Ο Χάκαν Τσαλχάνογλου ήταν εδώ και καιρό γνωστό πως θα αποχωρήσει από τη Μίλαν καθώς οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν για την ανανέωση του συμβολαίου του. Πολλές Ευρωπαϊκές ομάδες μάχονταν για την υπογραφή του, με τον όνομά του να ακούγεται μεταξύ άλλων για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γιουβέντους, Άρσεναλ κ.α.
Ωστόσο το πιό αποφασιστικό βήμα για την απόκτησή του, φαίνεται πως το έκανε την τελευταία στιγμή η Ίντερ, που σύμφωνα με τους Ιταλούς όχι μόνο τα βρήκε με τον παίκτη αλλά έχουν υπογράψει και προσύμφωνο.
Έτσι λοιπόν, ο 27χρονος μέσος θα παραμείνει κάτοικος Μιλάνου για τα επόμενα τρία χρόνια, με τους «νερατζούρι» να του προσφέρουν ετήσιες απολαβές ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
5 εκατομμυρια τον χρονο?? τελικα σε καθε μπλοφα της Γιουβεντους, τσιμπαει η ιντερ. καλοφορετο.