Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Προολυμπιακό Τουρνουά: Φιάσκο για τις τέσσερις «οικοδέσποινες»

Καμία ομάδα, που διοργάνωσε το τουρνουά, δεν πήρε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Λιθουανία, Κροατία, Σερβία και Καναδάς κατέβαλαν από 2 εκατομμύρια δολάρια, η κάθε μία, προκειμένου να διοργανώσουν τα τέσσερα Προολυμπιακά Τουρνουά.

Οι εθνικές ομάδες των χωρών αυτών συμμετείχαν στα Τουρνουά, αλλά καμία δεν κατάφερε να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Η Κροατία και ο Καναδάς είχαν προλάβει να αποκλειστούν στον ημιτελικό. Η ολοκλήρωση του τελικού στο Κάουνας σήμανε τον αποκλεισμό της Λιθουανίας, από τη Σλοβενία του απίστευτου Λούκα Ντόντσιτς, μετά από 7 σερί συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες και τρία χάλκινα μετάλλια το 1992, το 1996 και το 2000.

Οι Λιθουανοί βρέθηκαν δύο φορές και στην 4η θέση, 2004, 2008, ωστόσο τους Αγώνες του Τόκιο θα τους παρακολουθήσουν από την πατρίδα τους.

Ο τρίτος, χρονικά, τελικός, έφερε και τον αποκλεισμό των Σέρβων! Οι ασημένιοι Ολυμπιονίκες στο Ρίο (2016) ήταν το τελευταίο «θύμα» των... φιλοξενούμενων, αφού ταπεινώθηκαν από την Ιταλία στον τελικό.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ