -αρχικά- ο νομικός σύμβουλος των Τρικάλων και πρόσθεσε:
«Ξέροντας από την πορεία των υποθέσεων αυτών, δεν θα υπάρχει κάποια εξέλιξη μέσα στις επόμενες ημέρες»,
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
