Την απόφαση του να αποσυρθεί από τις νυχτερινές πίστες ανακοίνωσε ο Πασχάλης Τερζής. Μετά από 38 χρόνια ο σπουδαίος ερμηνευτής αποφάσισε πως ήρθε ή ώρα να ξεκουραστεί. Παρότι αρχικά υπήρχαν επαφές για συνεργασία με τη Μαρινέλλα τελικά ο Πασχάλης Τερζής δεν θα εμφανιστεί. Ήδη εδώ και δύο χρόνια ο καλλιτέχνης δεν είχε δουλέψει σε κάποιο μαγαζί. «Δεν έχω να δώσω κάτι. Κουράστηκα τριάντα οχτώ χρόνια. Δεν μου λείπει το τραγούδι. Τραγουδάω και μόνος μου και σε συναυλίες άλλων» τόνισε ο Τερζής που φυσικά δεν θα εγκαταλείψει το τραγούδι καθώς έχει δρομολογήσει ένα νέο CD για τον επόμενο χρόνο και δύο συναυλίες στην Αυστραλία.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

ΟΧΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ...????...ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΩ 200 ΕΥΡΩ!!!!! ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΤΕΡΖΗ..???? ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ, ΘΑ ΤΟΥ ΦΤΑΝΕΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ..???????