9 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:
Οι δώδεκα άνθρωποι που ξεκίνησαν τις περισσότερες θεωρίες συνωμοσίας για τον κοροναϊό
O αριθμός των ανθρώπων που συνεχίζουν να αρνούνται να εμβολιαστούν κατά του κοροναϊού παραμένει ανησυχητικά μεγάλος. Δώδεκα άνθρωποι παγκοσμίως ίσως έχουν μεγάλη ευθύνη γι' αυτό.
ΣΧΕΤΙΚΑΑΡΘΡΑ
Μείνετε στα εξής. Αυτοί οι δώδεκα είναι αρνητές ΟΛΩΝ των εμβολίων. Από όσα διαδίδουν έχουν οικονομικό όφελος. Το 96% των διασωληνωμένων είναι ανεμβολίαστοι και το υπόλοιπο 4% με βαριά υποκείμενα νοσήματα.
Μη λες τέτοια οι αντιεμβολιαστες πιο πολύ φοβούνται δε παρασύρονται .....
Αν κάποιος ήξερε έστω κι έναν από αυτους(εξαιρώ τον κενεντυ) θα πάω να κάνω όλα τα εμβόλια για τον κοβιντ μαζί τρίπλες δόσεις
Το ότι τα εμβόλια θα πάρουν κανονική άδεια το 2023 αυτό δεν αποτελεί πειστηριο
Εμπρός Κούλη στον δρόμο που χάραξαν το Τατζικισταν και τα ΗΑΕ γτ πάντα κοιτάμε τα κράτη προτυπα
Κουραφεξαλα όλα κάντε εμβόλιο κι ελάτε να απολαύσουμε ΑΕΚΑΡΑ
Δεν έχω καταλάβει μέχρι σήμερα γιατί site που δεν έχουνε καμία σχέση με το αντικείμενο…. βάζουνε Όχι ειδήσεις που το θεωρώ σωστό άλλα κείμενα που στόχο έχουν να κάνει κάποιος το εμβόλιο το συγκεκριμένο άρθρο το θεωρώ άκυρο …... και δεν καταλαβαίνω το νόημα που υπάρχει σε ένα site που ασχολείται με ποδόσφαιρο .. το αν θα κάνει δεν θα κάνει το εμβόλιο αυτό είναι θέμα του καθενός και δεν χρειάζεται όταν είναι ενήλικας να του πλάθουμε μαρμελάδα το κεφάλι… ούτε να απομονώνουμε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αλίμονό μας εάν φτάσουμε στη χιτλερική εποχή όπου τους Εβραίους τους απομόνωνε και τους βάζανε και στάμπα παρακαλώ θεωρώ ότι αυτό όλο αρχίζει και παίρνει τρελές διαστάσεις και Πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει ένα ζωντανό παράδειγμα το ότι υπάρχει μία μεγάλη τρέλα αυτή τη στιγμή όχι στην Ελλάδα αλλά παγκοσμίως είναι το παράδειγμα που σας φέρνω δεν είμαι ούτε αρνί στις ούτε και με ενδιαφέρει τι θα κάνει ο καθένας Γιατί αυτό που θέλω να κάνω εγώ και η οικογένειά μου το αποφασίζω εγώ πρώτα για μένα και η οικογένειά μου ξεχωριστά για αυτήν όμως….. τα νησιά όπως η Μύκονος δεν μπορούσες να πας εάν δεν είσαι πιστοποιημένος Παρά ταύτα η Μύκονος μπαίνει σε καραντίνα τα σχόλια δικά σας…….. παρακαλώ να περάσει να μην κοπεί!!
Αδερφε μου δε σου ειπε κανενας να κανεις το εμβολιο. Που για μενα κακως γιατι επηρρεαζεις ολοκληρο το κοινωνικο συνολο με το οποιο ζεις και νομιζω θες να ζεις αλλιως θα επαιρνες τα βουνα. Αλλα αφου εσυ και η οικογενεια σου δε θελετε να το κανετε (εκτος και αν τα παιδια ειναι ανηλικα και αποφασιζεις εσυ για το παιδι σου) μετα μην περιμενεις να εισαι ενταγμενος με το υπολοιπο κοινωνικο συνολο στο 100% γιατι:... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
α) εχεις υπερτριπλασιες πιθανοτητες να μολυνθεις απο τον ιο (και ολοι οι ανεμβολιαστοι της οικογενειας σου)
β) Λογω ιικου φορτιου εισαι φορεας και μεταδοτης του ιου σε αλλους ανθρωπους
γ) για το δικο σου wellbeing και των ανεμβολιαστων της οικογενειας σου εχετε 100% περισσοτερες πιθανοτητες να νοσησετε σοβαρα και να εχετε σοβαρα θεματα υγειας εαν κιολας ανηκετε σε καποια ευπαθη ομαδα που η κατασταση θα γινει ακομη πιο επικινδυνη (για εσας προφανως).
Οπως μικρος εκανες εμβολιο για την ιλαρα οταν ησουν μικρος και ολα τα εμολια που καναμε στην παιδικημας ηλικια ετσι και τωρα καλεισαι να κανεις ενα εμβολιο για εναν αλλον ιο ετσι ωστε να ξαναμπορεσουμε να ζουμε οπως πριν και να μην εχουμε καθημερινα προβληματα οπως: Να μην μπορουμε να βγουμε απο το σπιτι μας. Τοτε ηταν κατα της ελευθεριας σου και τωρα που στο δινουν και τσαμπα και σου το εχουν προεραιτικο ειναι κατα της ελευθεριας σου? Προσπαθηστε λιγο να κρινετε με κριτικη σκεψη απλα. Καλη σου μερα!
Αδερφε μου καταρχας να σου πω οτι ειμαι υπερ της απολυτης ελευθεριας, αρκει με τις πραξεις μας να μη δημιουργουμε προβλημα στον συνανθρωπο μας.
Στο συγκεκριμενο θεμα, επειδη τιθεται θεμα δημοσιας υγειας, ασχολουνται ολοι, αρα κ αθλητικα σαιτ τα οποια κατα καιρους βαζουν θεματα για μοντελα, δολοφονιες, περιεργα κλπ
Το janus ειναι ενα πολυ ενδιαφερον σαιτ με πολλα αξιολογα θεματα. Αυτο που πρεπει να μας ανησυχει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πραγματικα, ειναι ο ογκος των πληροφοριων που συλλεγουν αυτοι που δεν πρεπει μεσα απο τις πλατφορμες των social κ πως καποιοι λιγοι μπορουν να επηρεασουν εκατομυρια, συμφωνα με τα συμφεροντα τους.
Αν θες κανεις το εμβολιο για σενα πρωτα, αν οχι ξερεις οτι θα υποστεις κυρωσεις, διοτι τιθεται θεμα δημοσιας υγειας. Να μαστε ολοι καλα εμβολιασμενοι κ μη κ να τραγουδαμε αγκαλια για την Α.Ε.Κ.αρα μας
Τα διάφορα sites προφανώς προσπαθούν -ακούγοντας την φωνή της συντριπτικής πλειοψηφίας της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας- να πείσουν αυτούς που είναι αναποφάσιστοι ή καθυστερούν να εμβολιαστούν να το πράξουν το συντομότερο δυνατό ούτως ώστε 1) να σωθούν όσες περισσότερες ζωές γίνεται, 2) να μπει φρένο στην ταχύτητα των μεταλλάξεων του ιού.
Αυτά τα δυο κάνει ένα εμβόλιο, καθώς επίσης σου παρέχει μια σχετική προστασία, τέτοια ώστε αν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κάποιος εμβολιασμένος νοσήσει να το περάσει "ελαφριά" χωρίς αυτό να είναι σίγουρο 100% και ακριβώς γι αυτό το λόγο η Μύκονος μπαίνει σε καραντίνα, όπου προφανώς και δεν τηρούνται στο 100% και τα επιπρόσθετα μέτρα (μασκες κλπ) ή κάποιος με αρνητικό τεστ νόσησε μετά και το μετέδωσε στους υπόλοιπους. Τα πράγματα είναι απλά. Τα εμβόλια μας παρέχουν αυτά τα τρία πράγματα που είπα παραπάνω. Αν δεν τα κάνουμε όσοι περισσότεροι γίνεται, θα ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός της "φυσικής επιλογής", ο πιο δυνατός θα επιβιώσει και σίγουρα πάρα πολλοί θα φύγουν πριν της ώρας τους. Ελπίζω με το σχόλιό μου να σε βοήθησα κάπως...
Κοινή συνισταμένη όλων αυτών η εναλλακτική ιατρική.....
Βγάλτε τα συμπεράσματά σας......και πράξτε ανάλογα.....!!!!