Την πρώτη του φιλική νίκη επί ολλανδικού εδάφους σημείωσε το Σάββατο (17/7) ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε 2-0 της Σαρλερουά. Ο Νέλσον Ολιβέιρα άνοιξε το σκορ στο 47' με πλασέ στην κίνηση και πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Το δεύτερο ήρθε από τον Μουργκ στο 89'.
Η ομάδα του Λουτσέσκου έδειξε καλά στοιχεία δημιουργικά , ειδικά στο πρώτο μέρος. Ξεκίνησε με σύστημα 4-4-2 και τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά άρχισαν οι Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια, ενώ αντίστοιχα μπροστά τους ήταν οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Εσίτι, Σβαμπ και Ουάρντα. Με τον Καγκάβα να κινείται σε ελεύθερο ρόλο δίπλα στον Σφιντέρσκι. Να σημειωθεί ότι οι Βιεϊρίνια και Ουάρντα, επέστρεψαν ύστερα από την απουσία τους στη φιλική ήττα (1-0, 14/7) από την Αϊντχόφεν.
Στο δεύτερο μέρος ο Λουτσέσκου παρέταξε για ακόμα ένα παιχνίδι διαφορετική ενδεκάδα και συγκεκριμένα τους Ζ. Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Μιχάι, Μιχαηλίδη, Περέιρα, Τσιγγάρα, Νινούα, Βρακά, Μουργκ, Τζόλη και Ολιβέιρα.
Να σημειωθεί ότι στο 82' ο Λάμπρου πέρασε στη θέση του Τζόλη, ο οποίος επιλέχθηκε να προφυλαχτεί , ύστερα από ένα χτύπημα στο γόνατό του.
Από την άλλη, ο Έντουαρτ Στιλ χρησιμοποίησε 3-5-2, επιλέγοντας στην αρχική ενδεκάδα τους Κόφι, Κνέζεβιτς, Ντεσολέιλ, Μάρκο, Μοριόκα, Ζιλέ, Ζαρουρί, Καγιέμπε, Μπεντιά, Τσατσούα και τον Κύπριο Ανδρέου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
