Ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς έβαλε τέλος στα σενάρια αποχώρησε ξεκαθαρίζοντας πως νιώθει σαν ηγέτης στη Λάτσιο και πως σκοπεύει να μείνει για πολλά ακόμη χρόνια στη Ρώμη.
«Νιώθω σαν ηγέτης τώρα εδώ. Είναι η έκτη μου χρονιά στη Λάτσιο και ελπίζω να μείνω για πολλά ακόμη χρόνια. Βλέπω τους νέους παίκτες εδώ και σκέφτομαι το πότε ήμουν εγώ στη θέση τους. Για αυτό προσπαθώ ν τους βοηθήσω με τον ίδιο τρόπο όπως μου έκαναν και εμένα», ανέφερε αρχικά ο 26χρονος Σέρβος.
Στη συνέχεια, ο έμπειρος χαφ αναφέρθηκε και στις προπονήσεις των «λατσιάλι», αλλά και στη φιλοσοφία του Μαουρίτσιο Σάρι, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως:
«Είναι έντονες οι προπονήσεις αλλά νιώθω πολύ καλά. Φέτος θα παίξουμε πολύ περισσότερο με την μπάλα στα πόδια και δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσουν τα παιχνίδια».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!