Quantcast
NEWS
96 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Δυναστεία ΑΕΚ!

Το σήκωσε μέσα στη Θεσσαλονίκη η ΑΕΚΑΡΑ και έκανε το ιστορικό τρέμπλ!- Η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια επικράτησε με 35-32 του ΠΑΟΚ (κ.δ. 29-29) και σήκωσε ακόμα μια κούπα αυτή τη σεζόν -Το aek365 σας μετέδωσε live το ματς


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Απίστευτη η ΑΕΚΑΡΑ! Έγραψε ιστορία, αφού κατέκτησε το Πρωτάθλημα μέσα στη Θεσσαλονίκη και πέτυχε το ιστορικό τρέμπλ! Η ομάδα χάντμπολ της Ένωσης επικράτησε με 35-32 του ΠΑΟΚ στην παράταση (κ.δ. 29-29) και στέφθηκε Πρωταθλήτρια Ελλάδας 2020-2021, σηκώνοντας ακόμα μια κούπα αυτή τη σεζόν, μετά το Κύπελλο και το Ευρωπαϊκό!

Η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια, που έκλεισε έναν χρόνο (!) προετοιμασίας έφτασε στον στόχο της και δείχνει πως αυτή η ομάδα που οραματίστηκε και «έχτισε» ο Σταμάτης Παπασταμάτης, έχει μπροστά της ένα λαμπρό μέλλον!

Το παιχνίδι στο ξεκίνημα ήταν αναγνωριστικό (2-2). Η ΑΕΚ παρουσίασε κάποια κενά στην άμυνα (5-3), κάτι που έδωσε την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να περάσει μπροστά (8-6). Η Ένωση είχε κάποια δυσκολία στο να σκοράρει και έτσι έμεινε πίσω στο σκορ και παρά το γεγονός πως πλησίασε στο 12-11, οι γηπεδούχοι πέρασαν μπροστά ακόμα και με 15-11. Οι «κιτρινόμαυροι» στη συνέχεια, μάζεψαν τη διαφορά και με σημαντικά γκολ, αλλά και αποκρούσεις από τον τερματοφύλακά τους έφτασαν στο 16-16, αποτέλεσμα με το οποίο μπήκαν και στα αποδυτήρια οι δυο ομάδες.

Στην επανάληψη, η ΑΕΚ έδειξε μια νωθρή εικόνα και έτσι η ομάδα της Θεσσαλονίκη δημιούργησε μια διαφορά 3 γκολ (19-16), την οποία η ΑΕΚ... ροκάνισε (20-19), ενώ στη συνέχεια έφερε το ματς στα ίσα (20-20). Από εκεί και πέρα το προβάδισμα άλλαζε συνεχώς χέρια και έτσι το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε από αρκετές ισοπαλίες (21-21, 23-23). Τελικά, το 29-29 ήταν το αποτέλεσμα της κανονικής διάρκειας του αγώνα και έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση.

Εκεί, διατηρήθηκε το ίδιο σκηνικό στο ξεκίνημα με την ΑΕΚ να παίρνει ένα ισχνό προβάδισμα στο τέλος του πρώτου πενταλέπτου (31-32) και σταδιακά να παίρνει σημαντικά γκολ, τα οποία την έβαλαν μπροστά (32-35) και της έδωσαν το τρόπαιο, αλλά και το ιστορικό τρέμπλ. 

Τα πεντάλεπτα: 2-2, 5-3, 7-6, 11-10, 15-12, 16-16 (ημχ), 18-16, 20-19, 21-21, 24-24, 26-26, 29-29 (κ.α.), 31-32, 32-35 (παρ.)

ΠΑΟΚ (Γούσιος): Γκίγκοφ, Καραγκιοζόπουλος 3, Νικολαΐδης 4, Μέντουριτς 6, Αποστόλου, Σεϊρεκίδης 10, Καβουσανάκης, Λιάπης, Κυριακίδης, Άρσιτς, Γιορανίδης, Στογιάνοβιτς 6, Τζωρτζίνης 3, Παπαγιώτας, Χατζηλίας, Βελισσαρίου.

ΑΕΚ (Δημητρούλιας): Μπάουερ, Αραμπατζής 2, Γιάντσα, Τζηράς 5, Δομπρής 2, Νικολαΐδης 1, Κοσάνοβιτς, Μυλωνάς 7, Κοτσιώνης,Παπαδιονυσίου 1, Νούιτς 1, Αραπακόπουλος 1, Καλόμοιρος 4, Μπουνέτα 5, Κεδέρης 6, Στάθης. Διαιτητές: Τζαφερόπουλος – Τσιάνας.

Δίλεπτα: 7-4. Κόκκινες: Χασεκίδης (συνοδός ΠΑΟΚ, 57:24), Γούσιος (προπονητής ΠΑΟΚ, 68:08).

Πέναλτι: 3/4-2/4.

Θυμηθείτε εδώ την εξέλιξη του αγώνα.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ