Το 2-1 στο Σαράγεβο, επί της ΑΕΚ, έδωσε ψυχολογία στη Βελέζ Μόσταρ και, ενόψει της ρεβάνς στο ΟΑΚΑ, οι ποδοσφαιριστές δεσμεύτηκαν να ξυρίσουν τα κεφάλια τους γουλί, αν καταφέρουν και πάρουν την πρόκριση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.
Την αποκάλυψη έκανε, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ο προπονητής της Βελέζ, με τον Φέτζα Ντούντιτς να λέει πως "αν περάσουμε την ΑΕΚ, θα ξυρίσουμε όλοι τα κεφάλια μας γουλί!
Είπα στους ποδοσφαιριστές να ξεχάσουν ό,τι έγινε την Πέμπτη. Το παιχνίδι που έρχεται είναι τελείως διαφορετικό. Μας υποτίμησαν λίγο στο πρώτο παιχνίδι, αλλά τώρα δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα"
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Εάν εσείς ξυρίσετε τα δικά σας κεφάλια, τότε αυτό σημαίνει ότι κάποιοι άλλοι έχουν κόψει από μόνοι τους τα δικά τους!@!
Και τα μπαγαδια μας θα ξυρισουμε για τη πρόκριση χεχε
Τους δώσαμε το δικαίωμα στο όνειρο. Μόνοι μας τους δώσαμε αυτό το δικαίωμα και μόνοι μας μπορούμε να τους το στερήσουμε... Μπείτε μέσα με το μαχαίρι στα δόντια και πατήστε τους να προχωρήσουν παρακάτω. Οι όμιλοι είναι μονόδρομος αν θέλουμε να φτιάξουμε το Ευρωπαϊκό μας μέλλον μέσα στην Αγιά Σοφιά... Μην αδικείτε τους εαυτούς σας και την φανέλα που φοράτε!! Ερχόμαστε από επαρχία μόνο για σένα ΑΕΚΑΡΑ. Ελπίζω οι Αθηναίοι που μπορούν να είναι όλοι εκεί...
κοιταξτε μαγκες μην ξυρισετε τον κωλο σας μονάχα.!!
Μπαίνουμε τους πετάμε μια τριάρα και τελειώνει το όλο παραμύθι που λέγεται βελεζ.όλα ήταν σε κόντρα σε μας.γκολ χωρίς να τον μαρκάρουν και μακρινό και με τσιντωτα τέρμα.ακύρωση καθαρότατο γκολ του Καρίμ.και γενικά ευκαιρίες χαμένες αλλα κι ατυχία στο φουλ.τίποτα δεν μας πηγαινε και κανεις δεν ήταν στη μέρα του.αυτό το παιχνίδι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο απ όλες τις απόψεις.πρέπει να σκυλιασουμε και θα το πάρουμε.δεν θα υπάρχει καμία δικαιολογία και στη συνέχεια... ΣΥΝΕΧΕΙΑ θα πρέπει και επιβαλεται να αρχίσουμε να ανακοινώνουμε παίκτες.
Κανονικά όχι 3 αλλά 13 έπρεπε να βάζεις σε αυτούς. Άκουσα κάπου πως το συνολικό μπάτσες τους είναι 250 χιλιάδες ευρώ. Όποτε όχι για 3 αλλά 13
Όπως εμείς κάναμε υπέρβαση και περάσαμε τη Βόλφσμπουργκ έτσι δικαιούνται να το πιστεύουν και αυτοί απέναντι μας και ας μην είναι ακριβής ο συσχετισμός. Μαγκιά τους που τους κάναμε να δείχνουν ομαδάρα. Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο και θέλουμε και λίγο τύχη να μας πάει το ματς γιατί αλλιώς οι δικοί μας αποκλείεται να τρώνε σίδερα και θα έρθει η ξεφτίλα. Ατυχία υπήρχε, δικαιολογίες υπάρχουν, αλλά απαράδεκτη ήταν η νοοτροπία μας που δεν έβγαλαν αντίδραση ένα ολόκληρο ημίχρονο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και αυτό έχει ξενερωσει τον κόσμο καθώς όλοι πιστεύαμε ότι δεν θα δούμε και φέτος αυτήν την εικόνα. Αποδεικνύεται οριστικά ότι η εικόνα αλλάζει αν αλλάξεις πολλούς από τους πρωταγωνιστές και όχι έναν προπονητή με μερικές ακόμα μετριότητες. Έτσι για να μην τρέφουμε αυταπάτες ότι θα γίνονταν ομάδα αυτό το σύνολο...
Γουλί όλοι στον υπερπαντων αγώνα
Πέρα από το χιούμορ που διαθέτουμε σε μεγάλο βαθμό, το παιχνίδι δεν θα ναι καθόλου εύκολο. Πλεον οι της βελεζ πίστεψαν ότι μπορούν να προκριθούν κι αυτό είναι μείζον θέμα. Δύσκολο ματς, δύσκολη η ανατροπή γιατί έχουμε ελλείψεις σε πολλές θέσεις.
Εύκολο να το λέει αυτός αφού δεν έχει μαλλιά ..
Ευχόμαστε να μην χρειαστεί να πειράξετε την κόμη σας αγαπητέ. Αν όμως τελικά έρθουν τα πράγματα έτσι, για εμάς ο υπεύθυνος έχει ονοματεπώνυμο και ας σταματήσουμε την καραμέλα του "αυτή την ομάδα θα έπρεπε να την περάσουμε με την φανέλα". Αυτά δεν υπάρχουν στο ποδόσφαιρο.
Οι δικοι μας να δω τι θα κανουν ...
Ειναι να βαζει οι διοικηση τους παικτες να ξυρισουν κιαυτοι τα κεφαλια τους αν αποκλειστουμε? και να παιζουν με ταμπελες Τεντυ μποις
Αν κερδίσετε και εμείς θα τους ξυρίσουμε τα κεφαλια τους! Κούρεμα με την ψιλή και σπιτια τους
Και αν αποκλειστουμε ουτε γατα ουτε ζημια.. εδω θα μαστε
Δε ξυρίζετε το... μπικίνι καλύτερα;
Αξυριστοι θα μεινετε !!!!
Αξυριστοι θα μεινετε !!!!
Να δεις που και εμείς το ίδιο σκεφτόμαστε για τους δικούς μας αν δεν προκριθούν
Αυτό θα έπρεπε να το πούνε τα δικά μας τα λουλούδια... Δηλαδή πως άμα χάσουν θα το πάρουν με την ψιλή... Αλλά οι ευθύνες θέλουν και ριαπαπα... Και από τέτοια δεν έχουμε..
Αυτό θα έπρεπε να το πούνε τα δικά μας τα λουλούδια... Δηλαδή πως άμα χάσουν θα το πάρουν με την ψιλή... Αλλά οι ευθύνες θέλουν και ριαπαπα... Και από τέτοια δεν έχουμε..
Αυτό θα έπρεπε να το πούνε τα δικά μας τα λουλούδια... Δηλαδή πως άμα χάσουν θα το πάρουν με την ψιλή... Αλλά οι ευθύνες θέλουν και ριαπαπα... Και από τέτοια δεν έχουμε..
Εκει εχουμε φτασει,να δινουμε δικαιωματα σε κατι τετοια χωρια να ελπιζουν.Ακομη και 4-0 να ερθει που ειναι αρκετα πιθανο δεν πρεπει να νομιζουμε οτι ολα ειναι καλα.Η ομαδα φωναζει οτι θελει προσθηκες σχεδον στις μισες βασικες θεσεις και τα πραγματα με την Ελφσμποργκ δε θα ειναι καθολου μα καθολου ευκολα.
Εγώ αδέρφια το φοβάμαι πραγματικά το ματς της Πέμπτης. Μιλάμε για παγκόσμια ξεφτίλα αν μας αποκλείσει αυτή η ταβέρνα..
Δεν το πιστεύω αυτό που ζούμε.
Τσουρέκια μας τα κάνατε
Αυτό από μόνο του λέει πολλά για την τεράστια «επιτυχία» μας! Συγχαρητήρια στη Βελέζ για το πρώτο παιχνίδι.
Αυτό από μόνο του λέει πολλά για την τεράστια «επιτυχία» μας! Συγχαρητήρια στη Βελέζ για το πρώτο παιχνίδι.
Πέραν των άλλων, όταν τελειώσει - ελπίζω με το καλό η περιπέτεια με τη Βελέζ - γιατί δεν κάνει η ομάδα πρόταση στον Τσόσιτς της Βελέζ. Ο παίκτης έδειξε καλά στοιχεία και άνετα μπορεί να κάνει τα ρεπό του Μάνταλου. Με ένα διακοσάρι τον στέλνουν οι Βόσνιοι με κορδέλα. Από το ολότελα, ένα συμπληρωματικό δημιουργικό χαφ δε θα μας βλάψει.
Δες απο τι ομάδα χάσαμε ρε φίλε...
Από τι χωριό χάσαμε..................