Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ολυμπιακοί Αγώνες, Ξιφασκία: 18χρονος πανηγύρισε αλα Ρονάλντο (VIDEO)

Ενθουσιασμένος ο Αιγύπτιος θέλησε να μιμηθεί τον Πορτογάλο


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Μοχάμεντ Αλσαγιέντ είναι 18 ετών και συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, στο άθλημα της ξιφασκίας.

Στη φάση των "32" στο ξίφος μονομαχίας, επικράτησε 15-11 του Γιανίκ Μπορέλ και, μετά το τέλος του αγώνα, πανηγύρισε όπως πανηγυρίζει τα γκολ του ο Κριστιάνο Ρονάλντο. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!

Ο Ελσαγιέντ, αφού απέκλεισε τον χρυσό Ολυμπιονίκη του Ρίο στο ομαδικό ξίφος μονομαχίας, σημείωσε αξιόλογη πορεία έως τα προημιτελικά, όπου ηττήθηκε απ' τον Ρεϊζλίν, ο οποίος κατέκτησε και το χάλκινο μετάλλιο.

Πάντως, το χρυσό μετάλλιο στο ξίφος μονομαχίας (ατομικό) κατέληξε σε γαλλικά χέρια, με τον Ρομέν Κανόν να νικάει τον Γκέργκελι Σίκλοσι στον τελικό.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ