Μεγάλη ήταν η κουβέντα που υπήρξε κατά την διάρκεια της εβδομάδας, σχετικά με την φάση του πέναλτι που έκρινε τον αγώνα της Αγγλίας με την Δανία, για τα ημιτελικά του Euro 2020.
Ο Ραχίμ Στέρλινγκ φαίνεται ότι εκμεταλλεύτηκε την παρουσία πολλών αμυντικών γύρω του και κατάφερε να κερδίσει το πέναλτι, στο οποίο και ευστόχησε λίγα λεπτά μετά ο Χάρι Κέιν στέλνοντας την Αγγλία στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Αρκετοί ήταν αυτοί που υποστήριξαν ότι η ομάδα του Κάσπερ Χιούλμαντ αδικήθηκε κατάφορα από αυτή του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ο οποίος σε παραδοχή του σε Δανό δημοσιογράφο έχει προκαλέσει νέα συζήτηση στον διεθνή Τύπο. «Νομίζω ότι ήμασταν λίγο τυχεροί στο πέναλτι» έγραψε χαρακτηριστικά ο Άγγλος τεχνικός.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!