Στις εξελίξεις που αναμένονται στα μεταγραφικά της ΑΕΚ -και συγκεκριμένα στην περίπτωση του Σέρχιο Αραούχο- αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, σημείωσε ότι υπάρχει μια τάση να επισπευστούν οι διαδικασίες επιστροφής του Αργεντινού, ενώ και η «Ένωση» θέλει να κλείσει το θέμα.
Αφού εξήγησε λοιπόν ότι αυτή τη φορά η Λας Πάλμας (σε αντίθεση με τις προηγούμενες) είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον παίκτη, εκτίμησε ότι αν δείξουν αποφασιστικότητα οι «κιτρινόμαυροι» θα τελειώσουν άμεσα τη μεταγραφή.
Κατά τ’ άλλα, σημείωσε ότι αναμένεται η απάντηση του Λε Ταλέκ στην πρόταση που του έχει γίνει, επιβεβαίωσε την κινητικότητα για αριστερό μπακ και τόνισε ότι υπήρξε μια περίπτωση δεξιού μπακ που πλησίασε στην ΑΕΚ την περασμένη βδομάδα, αλλά αποφασίστηκε να πάει για κάτι καλύτερο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Πρέπει να έρθουν και οι 3 μέσα στο Σαββατοκύριακο,να προλάβουν κάποιες προπονήσεις στην Ολλανδία και στην συνέχεια να κινηθούμε και για τις υπόλοιπες θέσεις .Στόπερ ηγέτη , κεντρικό χαφ στυλ Εντσάμ (μακάρι τον ίδιο ),δεξί μπακ και θα ήθελα και μια πολύ δυνατή μεταγραφή για αριστερό εξτρέμ...
Ακόμα έρχονται χεχε
Δύο λέξεις κρατάω από το σχόλιό σου. «Θα ήθελα». Γιατί πραγματικά, με όλο το σεβασμό...θα 'θελες. Η ομάδα βλέπω να παίρνει 6αρι (Λε Ταλέκ δύσκολα θα πω εγώ, δε θέλει η γυναίκα του Ελλάδα), τον στόπερ ΞΕΧΝΑ ΤΟΝ, η μόνη περίπτωση αν μείνει ελεύθερος ο Βράνιες, θυμήσου το. Δεξί μπακ πολύυυυυ μετά, ήδη άρχισαν τα ''στηρίζει τον Μπακάκη'' (6 χρόνια εδώ, να δω για πόσο ακόμα..).Αριστερό εξτρέμ ίσως, αλλά όχι και δυνατή μεταγραφή. Ο Αραούχο πιστεύω στο τέλος θα έρθει. Εντσάμ πιο πιθανό για γαύρο το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ βλέπω παρά για εμάς, ειδικά εάν υπάρξει πώληση Καμαρά, σε συνδυασμό με την αποδέσμευση Πέπε και Τιάγκο +τραυματισμό Φορτούνη. Πολλές θέσεις άδειες, βλέπω να ''καμαρώνουμε'' Εντσάμ, Εμβιλά, Κουντέ του χρόνου.
Ο αραουχο πέρασε ιατρικά από λας παλμας....μας βλέπω πόρτα κ εκεί...
Αραουχο Βρανιες Λε ταλέκ Τζαβέλας Μπάρκας...Ωραίο σκαουτινγκ. Κρίμα που δεν έχουμε να ανακυκλώσουμε δεξί και αριστερό μπακ..πολύ κρίμα.Ας κάνουμε καμιά πρόταση σε Κασαπη Μπορμποκη, πότε δεν ξέρεις..
Πόσες βδομάδες πρέπει να περάσουν για να καταλήξουμε σε αποτελεσμα?
Άστο καλύτερα μην καληξουν.. γιατί όταν καταλήγουν νοσταλγούμε τις στιγμές που κυνηγούσαμε τους στόχους..
Κατσε να δουμε αν και που θα καταληξουμε τελικα
Οι εβδομαδες παιρνουν και δεν εχουμε κανει απολυτως τιποτα
Ακουσε να σου πω, δεν θα βιαζεσαι! Ειπαμε φετος οι κινησεις ειναι απο το πανω ραφι.
Θα κανεις υπομονη, φερνουνε τη σκαλα!
Εμένα όλο αυτό που γίνεται μου θυμίζει μια ομάδα που είναι πλήρης και θα κάνει μεταγραφή αν της κάτσει κάτι το εξαιρετικό.. δεν βλέπω από πουθενά κάποια πίεση, αγωνία να φτιάξουν μια ανταγωνιστική ομάδα σε καινούργια βάση.. στη συνέντευξη Μελισσανίδη φάνηκε ότι είχαν αντιληφθεί την κατάσταση και θα φρόντιζαν να την διορθώσουν.. εγω βλέπω διοίκηση, δημοσιογράφοι και φιλάθλους να κινούνται σε παράλληλο σύμπαν.. ισχύει ακόμη ότι πάμε για 7 μεταγραφές? έχουν αναθεωρήσει?.. η... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μίνι προετοιμασία στη πορταρια που όλοι επαινέσαμε και ήταν κάτι το αυτονόητο και κάνουν όλες οι ομάδες με νέο προπονητή έδειξε τίποτα?.. καταλάβαμε τελικά γιατί έγινε?.. δεν είδα κάποιον που γύρισε από πορταρια να έμεινε Αθήνα και να μη πήγε Ολλανδία..τελικά ο Μιλόγεβιτς αποφάσισε ότι το περυσινό ρόστερ έγινε ανταγωνιστικό?.. έχει πλάκα να ακούσουμε και πάλι το κουφό για το ρόστερ ότι είναι πρωταθληματικο.. έχω την εντύπωση ότι εξακολουθούν να κοιτάζουν τον πίνακα ανάποδα,, θυμίζω.. δεν είμαστε εμείς που τερματίσαμε 30 βαθμούς πάνω από τον γαύρο..το ξαναλέω το να έχεις τον Μελισσανίδη είναι ευχή και κατάρα.. ευχή για παρά πολλά.. κατάρα γιατί δεν πρόκειται να φτιάξουμε ομάδα.. τραβάει όλη την πίεση εκείνος που δεν τον αγγίζει κιόλας.. και όλοι στην ΑΕΚ ζούν και πληρώνονται μια χαρά σε πλήρη ασυλία.. κανένας δεν αισθάνεται καμία πίεση.. η ομάδα δείχνει τραγική εικόνα τι να σου κάνουν οι προπονητές ο Μελ. Φταίει.. περπατάνε οι ποδοσφαιριστές πλήρως αδιάφοροι.. τι να σου κάνουν οι φουκαράδες ο Μελ. φταίει.. απίθανοι τεχνικοί διευθυντές μας φορτώνουν του κόσμου τος άσχετους.. τι να σου κάνουν οι καημένοι ο Μελ. φταίει.. λες και όταν τους παρουσιάζουν να υπογράφουν δίπλα τους όλο χαμόγελα.. μας είπαν ότι μη περιμένετε κάτι παλτά φέραμε.. σίγουρα φταίει η κεφαλή για όλα αλλά αν συνεχιστεί αυτό στο πλανήτη ΑΕΚ να είναι όλοι στο χαλαρό χωρίς κανένα άγχος και πίεση στυλακι που μια χαρά το διασκεδαζουμε.. σοβαρή ομάδα δεν πρόκειται να δούμε.. ελπίζω ο προπονητής να είναι τουλάχιστον σοβαρός και κάποια στιγμή να πει τα θέλω του χωρίς εκπτώσεις.. δεν τελειώνει η καριέρα σας αν μιλήσετε.. όταν τα κρύβετε θα καείτε.. δεν το καταλαβαίνετε..
Βαρεμάρα κάθε μέρα τα ίδια. Δώστε λίγο όραμα επιτέλους , είμαστε βαθιά ψυχικά ταλαιπωρημένοι όλοι. Θέλουμε να ακούμε , να βλέπουμε και να διαβάζουμε για την ΑΕΚ και να λάμπουμε από χαρά. Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων όλοι, δημοσιογράφοι & διοίκηση.
Όραμα υπάρχει χρήμα δεν περιλαμβανει
Να δείξουν την ίδια αποφασιστικότητα για τον Αραούχο που έδειξαν και για τον Εντσαμ;;; Φέξε μου που γλίστρησα.
Θα μας τρελανεις ρε φιλε???? Να τον κλεισουν θελουμε οχι να αποσυρουν το ενδιαφερον τους!
Πλακα κανω φιλε μου, απλα ειμαι σε καλο mood.
Δεν λέω ότι είναι σωστό αλλά θα γίνει μια μεταγραφή το Σαββατοκύριακο και αν μετά ανά 4-5 μέρες ώστε να δίνετε ώθηση στα διαρκείας. Εκτίμηση δική μου...
Μια ερώτηση να κάνω ,πιστεύει κανείς ότι στο Πήλιο και την Ολλανδία χτίζεται η νέα ΑΕΚ?
Τωρα γιατι παιζεις με τον πονο μας
Τι να πει και ο προπονητης
Προσωπικά θεωρω τον Κονε ενα πανεξυπνο παιδι, το εχει αποδειξει με τις επιλογές του και τα συμβολαια που εχει πετυχει στην καριέρα του..
Επισης οι πορτες που εχει χτυπησει ηταν για να πανηγυρίζουμε σαν τρελοι αν γινονταν τα ντιλς,ασχετα αν τα αποτελεσματα ηταν ολα αρνητικα λογω συγκεκριμενου μπατζετ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Εάν είμαστε οσο καφενειακου επιπεδου εχουμε ολοι πειστεί οτι ειμαστε , πιστευω καποια στιγμη συντομα θα παραιτηθει ησυχα.. θα δειξει
Δυο πόρτες καλές χτύπησε ντασιλβα και εντσιαμ.. και οι δυο ήταν κλεισμένοι να έρθουν.... ο ντασιλβα προτίμησε να κλείσει την καριέρα του σε μια από τις καλύτερες ομάδες του γαλλικού πρωταθλήματος..δηλ. πιστεύεις ότι κάποιος στα 34 που του δίνεται η ευκαιρία μετά από 10 χρόνια καριέρας στο σαμπιονα να παίξει στη καλύτερη ομάδα που έχει παίξει στη ζωή του θα σκεφτόταν έστω και μια στιγμή πόσα του δίνει η Λυόν? Ο εντσιαμ θα έπαιρνε 1 μ. και πάνω από 1 μ. θα έπαιρναν αυτοί που... ΣΥΝΕΧΕΙΑ θα τον έφερναν., νομίζεις αν ο παίκτης ανήκε στην σελτικ θα κόστιζε στην ΑΕΚ πάνω από 500χιλ.?.. καμία από τις δυο μεταγραφές δεν τσάκισε στο οικονομικό..άλλου είναι το θέμα που δεν ξεκολλάνε οι μεταγραφές.. αν οι ΑΕΚ συνεργαζόταν με μεγάλα γραφεία κάθε βδομάδα θα μας έφερναν ονόματα που δεν παίζουν στις ομάδες τους..εκεί όμως θα αποφασίζουν αλλοι για τους παίκτες και όχι οι ανάγκες της ομάδας.. εμείς δουλεύουμε ακόμη με το παλιό στυλ.. για αυτο δύσκολα μας έρχονται ποδοσφαιριστές.. και αν ποτέ αποφασίσουμε να δώσουμε παίκτη είμαστε σε ρηχά νερά..
Ansarifard 31 Mantalos 30 Simoes 31 Bakakis 30 Lopes 32 Shakhov 30 Tzavellas 34. Και Le Tallec 31 να σκασει και κανενας (ανεπιθυμητος για μενα) Βρανιες 32... και σε 2 Χρονια θα ψαχνεις νεα ομαδα με 0€ εσοδα απο πωλησεις παικτων.
Ηρεμιστε εδώ μέσα , να σας θυμίσω ότι τα παιδιά που είναι στην Ολλανδία πέρσι αποκλεισανε την Γερμανική ομάδα και μπήκε Ουέφα ... Σημασία δεν έχει να γίνουν γρήγορα μεταγραφές ,αλλά μεταγραφές που θα κάνουν μεγάλη διαφορά και παίχτες που να δίνουν παρόν στα δύσκολα , και να μπορούν να κάνουν πρωταθλητισμό
Ο Αραούχο μόλις ανέβασε στο ινσταγκραμ ότι περνάει ιατρικά στη λας παλμας και είναι έτοιμος.Δεν ξέρω κατα πόσο επηρεάζει την όλη κατάσταση αλλά δεν μου φαίνεται και πολύ ενθαρρυντικο
Αν έρθουν κάτι γίνεται για αρχή.
ΜΕ Τ Α Γ Ρ Α Φ Ε Σ
ΜΕ Τ Α Γ Ρ Α Φ Ε Σ
Μην περιμένετε τις τοπ μεταγραφές . Μεταγραφές θα γίνουν βάση των χτημάτων και όχι βΆΣΗ της ποιότητας .Το έχει πεί ο πρόεδρος έσοδα έξοδα πρέπει η ομάδα να είναι καθαρή όταν μπεί στην Αγια Σοφια για να είναι ελκυστική στους νέους επενδυτές όστε να την πουλήσει ποιο γρήγορα.Αν δεν υπήρχε ο χρηματικός περιορισμός η ομάδα θα τις είχε κάνει τις μεταγραφες Και μην λέτε περι ΕΥΡΟ2020 οτι καθυστερεί διότι η ομάδα παίκτη απο ΕΥΡΟ δεν προκειτε να πάρει και μην ρίχνετε ευθύνη στον Κονέ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ γιατί αυτός προτείνη δεν αγοράζει Απλώς για να φτιάξεις ομάδα τώρα οπως είναι η ΑΕΚ πρέπει νε ρίξεις πολλα λεφτα γιατί θελει ριζική αλλαγη Και όπως λένε πολλοι σωστοι φίλαθλοι και γνώστες του ποδοσφαίρου η ομάδα χτίζετε στην προετοιμασιά Ενω εδω η ομάδα πήγε στην προετοιμάσια με τα παιδάκια
Ρε φίλε πειράζει που θέλω να δω κατι καινουριο?
Το ίδο φαί συνέχεια κατανταει βαρετό ότνα ειναι και ασχημα μαγειρεμενο
Ελκυστική ομάδα 30 βαθμούς από την κορυφή; Με ανάγκη τεράστιας επένδυσης για να διεκδικήσει πρωτάθλημα; Χωρίς υπόβαθρο ακαδημιών, σκάουτινγκ και πάρε δώσε με μάνατζερς;; Ξέρεις πόσα θέλει κάποιος να αγοράσει την ΑΕΚ και να την κάνει ομάδα κορυφής;
Οτι πρέπει να γίνει θα γίνει συνοπαδε . Μην στεναχωριεσαι . Ο προεδρος ξερει και μπορει ! Μην βιαζομαστε και μην μυζεριαζουμε ! Λεταλεκ , αραουχο και βρανιες ειναι φιξ . Προσοχη πρεπει να δωσουμε στα πλαγια μπακ και σιγουρα θα χρειαστουμε ενα μπακ απ του Αρχηγου .
Μην παθουμε καμια πλακα οπως με τον κοντορεβυθουλη ! Πιστην στην ομαδα και στον προεδρο ! Η ομαδα εκπεμπει υγεια και σιγουρια !
Λεφτά υπάρχουν;
Φυσικά και υπαρχουν. Οραμα ταλεντο και διαθεση λειπει
Το λοιπόν κάνουμε προετοιμασία με την περσινη ομάδα που είχαμε μείον τους παιχτες που έφυγαν που κάποιοι ήταν και βασικά κλειδιά.
Έναν έστω ήταν να δουμε στην προετοιμασία τι πουλια πιανει και αν και δεν μου κανει εντυπωση με την γκαντεμια που έχει η ομαδα στους τραυματισμούς/ αρρώστειες, τον χάσαμε και αυτόν.
Άρα στο επόμενο φιλικό περιμένουμε να δούμε Τζαβελλα.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
περιμέναμε μέχρι στιγμής να έχουν γίνει 4-5 μεταγραφές αλλά δυστυχώς δεν προχωράνε τα πράγματα όπως μας είχε υποσχεθεί ο Προεδρος. Κριμα.
ΑΗΔΙΑΑΑΑΑΑ.....
Μηδέν εις το πηλίκον. Δεν λέω ότι δεν κάνουμε προτάσεις σε παίκτες αλλά οι προτάσεις μας κινούνται χαμηλά οικονομικά και ότι πίασουμε. Αν οι προτάσεις ήταν καλές θα έιχε κλείσει ήδη και ο Αραούχο και ο Λε Ταλέκ (για τον Έντσαμ ας μην το πιάσω καλύτερα το ρεζιλίκι μας). Οπότε όποιον παίκτη κυνηγάμε θα έρθει σαν έσχατη λύση από πλευράς του προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου αφου δεν θα έχει βρει κάτι καλύτερο.
Ποσο δίκιο έχεις αλλα να λεμε και την αληθεια, ομαδα διχως στοχους ειμαιστε, γιατι να ερχονται σε εμας?
Η σελτικ ανανέωσε τον εντσαμ τελικά η οχι υπάρχει καμια πληροφορία
Ότι και να έκανε εμείς δεν...
Στη Σκωτία αυτό που γραφουν είναι ειναι ότι ο εντσιαμ 2 συν 1.. Και ότι η ΑΕΚ περιμένει να δει αν η σελτικ ενεργοποιησει την οψιον η τον αφήσει ελεύθερο. . Μα αν ισχύει αυτό τότε είναι σίγουρο ότι η σελτικ δεν προκειται να τον κρατήσει αφου δεν υπάρχει καμία επαφή με τον παίκτη.. Τον τελευταίο που ανανέωσαν ήταν ο γκρίφίθ και αυτό γιατί το ηθέλε ο παίκτης.. Η σελτικ τον είχε αφήσει από προχθές ελεύθερο. . Το μόνο που μπορεί να χαλάσει την συμφωνια εντσιαμ ΑΕΚ είναι ο παίκτης να έχει ο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τριετές με τον τελευταίο χρόνο να ανανεώνεται αυτόματα χωρίς να χρειάζεται να κάνει κάτι η ομάδα. . Πάρα μόνο την διακοπή του συμβολαίου. . Αυτό είναι διαφορετικό και εκεί έχει λόγο η σελτικ.. που και πάλι δύσκολο είναι να μην το διακόψει. .
Να 'χαμε να λέγαμε και να 'χαμε να πούμε!
Όταν ήταν στο τιμόνι ο Μανόλο τον κράζαμε γιατί ήταν πολύ light ως προς την διοίκηση και δεν ζητούσε μεταγραφές. Τώρα έχουμε τον Μιλόγεβιτς , ο οποίος το είπε ξεκάθαρα θέλω ΑΜΕΣΑ παίκτες και οι διοίκηση περιμένει και περιμένει... να βρει αυτόν που θα αποδεσμευτεί από την ομάδα του και θα δεχθεί ψυχούλα για να έρθει. Πλέον είναι πασιφανές η Διοίκηση δεν νοιάζεται ,παρά μόνο για το να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ολοκληρωθεί το γήπεδο, να μείνει στην ιστορία και από 'κει κι έπειτα να τα κονομάει , είτε είναι παρούσα , είτε είναι απούσα!
Αδέρφια ΥΠΟΜΟΝΗ.
Παιδιά είναι πλέον τόσο κουραστικό όλο αυτό, που δεν πατάω να ακούω καν το ρεπορτάζ (οκ θέλοντας και μη βέβαια, τα ακούω περιληπτικά στο sport fm που το έχω ανοιχτό πολλές ώρες τη μέρα). Δε φταίει βέβαια κι ο Κέτσε, αυτά που βγαίνουν από την ομάδα λέει. Πραγματικά όμως, δεν αλλάζει τίποτα κάθε μέρα, οι μέρες περνάνε. Με κάποιες εξαιρέσεις το ίδιο συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, φέτος ίσως είναι ακόμα πιο ψυχοφθόρο όμως, γιατί μας μοίρασε ξεκάθαρα υποσχέσεις ο Μελισσανίδης. Οι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πρακτικές όμως δεν βλέπω να αλλάξανε και αυτό είναι το πιο αποκαρδιωτικό. Είτε κοιτάμε ελεύθερους ή περιμένουμε να γίνουν Αη-Βασίληδες οι άλλοι και να μας τους χαρίσουν ή κάνουμε παζάρια ευρώ - ευρώ, μέχρι να φτάσει 31 Αυγούστου. Επίσης, μια ακόμα σκέψη που κάνω από μόνος μου είναι μήπως περιμένουν στην ΠΑΕ να τελειώσει το Euro (και το Copa), για να κάνουν όλοι στην Ευρώπη τις κινήσεις τους, τα ξεδιαλύνουν τα ρόστερ τους και να δούμε μήπως μείνουν τίποτα αξιόλογοι παίκτες, ελεύθεροι πάντα.
Με αυτά και με εκείνα φίλοι μου, η ουσία είναι ότι ακόμα και να γίνουν θαύματα και να έρθουν 3 - 4 παικταράδες ενδεκάδας (για μενα θαύμα θα θεωρείται ακόμα και αυτό, δε συζητάω καν για περισσότερους), έχει χαθεί η προετοιμασία παίδες. Θα έρθουν οι παίκτες και θα προσπαθούν να ταιριάξουν με τον (επίσης καινούριο) προπονητή και την υπόλοιπη ομάδα μέσα στη ζέστη της Ελλάδας και μέσα από επίσημα ματς. Sorry παιδιά, αυτό δεν είναι σοβαρό μοντάρισμα ομάδας, φτάνει Νοέμβρης και ακόμα δεν μπορούν να συνδυαστούν οι παίκτες μεταξύ τους κάθε φορά, δηλαδή ήμαρτον. Και συν τοις άλλοις, η έλλειψη μιας ομοιογενούς προετοιμασίας όλο και παίζει ρόλο στους 54134 τραυματισμούς που έχουμε κάθε χρόνο. Δεν είναι το ίδιο τώρα να προπονείται ο Αραούχο στη Λας Πάλμας 1,5 μήνα (με άλλους γυμναστές, άλλο ρυθμό, άλλο στυλ παιξίματος της ομάδας κλπ κλπ) και να έρχεται να μπαίνει 25-30 Αυγούστου στην όποια ΑΕΚ και να μη διατρέχει κανέναν κίνδυνο τραυματισμού.
Θυμάμαι στα νορμάλ χρόνια, πήγαινε η ομάδα για προετοιμασία και ήταν όλα τα όνοματα εκεί. Οκ μπορεί να γίνονταν 2-3-4 μεταγραφές στην πορεία, αλλά ο βασικός κορμός ήταν ήδη από την αρχή και οι μεταγραφές πιο ποιοτικοί από αυτούς που έρχονται τα τελευταία χρόνια.
Εκτός από αριστερό μπακ, παίκτη στον άξονα και επιθετικό, χρειαζόμαστε δεξί μπακ ( δεν αντέχεται άλλη μια χρονιά με Μπακάκη ούτε για αναπληρωματικό, 1000 φορές Ραντονια ή τον Ντατσενκο), άλλο ένα σέντερ Μπακ που να είναι ηγέτης, (Χνιντ και Σβαρνας πρέπει να αποτελέσουν παρελθόν χθες, ιδεατά και ο Νεντε) και αριστερό εξτρέμ, αφού από ότι βλέπουμε από τον Μιλο, ο Τανκοβιτς θα γυρίσει στον άξονα και θα εναλλάσσονται την θεση με τον Μάνταλο. Οπότε δεν θα βγει η χρονιά με Αλμπάνη βασικό ή με... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Μαχαιρα. Οι κινήσεις πρέπει να γίνουν άμεσα, γιατί μέχρι στιγμής τα αντανακλαστικά της διοίκησης και του τεχνικού διευθυντή είναι λίγο πιο αργά από του Μοράν στο κέντρο.
Καλησπέρα. Υπάρχει περίπτωση άλλου αμυντικού χαφ στην ΑΕΚ εκτός του Λε Ταλέκ? Επίσης, οι περισσότερες περιπτώσεις παιχτών που ακούμε, που ακούγονται και για τον Ολυμπιακό, προφανώς δεν προκύπτουν από βαθύ scouting, αλλά από προτάσεις agent. Υπάρχουν άραγε περιπτώσεις scouting που δεν τις έχουμε δει ακόμη?
Αφήστε τον λε ταλεκ. Πάτε για άλλον. Ο άνθρωπος και να έρθει εδώ δεν θα είναι 100% συγκεντρωμένος, θα έχει τη γκρίνια της γυναίκας του. Λίγο να στραβωσει η χρονιά θα λέει αμάν να φύγει. Δε θέλουμε τέτοια ρίσκα.
Όλοι έχουμε βρεθεί να είμαστε ανάμεσα σε δύο επιλογές με τα συν και τα πλην τους και καταλήγουμε στη μία χωρίς να είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Φέρτε παίχτη με σώμα και ψυχή να είναι εδω
Κανενα σχολιο τα χουμε πει ολα και τιποτα δε γινεται....
Μονοτονία... Περιμένουμε απλά την ταμπακιέρα, γιατί βαρεθήκαμε παιδιά. Βαρεθήκαμε...
Διαβάζαμε ότι αυτή τη βδομάδα θα ολοκληρωθούν 4 μεταγραφές. Παρασκευή έφτασε.
Τις είδαμε...
Ρε προεδρε παρε τον Νταβίντ Λουίζ να τρελαθούμε και να παμε αεροδρόμιο. Ελευθερος είναι καντου ένα καλό συμβόλαιο και ήρθε.
Οι μεταγραφες που θα γινουν αν γινουν και αυτες ειναι αριστερο μπακ,δεξι το ξεχναμε υπολογιζει πλεον σε μπακακη,αμυντικο χαφ,και επιθετικος τα υπολοιπα θα ειναι απλα ονειρα,καλη χρονια να εχουμε
Προσωπικα θα ηθελα να φυγει ο Σακοφ και στη θεση του να ερθει ενα οχταρι δυνατο στο δημιουργικο παιχνιδι με καλα τρεξιματα. Δεν θεωρω τον Σιμανσκι οχταρι γιατι ουτε ιδιαιτερη πασα εχει, ουτε καλος ειναι στα τελειωματα των φασεων οταν παταει περιοχη, ουτε καλο σουτ εχει ουτε καλα κουβαληματα μπαλας εχει. Γνωμη μου ειναι οτι θα πρεπει να δουλεψει περισσοτερο στο 6 ο Πολωνος, να φερουμε οχταρι και να μην ερθει ο Λατελεκ. Επισης εαν δεν ερθει αλλο σεντερ μπακ θα εινα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ απογοητευτικο ομως για την καλη λειτουργια της αμυνας θα παιξουν σημαντικο ρολο τα ακραια μπακ που θα ερθουν. Ελπιζω τουλαχιστον να γινει σε αυτες τις θεσεις η οικονομικη υπερβαση εφοσον δεν εγινε στον αμυντικο.
Για στοπερ ηγετη δεν ακουμε τι εγινε ο τζαβελλας δεν ειναι συτος δεν κανει για ηγετης
Περιμένουμε Δεξιό μπακ για βασικό, Αριστερό μπακ για βασικό, Στόπερ για νούμερο ένα λύση, Αμυντικό χαφ, Κεντρικό χαφ (αν δεν κάνω λάθος δύο θέλουν όπως καταλαβαίνω από τα ρεπορτάζ), Αριστερό εξτρέμ, ίσως δεκάρι για αντι-Μάνταλο και Σέντερ φορ. Εγώ μετράω 6 με 8 παίκτες όλοι για βασικοί και κάθε μέρα διαβάζω μια ανακύκλωση άρθρων που το κείμενό τους έχει λίγες αλλαγές. Φτιάξτε μας επιτέλους, πως θα παρακινηθεί ο κόσμος να αγοράσει διαρκείας αν είναι απογοητευμένος από το ρόστερ και έχει δει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τις δυνατότητές του;
Τελικα αυτο το εκατομυριο θα το παρει κανεις??σε τοσους και τοσους το εχουμε κανει προταση...
2 Ιουλιου
10η μερα προετοιμασίας, 7 ημέρες απομένουν
20 ημέρες πριν το πρωτο επίσημο παιχνιδι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Κανενα ξεκαθαρισμα ροστερ (εκτος Κριστιτσιτς)
1/1 βασικη μεταγραφή τερματοφυλακα
1/1 βασικο στοπερ
0/1 βασικο ηγετικο στοπερ
0/2 βασικα μπακ
0/2 χαφ
0/1 βασικο αριστερο εξτρεμ
0/1 φορ
1 επικοινωνιακη ήττα
Εκεινος ο Αλεις Γκαρσια απο τη Σιτυ που κοιτουσαμε περυσι τι γινεται? Θελουμε ποιοτικους παικτες στο κέντρο να κεντανε. Η καποιον αλλον που να ξερει ΜΠΑ-ΛΑ!!!
Ειναι ελευθερος απο χθες
Ολα καλα...και μακαρι να ερθουν αυτοι οι παικτες....
Απλα αναρωτιεμαι εχουν συνειδητοποιήσει στην ΠΑΕ οτι ο Παοκ μας πηρε τον βασικο φορ που ειχαμε περυσι για ΤΡΙΤΟ κι εμεις εχουμε μονο Ανσαριφαρντ αυτη τη στιγμη;;;;
Θα κανουμε κατι να ερθουν 6-7 παικτες απο το πανω ραφι ή απλα κοροιδευομαστε μεταξυ μας;;;;
O ΠΑΟΚ πηρε μαλλον για βασικο τον βασικο οπως ξεκινησε τη χρονια φορ που ομως ΟΛΟΙ λεγαμε οτι ο Καριμ ειναι καλυτερος παιχτης, προσεφερ περισσοτερα και μαλλον λογιζοταν βασικοτερος απο τον αμπαλο Πορτογαλο. Ο οποιος εχει θεμα στους κοιλιακους επισης και θελει και 1εκ τον χρονο με τριετες!!! Ε οχι ρε φιλε.
Ναι για βασικο τον πηρε ο ΠΑΟΚ γιατι μονο τον Σφιντερσκι εχει αυτη τη στιγμη (ο Κρμεντσικ εχει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ φυγει ,λογικα για αυτο τον εβγαλες 3ο) και αυτος αν δεν ανανεωσει στα καπακια θα προσπαθησουν να τον πουλησουν. Εχουν και τον αλλον τον Κροατη που τον εχου στειλει δανεικο οποτε κατσε μην εχουν Ολιβειρα και τον Κροατη σαν επιθετικο διδυμο. Αν φερουμε Αραουχο θα συγκρινεις Αραουχο-Καριμ με το διδυμο του ΠΑΟΚ;!
Παιδιά πάντως όσον αφορά τον Ανσαριφάρντ... Πολλοί έχουνε μείνει στην παλιά του εικόνα στο γαύρο και σε αυτά που είχε δείξει τότε ότι μπορεί να κάνει. Στην πράξη όμως για να τα λέμε όλα, ο παίκτης που είδαμε πέρυσι, μη γελιόμαστε τώρα, είναι ένα 60-70% κάτω από εκείνον το γκολτζή που βλέπαμε στο γαύρο παλιά. Και πιστεύω ότι όλοι μέσα μας ξέρουμε ότι δεν είναι ο επιθετικός που θα βασιστείς, όταν λείψει ο "βασικός" μας (που ακόμα δεν έχουμε και κάθε μέρα ελπίζουμε να ακούσουμε το όνομα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Αραούχο).
Και μην σκέφτεστε μόνο τα πιο χαλαρά ματσάκια. Εγώ, γράφοντας τα παραπάνω, είχα στο μυαλό μου τους αγώνες με γαύρο - παοκ - ευρώπη.
μπεσα πιστευεις οτι ο παοκ πηρε τον Ολι για 3ο και μαλιστα του δινει 1,1 εκ? μεταξυ μας κοροιδευομαστε?
Ποιον τρίτο; Μόνο τον Σβιντερσκι έχει ο παοκ μπροστά και πήρε τον Ολιβειρα. Ή μου διαφεύγει εμένα κι άλλος φορ στον παοκ;
Μωρε πες καλύτερα πως έχει αναρωτηθεί κανεις πως αν τραυματιστεί ο Ανσαριφαρντ θα πρέπει να παίζουμε με
Μαχαίρα;που κανονικα θα έπρεπε αφου έφυγε ο Ολιβέιρα να έχουμε δυο επιθετικούς από το πάνω ράφι και οχι έναν και να είμαστε και στο περίμενε με τον Τσινο.ηδη θα έπρεπε να έχει έρθει ο Αραουχο και να ψαχνουμε και ακόμα ενα επιθετικο.
Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας.
Ζω για την στιγμη που θα συεται το γηπεδο επειδη φωναζουμε. ΑΡΑΟΥΧΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Αν όντως κλείσουμε στις επόμενες πέντε μέρες το αριστερό μπακ, το εξάρι και τον Τσινο τότε είμαστε καταρχήν εντάξει. Φυσικά πρέπει να έρθουν άμεσα το δεξί μπακ, ο box to box και αριστερό εξτρέμ, αλλά αυτό που λέμε ότι η ομάδα θα χτιστεί μόνο στην Ολλανδία είναι κάπως παρωχημένο. Οι μεγάλες ομάδες χτίζουν κυρίως ομοιογένεια στην προετοιμασία. Επόμενες προσθήκες μπαίνουν κατευθείαν στο κλίμα αν υπάρχει ομάδα. Αν είμαστε τσίρκο όπως πέρσι δεν σε σώζει ούτε ο Θεός.
Δεν έχεις καθόλου άδικο. Βέβαια το να έρθουν εγκαιρα οι προσθήκες δεν λέει απολύτως τίποτα, αν δεν είναι και ποιοτικές. Το βασικότερο είναι το ποιοτικό ράφι που κοιτάει η διοίκηση. Αν είναι να πάμε με σφεντόνες εναντίον τανκς, δεν έχει και πολύ νόημα η κουβέντα!
Θα πει κανείς ότι το επιτελείο των μεταγραφων είναι απαράδεκτο.?
Μέσα προετοιμασίας και δεν έχει έρθει κάνεις πλην του τερματοφύλακα.
Δεν υπάρχει η δικαιολογία ότι δε ξέραμε ποιον προπονητή θα ειχαμε.
Δε ξέραμε ότι θέλουμε αριστερο και δεξί μπακ και στόπερ? Έπρεπε να το πει ο προπονητής?
Δε ξέραμε ότι θέλουμε φορ από τη στιγμή που φεύγει ο ολιβειρα? Δηλαδή φορ με 2 εκατομμύρια που θα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δώσουμε για τον αραουχο ( καψούρα δε λέω αλλά φτάνει τα 30) και συμβόλαιο αντίστοιχο στις 900.000, δεν υπάρχει άλλο.
Πραγματικά σιχαμερα τα φετινά.
Με λεταλεκ θα μας πείτε ότι είμαστε εντάξει για το κέντρο? Που είναι η ταχύτητα?
Με Τζαβέλα είμαστε εντάξει πίσω?
Αθανασιάδης, κριστιτσιτς, Ινσουα, ολιβειρα, τσιγκρινσκι, βερντε έφυγαν. Ορίστε λεφτά.
Ο Λε Ταλεκ φίλε θα ειναι μια πολύ σημαντική προσθήκη αν πραγματοποιηθεί. Η ταχύτητα υπάρχει στα χαφ ( Συμάνσκι, Γαλανόπουλος + αν έρθει κι άλλο χαφ)
Θα είναι σημαντική γιατί τον συγκρίνεις με σιμοες στην τεχνική και σακχοφ στη ταχύτητα.
Το θέμα είναι ότι δε θα παίζουν όλοι μαζί Αλλά 1 και πρέπει αυτό ο ένας να τα εχει όλα.
Με το 4-1-4-1 θα έχουμε λε ταλεκ Γαλανόπουλο συμάνσκι. Υπάρχει βάθος στο κέντρο
Θα είναι σημαντική γιατί τον συγκρίνεις με σιμοες στην τεχνική και σακχοφ στη ταχύτητα.
Το θέμα είναι ότι δε θα παίζουν όλοι μαζί Αλλά 1 και πρέπει αυτό ο ένας να τα εχει όλα.
Δεν τους λες και γρήγορους πάντως...
Ολο πλησιάζουν και είναι κοντά.. να δούμε πότε θα φτάσουν. Τέλος και αυτή η εβδομάδα ακομη περιμένουμε τις 4 μεταγραφές που θα κάναμε.
Θα πει κανείς ότι το επιτελείο των μεταγραφων είναι απαράδεκτο.?
Μέσα προετοιμασίας και δεν έχει έρθει κάνεις πλην του τερματοφύλακα.
Δεν υπάρχει η δικαιολογία ότι δε ξέραμε ποιον προπονητή θα ειχαμε.
Δε ξέραμε ότι θέλουμε αριστερο και δεξί μπακ και στόπερ? Έπρεπε να το πει ο προπονητής?
Δε ξέραμε ότι θέλουμε φορ από τη στιγμή που φεύγει ο ολιβειρα? Δηλαδή φορ με 2 εκατομμύρια που θα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δώσουμε για τον αραουχο ( καψούρα δε λέω αλλά φτάνει τα 30) και συμβόλαιο αντίστοιχο στις 900.000, δεν υπάρχει άλλο.
Πραγματικά σιχαμερα τα φετινά.
Με λεταλεκ θα μας πείτε ότι είμαστε εντάξει για το κέντρο? Που είναι η ταχύτητα?
Με Τζαβέλα είμαστε εντάξει πίσω?
Αθανασιάδης, κριστιτσιτς, Ινσουα, ολιβειρα, τσιγκρινσκι, βερντε έφυγαν. Ορίστε λεφτά.
Πάρτε τους να τελειώνουμε. Ο Μιλόγεβιτς πρέπει να χτίσει την ομαδα δν γινεται να τον πάει άλλο πίσω.
Πάντως άλλο σέντερ μπακ δεν ακούστηκε. Προφανώς θα την βγάλουμε όπως καταλάβαμε με τον Τζαβέλα πασπαρτού.
Αδερφέ προσωπικά πιστεύω ότι θα έρθει ένα ακόμη μπακ να πάρει την θέση του Νέντε. Όμως, να τα λέμε και όλα, μια τετράδα Τζαβέλλα-Λάτσι-Σβάρνα και Μήτογλου δεν είναι καθόλου μα καθόλου άσχημη. Απλά λέμε όσα λέμε για τα σεντερ μπακ γιατί φέτος πράγματι ήμασταν για κλάματα, όμως ορισμένοι παίχτες είναι μια χαρά, άσχετα αν κάηκαν απο τον Ιταλό και μετά απο τον Μανώλη. Μην ξεχνάμε επίσης ότι παίζει σεντερ μπακ και ο Λε Ταλέκ.
Lackystrike ελπίζω να μην ονειρεύεσαι αυτή τη 5αδα γιατί θα τρελαθώ. Οριακά να μη φάει πάλι 40 παθητικό.
Η ίδια η ΠΑΕ επικοινωνούσε πάντως περί στόπερ υπέρβασης του 1 εκατομ. Ούτε οι δημοσιογράφοι, ούτε ο κόσμος.
Με Τζαβέλλα και πασπαρτού Λε Ταλέκ δεν μπορούμε να μιλάμε για σοβαρή ποιοτική αναβάθμιση.
Άσε που αν είναι όντως αργός ο Λε Ταλέκ (όπως γράφεται) το κέντρο θα θυμίζει επιτάφιο. Φιλικά πάντα.
Ρε πάρτε τον Χολτσχαουζερ για 6αρι
3 χρόνια για αυτόν τον παίκτη λέμε. Σιγά
Κάτι ήξερε ο Καρίμ που άφησε το 11....
Τελείωσες τη χρονιά με 45 γκολ παθητικό, τα περισσότερα και από τους 6 των πλειοφ. Κοντεύει να τελειώσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και το μόνο που έχει αλλάξει στην άμυνα είναι ο Τζαβέλλας. Το εξάρι αγνοείται. Στην πιο κομβική θέση στο σύγχρονο ποδόσφαιρο που είναι τα πλάγια μπακ εδώ και 5 χρόνια ξεζουμίζουμε Μπακάκη και Λόπεζ. Όταν τερματίζεις 30 βαθμούς πίσω, εσύ είσαι αυτός που πρέπει να βιαστεί για να φτιάξει ομάδα και όχι να κοιτάς τι μεταγραφές έχουν κάνει οι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ άλλοι.