Η στάση που κράτησε ο Σίμον Κίερ βλέποντας τον Κρίστιαν Έρικσεν να καταρρέει στον αγωνιστικό χώρο είναι άξια θαυμασμού, γι' αυτόν τον λόγο σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport στη Μίλαν σκέφτονται σοβαρά να δώσουν το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Δανό. Μάλιστα είναι κάτι που ζητούν μαζικά οι φίλοι των «ροσονέρι» με… διαδικτυακή καμπάνια και το hashtag #KjaerCapitano που έχει γίνει viral.
Αυτή τη στιγμή το περιβραχιόνιο στη Μίλαν έχει ο Αλέσιο Ρομανιόλι, που ωστόσο δεν έχει θέση βασικού στα πλάνα του Στέφανο Πιόλι. Παράλληλα ο Τζίτζιο Ντοναρούμα αναμένεται να αποχωρήσει και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχει γίνει επιρρεπής στους τραυματισμούς, κάτι που ανοίγει το δρόμο της αρχηγίας στον 32χρονο Κίερ, παρότι μετρά μόλις ενάμιση χρόνο στο Μιλάνο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!