Στον τελικό του αγωνίσματος 10μ. με αεροβόλο πιστόλι, η Άννα Κορακάκη τερμάτισε στην έκτη θέση
Η σπουδαία σκοπεύτρια έμεινε πίσω μετά τις πρώτες δέκα βολές και στη συνέχεια παρά την προσπάθειά της δεν μπόρεσε να καλύψει το χαμένο έδαφος.
Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Βιταλίνα Μπατσαράσκινα (Ρωσία) με 240.03, μια επίδοση που αποτελεί νέο Ολυμπιακό ρεκόρ. Το ασημένιο μετάλλιο φόρεσε στο στήθος η Αντοανέτα Κοσταντίνοβα (Βουλγαρία), ενώ η Ρανσίν Γιανγκ (Κίνα), που είχε κάνει στον προκριματικό γύρο Ολυμπιακό ρεκόρ κατέλαβε την τρίτη θέση.
Φυσικά, η παρουσία της Άννας Κορακάκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο δεν ολοκληρώθηκε τώρα. Η Ελληνίδα σκοπεύτρια θα αγωνιστεί και στα 25μ. εκεί όπου είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Αγώνες του Ρίο.
Ο προκριματικός για το συγκεκριμένο αγώνισμα θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη στις 29 Ιουλίου και φυσικά στόχος της Άννας Κορακάκη είναι να πάρει την πρόκριση στον τελικό και από εκεί να διεκδικήσει το τρίτο της μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!