Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι μετά από δύο διαδοχικούς ελέγχους με τεστ PCR που διενεργήθηκαν στην ομάδα χάντμπολ, προέκυψαν 7 θετικά κρούσματα (5 αθλητών, 2 τεχνικού προσωπικού).
Ως εκ τούτου και βάσει του εγκεκριμένου Πρωτοκόλου Αγώνων της ΟΧΕ, ο 1ος Τελικός της Handball Premier, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, που ήταν προγραμματισμένος για την Τρίτη 22/06, αναβάλλεται.
Πηγή: aek.gr
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

περαστικά σε όλους! και πέρασαν σχεδόν 3 ώρες από την είδηση και οι άλλοι δεν έβγαλαν ανακοίνωση "καταπέλτη" κατά της ΟΧΕ και της ΑΕΚ ότι μεθοδεύεται "κλοπή" του πρωταθλήματος από τον μπαοκ...
Αρχίζω να ανησυχώ βρε παιδί μου...είναι άραγε καλά;μήπως έπαθαν κάτι;
κρίμα, πολύ κρίμα! ακόμη και όταν επανέλθουν όλοι, θα είναι ελλιπής η προετοιμασία της ομάδας, μεγάλη αναποδιά
Μια χαρά θα είναι για την προετοιμασία.... το πρόβλημα είναι ότι τα παιδιά δεν θα μπορούν να αγωνιστουν για 14 μέρες που σημαίνει σκούρα τα πράγματα για το πρωτάθλημα. Εμείς είμαστε οι πρωταθλητές φέτος ότι και να γίνει πλέον στο γήπεδο!
Ελπίζω να μην στοιχίσει όλο αυτό το πρωτάθλημα . Δυστυχώς ήταν αρκετά παρορμητική η απόφαση να είναι τόσο χαλαρά τα μέτρα στην Χαλκίδα .
Οι παιχτες απο τοτε εχουν παιξει 4 ματς για τα πλευ οφ, εχουν ανεβει 2 φορες Μακεδονια και λες οτι κολλησαν απο το ματς στη Χαλκιδα; Ελεος ρε φιλε.
Μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος το λόγο που οι παίκτες και το τεχνικό τιμ δεν είναι ακόμα εμβολιασμένοι? Ξέρουμε αν υπάρχει τέτοια φροντίδα και για τα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου ή θα τραβήξουμε πάλι τα περσινά σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο? Τώρα πλέον δεν υπάρχει δικαιολογία.