Ο Αντόνιο Τσόλακ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα της Μάλμε, με τον Κροάτη επιθετικό που ανήκει στον ΠΑΟΚ να μιλά σε ΜΜΕ της πατρίδας του για το πρώτο διάστημα της παρουσίας του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά τόνισε πως δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο επιστροφής στον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το πρώτο διάστημα παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη:
«Έφτασα εκεί χωρίς προετοιμασία στα μέσα της σεζόν. Ο νέος προπονητής ήρθε μετά από ένα μήνα και εμπιστεύτηκε άλλους παίκτες. Ήταν η απόφαση του και έπρεπε να τη σεβαστώ. Εγώ δεν έχασα την αυτοπεποίθηση μου, συνέχιζα να δουλεύω και περίμενα κάποια πρόταση να έρθει. Ήξερα ότι δεν έπρεπε να τα παρατήσω και έτσι ήρθε η πρόταση από τη Μάλμε. Παρουσιάστηκε μια νέα ευκαιρία για εμένα και την αξιοποίησα με τον καλύτερο τρόπο».
Για την πιθανότητα επιστροφής του στον ΠΑΟΚ:
«Δεν σκέφτομαι να επιστρέψω. Η Μάλμε είναι ένα φανταστικό κλαμπ. Στοχεύουμε σε τίτλους, θέλουμε να προχωρήσουμε στο Champions League, αλλά θα είμαστε ικανοποιημένοι ακόμη και αν συνεχίσουμε στο Europa ή στο Conference League. Εγώ θέλω να παίζω όσο καλύτερα μπορώ και να σκοράρω όσο το δυνατόν περισσότερο. Αυτό βρίσκεται αποκλειστικά στο μυαλό μου γιατί αυτό είναι που έχει μεγαλύτερη σημασία πέρα από κάθε μεταγραφικό σενάριο».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
