Quantcast
NEWS
5 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Η Ευρώπη δεν συγχωρεί τα λάθη»

Ο κροατικός Τύπος «σταυρώνει» τον γκολκίπερ της Χάιντουκ και μιλάει για καλή εμφάνιση της ομάδα του Σπλιτ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Για καλή εμφάνιση της Χάιντουκ μιλάει ο κροατικός Τύπος και τονίζει πως πλήρωσε τα προσωπικά λάθη των παικτών της. Η πλειοψηφία των δημοσιευμάτων τα βάζει με τον γκολκίπερ της Χάιντουκ, Ντάνιελ Σούμπασιτς ενώ τονίζει πως η ομάδα του Σπλιτ θα μπορούσε να φύγει από την Αθήνα με την ισοπαλία.

«Η Ευρώπη δεν συγχωρεί τα λάθη» γράφει το hrsport.net που μιλάει για κακή Χάιντουκ και κακό αποτέλεσμα. «Δύο λάθη από τους παίκτες της Χάιντουκ και οι Έλληνες πήραν τη νίκη. Η Χάιντουκ ήταν μέσα στο παιχνίδι μέχρι τα τελευταία λεπτά. Έκανε ένα από τα καλύτερα εκτός έδρας παιχνίδια της αλλά δύο λάθη της στοίχισαν στο ντεμπούτο της στο Europa League» αναφέρει η κροατική ιστοσελίδα. Η εφημερίδα «Nacional» τονίζει η πως η Χάιντουκ θα μπορούσε να πάρει καλύτερο αποτέλεσμα αλλά δεν άντεξε στην πίεση που της άσκησε η ΑΕΚ. «Η Χάιντουκ έχασε την ευκαιρία να πάρει έναν βαθμό» είναι ο τίτλος στην «Vecernji» που αναφέρει: «Η Χάιντουκ δεν έπεισε και ο τερματοφύλακας της χρειάζεται ξεκούραση. Ο «Ίμπρο» έκανε ένα «Πανένκα» αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό». «Η Χάιντουκ έκανε καλό παιχνίδι στην Αθήνα αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα» αναφέρει το sportal.hr που τονίζει πως η κροατική ομάδα δεν άξιζε την ήττα και το ματς κρίθηκε στα ατομικά λάθη των παικτών της. «Είναι η κλασική ιστορία της αγελάδας που χύνει το γάλα» αναφέρει η ιστοσελίδα που τονίζει: «Τον βασικό ρόλο στην ελληνική τραγωδία της Χάιντουκ τον έπαιξε ο γκολκίπερ Ντάνιελ Σούμπασιτς που μπορούσε να είναι ο ήρωας, αφού απέκρουσε το πέναλτι του Τζιμπούε, αλλά αυτό το βράδυ στο Ολυμπιακό στάδιο θα το θυμάται για την κακή του αντίδραση σε ένα σουτ της ΑΕΚ που την τιμώρησε η «γριά αλεπού», Νίκος Λυμπερόπουλος». «Η γενναία Χάιντουκ δεν κατάφερε να επιζήσει στην Αθήνα. Οι παίκτες της ελληνικής ομάδας τιμώρησαν την απειρία των παικτών της Χάιντουκ» αναφέρει το index.hr. Όλα τα κροατικά μέσα κάνουν αναφορά και στα επεισόδια που έγιναν στο ΟΑΚΑ.

 

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ