Η ΑΕΚ βρίσκεται επί ολλανδικού εδάφους όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και σήμερα στις 18:00 δίνει το τρίτο της φιλικό παιχνίδι όπου αντιμετωπίζει την βελγική Αντβέρπ στο Gilze-Rijen (COSMOTE TV/aek365) . Η Ένωση, μετά την επικράτηση επί της Φίτεσε και την ήττα από την Φέγενορντ, θα αντιμετωπίσει τον βελγικό σύλλογο και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αρχικά θέλει να δει όλους τους παίκτες του να βγάζουν υγιείς το φιλικό τεστ και στη συνέχεια να τεστάρει πόσο αφομοιώνουν οι ποδοσφαιριστές του αυτά που ζητά στις προπονήσεις. Θυμίζουμε, πως ο τεχνικός της ΑΕΚ, δεν θα έχει στη διάθεση του τον τραυματία Ζίγκα Λάτσι που έχει ζημιά στον τένοντα και επέστρεψε στην Αθήνα, όπως στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και κάποιες ημέρες και ο Τσιτσαν Στάνκοβιτς που ταλαιπωρείται από την μόλυνση στον αγκώνα. Αντίθετα, ο Μιλόγεβιτς θα έχει στη διάθεση του τον Γιώργο Τζαβέλλα που βρίσκεται σε καλή κατάσταση όπως φάνηκε από τις πρώτες προπονήσεις και ενσωματώθηκε σχετικά άμεσα σε φουλ πρόγραμμα. Ο διεθνής αμυντικός μάλιστα, θα κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα της ΑΕΚ, αφού σύμφωνα και με τις δοκιμές θα πάρει φανέλα βασικού ως αριστερό στόπε. Ο Μιλόγεβιτς αναμένεται να παρατάξει την ΑΕΚ με 4-2-3-1, με τον Τσιντώτα στο τέρμα, τους Νεντελτσιάρου-Τζαβέλλα στόπερ, τον Μπακάκη δεξιά, τον Λόπες αριστερά, τους Γαλανόπουλο-Σιμάνσκι στον άξονα, τον Μάνταλο δεκάρι, τον Γκαρσία δεξιά, τον Αλμπάνη αριστερά και τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή. Θυμίζουμε πως η ομάδα θα δώσει το τελευταίο της φιλικό την Παρασκευή (9/7) στις 17:00 στο προπονητικό κέντρο της Κλαμπ Μπριζ απέναντι στον βελγικό σύλλογο και ακολούθως την ίδια ημέρα θα επιστέψει στην Αθήνα.
Η Αντβέρπ την περσινή σεζόν τερμάτισε, μέσω των πλέι οφ, στην 3η θέση του πρωταθλήματος Βελγίου, ενώ στην κανονική διάρκεια ήταν 2η.
Φέτος θα συμμετάσχει στα προκριματικά του EuropaLeague.
Kόντρα στην ΑΕΚ θα είναι το δεύτερο φετινό φιλικό για την Αντβερπ. Είχε προηγηθεί η ισοπαλία με 2-2 απέναντι στην Ουτρέχτη.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Φίλε που γράφεις το κείμενο. Τσέκαρε το "Ρ" στον υπολογιστή σου γιατί δεν πατιέται σωστά.
Σίγουρα ο Τζαβέλλας θα είναι μια βελτίωση. Υγεία να έχει και πάμε. Βέβαια λ.χ. στο τέρμα θα είναι πάλι σήμερα ο Τσιντώτας, οπότε τις γκέλες δεν τις γλιτώνουμε.
Ο κουρτουα εχει συμβολαιο με την ρεαλ , ο νοιερ εχει με την μπαγιερν ο μονος που απομενει και νομιζω ληγει και το συμβολαιο του ειναι ο ντοναρουμα αμα τα βρουμε στο οικονομικο πιστευω θα ερθει , βολεψου ρε φιλε με τον τσιντωτα αν εχει καλη αμυνα μια χαρα τερματοφυλακας ειναι ,μην βλεπετε περσι που η ομαδα εμπαζε απο παντου κι ηταν συνεχεια εκτεθειμενος τις προηγουμενες χρονιες πως τελειωναν τα παιχνιδια με καλες εμφανισεις και 0 παθητικο ,δηλαδη πριν ηξερε και τωρα το ξεχασε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και δεν ξερει.
Ξέρει κάποιος αν το δείξει το YouTube?
Ο τσιντωτας καλος?γελανε κ οι πευρες
Αυτη η 11αδα θελει 5 αλαγες 5 μεταγραφες και τωρα που εχει κανονικο προπονητη θα ειναι σουπερ και θα φερνει πολυ καλα αποτελεσματα.
Ολοι γραφετε διαφορα απλα αυτη η 11αδα θελει 5 αλλαγες 5 μεταγραφες και γινεται σουπερ ,τωρα που εχει και προπονητη θα παει παρα πολυ καλα.
Φέτος δεν την ξαναπατάμε όπως πέρυσι. Θερμή παράκληση στη διοίκηση να μη φέρει πίσω τον Αραούχο, είναι κρίμα γι' αυτόν που θα παίζει σε μια ομάδα που δεν του αξίζει και κοροϊδία για μας που θα τα περιμένουμε όλα από αυτόν.
Σιγά τον Μέσσι ρε φίλε θα μας κάνει και χάρη...καθόμαστε και τους παρακαλάμε ένα μήνα κιόλας
Τα πράγματα είναι πολύ απλά στο μεταγραφικό σκηνικό. Μία ομάδα που έχει πολύ καλό scouting και διασυνδέσεις, ίσως να μπορέσει να βρει λαυράκια και οικονομικές λύσεις που να έχουν ένα λελογισμένο ρίσκο. Όταν όμως τα μεταγραφικά σου εργαλεία είναι στα τάρτατα, τότε θα πρέπει να βάλει το χέρι στην τσέπη είτε για να προσελκύσεις μανατζερς, είτε για να πείσεις πιο εύκολα έναν παίχτη να σου έρθει σε ένα υποβαθμισμένο πρωτάθλημα (κάτι αντίστοιχο με τις αραβικές ομάδας... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δηλαδή τηρουμένων των αναλογιών). Εμείς που δεν έχουμε δυνατή ομάδα scouting και ικανό διαπραγματευτή αλλά δεν βάζουμε και το χέρι στην τσέπη, τα βλέπουμε τα αποτελέσματά μας. Αυτά!
ΤΖΑΒΕΛΑ ΜΗΤΟΓΛΟΥ ΣΤΑ ΜΠΑΚ ΚΑΙ ΔΕΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΒΡΑΝΙΕΣ.
Αχ ΑΕΚΑΡΑ μου!!!!!! Αχ!!!!! Σαν τη γκόμενα που βαρέθηκες αλλά όλο τρέχεις από πίσω της είσαι!!!! Καψούρα ατελείωτη!!!!!
Αδερφέ ειλικρινά είμαι άρρωστος με την ομάδα από μικρός. Αλλά είναι το πρώτο καλοκαίρι που θυμάμαι τον εαυτό μου και δεν έχω όρεξη να δω τα φιλικά. Τι να δώ? Τσιντώτα μπακάκη Νεντελτσεάρου Λόπεζ?
Εσύ την έχεις ξεπεράσει την παλιά γκόμενα αλλά είσαι συνέχεια στο facebook και στο ινσταγραμ της, για να την παρακολουθείς τι κάνει και που πάει!
μια έναν παίχτη δεν αλλάζει αυτό το χαλι στην άμυνα… δυστυχώς…
Κατάθλιψη...
Μακάρι μαζι με τον Τζαβέλλα να κανει ντεμπούτο μια νεα ΑΕΚ
Καλά αν είναι να μου βάλεις πάλι τον Ρουμάνο τότε είναι σαν να μου λες φάγαμε ήδη γκολ.... Τέλος πάντων παρόλα αυτά καλή επιτυχία στην ομάδα μας και μακάρι να παίξει καλό ποδόσφαιρο