Η διοίκηση της Μπολόνια είχε συμφωνήσει με τον Ντιέγκο Κόστα, για διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές στα 2.5 εκατομμύρια ευρώ, αλλά ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς είχε άλλη άποψη και η μεταγραφή δεν έγινε.
Ο 32χρονος επιθετικός θεωρήθηκε εμπορική κίνηση, από πλευράς διοίκησης, μόνο που ο Σέρβος προπονητής είχε, στην κορυφή της λίστας του, το όνομα του Αρναούτοβιτς.
Επιπλέον, πριν θέσει βέτο για την απόκτηση του Ντιέγκο Κόστα, ο Μιχαΐλοβιτς είχε φροντίσει να πάρει τις πληροφορίες του, για τον 32χρονο επιθετικό, από τον προπονητή της Ατλέτικο Μαδρίτης, τον Ντιέγκο Σιμεόνε.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!