Καλή τύχη αδερφέ, ήταν το διαδικτυακό μήνυμα που έστειλε μέσω Instagram ο Νασμίμ Χνιντ στον Ιονούτς Νεντελτσιάρου. Ο Τυνήσιος αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο τον διεθνή Ρουμάνο που πήρε μεταγραφή στην ιταλική Κροτόνε.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Εσένα θα σε πουλήσουμε για δύο τυρόπιτες και μια τσίχλα, δε θα σε χάσουμε έτσι ελεύθερο. Έχουμε κι έναν εγωισμό:-)
Πολύ αγένεια, πολύ χολή και κανένα συμπέρασμα εδώ μέσα για το γιατί, ποδοσφαιριστές διεθνείς όπως, Μπακασετας, Λιβαγια, Νεντελτσιαρου, Χνιντ, Μπακακης, η Ολιβέιρα, Βρανιες, Αραουχο, Κριστιτσις, Βερντε, Καρίμ, Αλμπάνης ακόμα και Μάνταλος, Τσιντωτας, δεν απέδωσαν πάνω από το 60% των δυνατοτήτων τους τα τελευταία δυο χρόνια.
Επιτέλους καταλάβετε ότι δεν είναι ηλίθιοι οι ειδικοί περί τούτου σκάουτερ και έξυπνοι ολοι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εσείς, για να επιλέγονται στις εθνικές τους ομάδες κάποιοι δεν μπορεί να είναι οι χειρότεροι του χώρου τους άντε να μην είναι οι καλύτεροι.
Το ίδιο ισχύει και για τους καλούς μη διεθνείς που ανέφερα, το ποδόσφαιρο δεν είναι μπάσκετ είναι πολυπλοκότερο, μαζικότερο και πιο στρατηγικό άθλημα και οι παράμετροι για να φτιαχτεί μια ανταγωνιστική ομάδα είναι πολύ περισσότεροι όλων των άλλων μαζικών αθλημάτων.
Η ΑΕΚ κύριοι παράδερνε συνολικά σε επίπεδο φιλάθλων, διοίκησης, στόχων, προπονητών, συμπεριφοράς ποδοσφαιριστών ακόμα και παρατρεχάμενων στον οποιο οικοδόμημα.
Το ότι πήραμε ένα πρωτάθλημα ( ίσως το πιο τσαμπουκαλιδικο κόντρα σε πολιτεία και θεσμούς ) που εξέπληξε ΔΗΜΟΣΙΑ την διοίκηση της ομάδας, καθώς και το ότι η ίδια η διοίκηση δεν επένδυσε πάνω σε αυτόν τον κορμό της ομαδας και το κλίμα που είχε δημιουργηθεί δείχνει τις προτεραιότητες της διοίκησης και τον πραγματικό λόγο αυτής της ιστορικής κατρακυλας η οποια έφθασε στο μέγεθος μιας ποδοσφαιρικής μαύρης τρύπας, όπου το όνομα ΑΕΚ μίκρυνε σε όλα τα επίπεδα και δεν μπορούσε πλέον όχι μόνο να αναδείξει νέους ποδοσφαιριστές αλλα κατέστρεφε και τους υπάρχοντες, κορυφαίους έως απλά καλούς για μια ΑΕΚ της…Ελλάδας.
Αυτό καλείται να αλλάξει τώρα ο προπονητής και γι’ αυτό χρειάζεται πολύ δουλειά, καλούς ποδοσφαιριστές, γεμάτο -σχήμα λόγου-γήπεδο που δεν θα κράζει ο κάθε περίεργος μεμονωμένα παίχτες, προστασία από την διαιτησία κλπ και… τύχη γιατί με την υπόθεση κορονοιος αθορύβως και συνεχώς ΟΛΑ πηγαίνουν πίσω, σε πολλά επίπεδα λόγω των αλληλεπιδράσεων.
Μην ειρωνεύεστε λοιπόν κάποιοι κάποιους ποδοσφαιριστές, εικοσάχρονα εικοσπενταχρονα παιδιά είναι και μάθετε ότι ολοι διαβάζουν- κάποιοι μέσω τρίτων- τα πάντα που τους αφορούν και είναι νεαροί άνθρωποι με ότι αυτό συνεπάγεται για την ψυχολογία τους και το ποδόσφαιρο που δύναται να παίξουν.
Εδώ τις προάλλες ο ανεκδιήγητος ο Τυνήσιος ευχήθηκε «επιτυχίες στην νέα σου ομάδα» στον Ολιβέιρα που πήγε στα ορκ .. νοημοσύνη υπό του μηδενος
Μήπως αν βάζανε κανα χιλιάρικο ακόμα, να πήγαινες κι εσύ;
Αναρωτιέμαι τι κάνει ακόμα στα σπατα
Και στα δικά σου Χνιντ ευχόμαστε.
ψυχουλα μου....αντε με κορδελα κ εσυ(365...ξερετε εσεις,τα κλικ μου σας αρεσουν? )
Είναι δυνατόν να γίνουν δύο μεταγραφές του αιώνα μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα;Λέω εγώ;;
Άντε και στα δικά σου αγόρι μου....
Άντε σιγά σιγά να παίρνεις σειρά και εσύ..
Τυφλός τυφλόν οδηγεί!!!!!!!!!!!
Μήπως έχουν καμία κενή θέση ... ?
Αντε ένας ένας να παίρνετε σειρά