Quantcast
NEWS
18 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Αθώοι όλοι από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ!

Αθώοι όλοι για όλα. ΑΕΚ, Μελισσανίδης, Παπαδόπουλος, Αυλωνίτης, Ντάσιος και Δανιήλ. Κατέπεσε πλήρως το αστείο κατηγορητήριο και δεν πέρασαν οι μεθοδεύσεις συγκεκριμένων κύκλων για να πλήξουν την Ένωση και τον διοικητικό της ηγέτη

Με την πανηγυρική αθώωση της ΑΕΚ, του Δημήτρη Μελισσανίδη αλλά και κάθε κατηγορούμενου έληξε η χαλκευμένη υπόθεση-παρωδία με τις εκλογές των Ενώσεων Μετά από τις καταθέσεις που θύμισαν... Δελφινάρειο και τα αστεία στοιχεία που παρουσιάστηκαν η δικαιοσύνη έκρινε αθώους όλους τους κατηγορούμενους.

Έληξε δεν πέρασαν οι μεθοδεύσεις συγκεκριμένων κύκλων που ήλπιζαν ότι θα τιμωρηθεί η ΑΕΚ και ο διοικητικός της ηγέτης. Το μόνο που κατάφεραν ήταν να γελοιοποιηθούν και να προσφέρουν άφθονο γέλιο στο πανελλήνιο με καταθέσεις του στιλ «το έλεγαν όλοι στο καφενείο» και συνεχείς παλινωδίες.

Πέραν της ΑΕΚ και του Δημήτρη Μελισσανίδη για την συγκεκριμένη υπόθεση είχαν κατηγορηθεί οι Γιάννης Παπαδόπουλος, Νικόλαος Αυλωνίτης, Κωνσταντίνος Ντάσιος και Άγγελος Δανιήλ. Αθωώθηκαν όλοι για όλα! 

Υπάρχει δικαίωμα για έφεση εντός πέντε ημερών αλλά ουσιαστικά η υπόθεση έχει κλείσει. 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ