Η έκτη συμμετοχή της Ευαγγελίας Ψάρρα, σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα, αφού, στη φάση των "32", η 42χρονη πρωταθλήτρια τοξοβολίας ηττήθηκε από την πρωταθλήτρια της Κινεζικής Ταϊπέι, Εν Τσία Λιν με 6-4.
Η Ψάρρα μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και πήρε τα πρώτα δύο σετ, προηγούμενη με 4-0, όμως η αντίπαλος της αντέδρασε και αφού πήρε τα επόμενα δύο σετ, ισοφάρισε σε 4-4. Στο πέμπτο και καθοριστικό σετ, οι δύο πρωταθλήτριες "βρήκαν κέντρο" στις πρώτες της βολές, αλλά η Λιν αποδείχθηκε ψυχραιμότερη και πιό εύστοχη, επικρατώντας τελικά με 6-4.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!