Το δεύτερο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους δίνει η ΑΕΚ και αυτή τη φορά αντιμετωπίζει τη Φέγενορντ. Το ματς θα γίνει στο Ρότερνταμ, στο προπονητικό της ολλανδική ομάδας που ονομάζεται Venue Sportcomplex Varkenoord 1. Η σέντρα θα γίνει στις 14:30 και το ματς θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το CosmoteSports 1.
O Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει την ευκαιρία να δει τους παίκτες του σε ένα ακόμα απαιτητικό παιχνίδι. Αναμένεται να ξεκινήσει και πάλι με 4-1-4-1. Εκτός είναι ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς ο οποίος επέστρεψε στην Αθήνα λόγω λοίμωξης. Οι τελευταίες προπονήσεις έδειξαν ότι ο Λιβάι Γκαρσία είναι έτοιμος και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής. Αντίθετα ο Λόπες που μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα την Παρασκευή και ο Τζαβέλλας δύσκολα θα παίξουν.
Η ΑΕΚ λοιπόν αναμένεται να ξεκινήσει με τον Τσιντώτα κάτω από τα δοκάρια και τους Λάτσι, Νεντελτσιάρου, Μπακάκη, Μιτάι στην άμυνα. Συνδετικός κρίκος άμυνας-κέντρου ο Σάκχοφ και στο κέντρο οι Σιμάνσκι, Γαλανόπουλος. Αριστερά ο Μάνταλος και δεξιά ο Τάνκοβιτς που αναμένεται να πάρει τη θέση του Αλμπάνη (ο οποίος σίγουρα θα παίξει). Στην επίθεση ο Καρίμ.
Με νέο τεχνικό η Φέγενορντ
Η Φέγενορντ έχει μπει σε μια νέα εποχή μετά την απόφαση του Ντικ Άντοκάατ να αποσυρθεί από τους πάγκους. Εδώ και περίπου 15 μέρες την ομάδα έχει αναλάβει ο Άρνε Σλοτ. Είναι ένας 42χρονος τεχνικός που έχει εργαστεί ως «πρώτος» μόνο για κάποιους μήνες στην Άλκμααρ από την οποία απολύθηκε τον Δεκέμβριο του 2020.
Είναι το δεύτερο φιλικό της Φέγενορντ καθώς αγωνίστηκε με τη Γάνδη με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Στο συγκεκριμένο ματς ξεκίνησε με τους: Μπίζλοβ, Χαλ, Φερ, Σενέσι, Μαλάσια, Τουνστρα, Μπέργκερ, Τιλ, Αντονούτσ, Λίνσεν, Σινιστέρα.
Στην Eredevisie πήρε την 5η θέση μένοντας 29 πόντους πίσω από την κορυφή. Ως τώρα έχουν φύγει επτά παίκτες με χαρακτηριστικότερη αναχώρηση αυτή του Λουτσιάνο Νάρσινχ που κάποτε βρέθηκε στο στόχαστρο της ΑΕΚ. Δεν έχει κάνει ακόμα κάποια σημαντική μεταγραφή. Ο πλέον επικίνδυνος παίκτης της είναι ο Στίβεν Μπέρχουις ο οποίος την περασμένη σεζόν πέτυχε 19 γκολ. Ο Ζοάο Κάρλος Τεϊσέιρα και ο Τίρελ Μαλάσια είναι επίσης Την εποχή Άντβοκαατ η Φέγενορντ έπαιξε μόνιμα με 4-3-3.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Φέτος που έκανε ανακαίνιση του γηπέδου της Red Bull Αρένα η Red Bull Λειψίας και αυξήθηκε η χωρητικότητα του γηπέδου κοντά σε 50.000 θεατές, εκδόθηκαν νέα διαρκείας στη Λειψία (γιατί αυτά των προηγούμενων ετών ανανεώθηκαν όλα), για να εξασφαλίσει κάποιος ένα εκ των οποίων έπρεπε να κάνει on line αίτηση στο site της ομάδας και να λάβει μέρος σε κλήρωση, στην οποία φυσικά αν κληρωνότανε και ήταν ένας από τους τυχερούς, θα πλήρωνε κανονικά το αντίτιμο του διαρκείας. Ε λοιπόν, έκανα on line αίτηση κι εγώ και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ω του θαύματος κληρώθηκα ως ένας από τους τυχερούς! Με ενημέρωσε για το αποτέλεσμα της κλήρωσης πριν λίγες ημέρες η ίδια η ομάδα της Red Bull Λειψίας και από ότι είδα και στο site τα φετινά διαρκείας της Λειψίας, για πρώτη φορά στην Ιστορία μίας ομάδας στην Μπουντεσλίγκα θα είναι ηλεκτρονικά και διαθέσιμα στο κινητό! Επίσης το διαρκείας μου θα έχει ισχύ και για τους αγώνες της Red Bull στο Τσάμπιονς Λιγκ! Στη Γερμανία είναι γενικά για κάποιον νέο αιτούντα εισιτηρίου διαρκείας οποιασδήποτε ομάδας ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ να βρει εισιτήριο, καθότι τα διαρκείας όλων των ομάδων ανανεώνονται κάθε χρόνο σχεδόν στο σύνολό τους, οπότε δεν περισσεύουν νέες διαθέσιμες θέσεις! Μάλιστα η Μπάγερν Μονάχου έχει βάλει στην αρχική σελίδα του site της ειδοποίηση που παρακαλεί τους φιλάθλους να μην μπαίνουν σε διαδικασία αίτησης νέου εισιτηρίου διαρκείας γιατί αυτή είναι απίθανο να έχει επιτυχή κατάληξη! Το αποτέλεσμα είναι να μαζεύονται σε όλες τις ομάδες χιλιάδες φίλαθλοι στις λίστες αναμονής των διαρκείας και να ικανοποιούνται ελάχιστοι! Σημειωτέον ότι ζω στην Αθήνα και θα πετάγομαι στη Λειψία για να βλέπω τους αγώνες (έχω την οικονομική δυνατότητα). Τώρα για την ΑΕΚ το σκέφτομαι…είμαι κάτοχος και δεν ξέρω αν αξίζει να ανανεώσω…πολύ χάλια η ομάδα τα τελευταία χρόνια…ειλικρινά προσανατολίζομαι να μην ανανεώσω μετά από πάρα πολλά χρόνια….θα δω και σε λίγο στην tv το παιχνίδι με τη Φέγενορντ για να δω τί σόι ομάδα φτιάχνεται και φέτος και αν είναι πάλι χάλια, μάλλον δεν…που να πάμε με Μπακάκηδες και Λόπεζ….
Να πω και εγω την αποψη μου... ελπιζω να ειναι σε καλη κατασταση η φεγενορντ να δουμε τι μπορουμε να κανουμε και ας χασουμε και 3-0 .. καλυτερα να φανουν τα προβληματα τωρα μην εχουμε αυταπατες.
Για να δούμε λοιπόν σήμερα τη....νέα ΑΕΚ :-) Τα καλά νέα είναι, ότι η ομάδα αυτή έχει το μεγάλο πλεονέκτημα να είναι "δεμένη" από το προηγούμενο πρωτάθλημα, αφού όλοι οι παίχτες που θα αγωνιστούν σήμερα γνωρίζονται πάρα πολύ καλά μεταξύ τους (αγωνιστικά εννοώ) . Τα κακά νέα είναι, ότι τους γνωρίζουμε και εμείς (αγωνιστικά εννοώ) :-) :-)
Γνωρίζουμε εάν μεταδοθεί και αυτό απο το κανάλι της κοσμοτε στο YouTube επίσης;;
https://www.youtube.com/watch?v=21UZ-N6rPrY
https://www.youtube.com/watch?v=21UZ-N6rPrY
Άσχετο: Πείτε κάποιος στη NIKE να δώσει κι αυτή τη φανέλα στο e shop. Δε με χαλάει καθόλου...
Έχω την εντύπωση πώς ο Μήτογλου είναι ο παίκτης μας ,που κόλλησε κορονοιο καθώς από τότε δεν τον βλέπουμε καθόλου σε φωτογραφίες και δεν συμμετέχει στα φιλικά .Αν ισχύει, μακάρι να είναι καλά το παιδί και να επιστρέψει δυνατός .
Παιδιά για όσους δεν έχουν comsote το ματσ θα υπάρχει και στο youtube! Να γιατί προτιμάμε cosmote από nova..
Επειδή δεν υπάρχει όρεξη για ξαναζεσταμενο φαγητό πρόεδρε πατήστε Γκάζι θα πάρουμε διαρκείας αλλά να δούμε και αυτό το κάτι αλλο