Την πρότασή του για μια ριζοσπαστική αλλαγή στο τένις κατέθεσε μέσω Twitter ο Στέφανος Τσιτσιπάς.«Η καθοδήγηση από προπονητή θα έπρεπε να επιτρέπεται κάθε στιγμή στο τένις. Το άθλημα χρειάζεται να το αποδεχτεί. Είμαστε, πιθανότατα, ένα από τα ελάχιστα αθλήματα παγκοσμίως που δεν χρησιμοποιούν την προπονητή καθοδήγηση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Κάντε την νόμιμη. Έφτασε η στιγμή το τένις να κάνει ένα άλμα μπροστά», έγραψε αρχικά στο Twitter.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Με την ίδια λογική που το coaching επιτρέπεται σε όλα σχεδόν τα αθλήματα, η πρόταση είναι πολύ σωστή....Άλλωστε η κάθε επιτυχία η αποτυχία του αθλητή σε ένα αγώνα, οφείλεται ΚΑΙ στον καλό (η κακό) κόουτς του...οπότε με αυτόν τον τρόπο και ο αθλητής βοηθιέται από τον προπονητή του, αλλά και αναδεικνύεται η αξία του κόουτς !