Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Κιτρινόμαυρο» στοιχείο στην Εθνική

Δύο παίκτες της ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ κλήθηκαν στην Εθνική


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μετά τον Βασίλη Κουτσιλά που εδώ και έναν χρόνο είχε κληθεί και συμμετείχε στις προπονήσεις και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου σάλας ακόμα ένας παίκτης της Ένωσης θα δώσει το παρών στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Ο λόγος για τον Χρήστο Στρατή, ο οποίος κλήθηκε επίσης από τον Ομοσπονδιακό προπονητή και θα ξεκινήσει να αγωνίζεται με τα χρώματα της γαλανόλευκης. Ευχή όλων είναι να ανοίξει ο δρόμος για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και να τιμούν με αυτόν τον τρόπο και την Ελλάδα αλλά και την ΑΕΚ.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά η ομάδα από σήμερα μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, αφού θα μπει  πια στο γήπεδο του Γέρακα. Ενώ να υπενθυμίσουμε πως αύριο είναι προγραμματισμένη η συνάντηση της διοίκησης της ομάδας με τους γονείς που ενδιαφέρονται να εντάξουν τα παιδιά τους στις Ακαδημίες της Ένωσης και θα πρέπει να υπάρξει ένα αποτέλεσμα σύντομα γιατί τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και θα πρέπει να σταλούν και οι προκηρύξεις.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ