Παίκτης του Λαυρίου για ακόμα μία σεζόν θα είναι ο Πέτρος Γερομιχαλός, ο οποίος ανακοινώθηκε επίσημα από την ΚΑΕ.
Αναλυτικά:
«Η ΚΑΕ Λαύριο-Megabolt ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Πέτρο Γερομιχαλό για τη σεζόν 2021-2022. Ο Πέτρος την περσινή σεζόν είχε κατά μέσο όρο σε 20 αγώνες: 6.2 πόντους, 3.5 ριμπάουντ, 1.9 ασίστ και 0.6 κλεψίματα.
Η διοίκηση και το προπονητικό team της ΚΑΕ Λαύριο-Megabolt συνεχίζουν μεθοδικά την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού και τη δημιουργία ομάδας με γερές βάσεις για Ελλάδα και Ευρώπη, ώστε να συνεχίσουμε να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο και υπερήφανο!».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
