Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Στους Ολυμπιακούς αγώνες ο Ιακωβίδης


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, θα βρεθεί, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Θοδωρής Ιακωβίδης.

Ο κορυφαίος Ελληνας αθλητής της άρσης βαρών, είναι πρώτος αναπληρωματικός στη λίστα της παγκόσμιας ομοσπονδίας στην κατηγορία των 96 κιλών αλλά τα νέα από την Σαμόα, ευνοούν τον Ιακωβίδη. Η κυβέρνηση της χώρας ανακοίνωσε χθές ότι για την καταπολέμηση του κορονοϊού θα συμμετάσχουν στο Τόκιο μόνο αθλητές που ζούν και προπονούνται εκτός χώρας.

Η Σαμόα είχε εξασφαλίσει 11 συμμετοχές για το Τόκιο, εκ των οποίων τρεις είναι αθλητές της άρσης βαρών. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ολυμπιακής Επιτροπής της Σαμόα και της εθνικής ομοσπονδίας άρσης βαρών, οι αθλητές του αθλήματος των δυνατών δεν θα αγωνιστούν στο Τόκιο, καθώς διαμένουν στη Σαμόα.

Αντίθετα οι αθλητές του τζούντο, της ιστιοπλοϊας, του κάνοε καγιάκ και της πυγμαχίας, που ζουν στο εξωτερικό θα αγωνιστούν κανονικά στην κορυφαία διοργάνωση.

Εφ΄ όσον επιβεβαιωθεί αυτή η εξέλιξη, θα στείλει τον Ιακωβίδη στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Σύμφωνα με το καταστατικό της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας την θέση παίρνει ο πρώτος αναπληρωματικός, δηλαδή ο Θοδωρής Ιακωβίδης, ενώ δεν υπάρχει άλλος αθλητής από την Ωκεανία.

Εάν αυτό γίνει πραγματικότητα, θα είναι οι δεύτεροι Ολυμπιακοί Αγώνες του Θοδωρή Ιακωβίδη, καθώς ο Ελληνας πρωταθλητής, είχε αγωνισθεί και στο Ρίο.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ