Έχουμε πει εξ αρχής, πως η περίπτωση του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι είναι ιδιαίτερη και ξεχωριστή για την ΑΕΚ. Δεν είναι… άλλος ένας ποδοσφαιριστής, που τελειώνει το συμβόλαιο του. Είναι ο Τσιγκρίνσκι. Στον οποίο, υπάρχει τεράστια εκτίμηση και σεβασμός από όλο το κλαμπ, όπως συμβαίνει και από την πλευρά του ίδιου του Ουκρανού. Ο οποίος πράγματι, θα βρίσκεται κανονικά τη Δευτέρα και την Τρίτη στα Σπάτα (ήδη μάλιστα ο ίδιος επισκέπτεται το προπονητικό έχοντας πιάσει… δουλειά) για να περάσει με την ομάδα από τις ιατρικές – εργομετρικές εξετάσεις.
Τώρα, πως έχουν τα δεδομένα για την υπόθεση του. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο Ουκρανός αναμένεται να μιλήσει από κοντά με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς και εκκρεμεί και μια κουβέντα με τη διοίκηση. Τούτη την ώρα, όλα είναι ανοιχτά. Και το λέμε αυτό, διότι αν προκύψει από την συζήτηση που θα γίνει, πως ο Τσιγκρίνσκι μπορεί να είναι χρήσιμος σε έναν συγκεκριμένο ρόλο στην άμυνα κι αν είναι και αυτός ευχαριστημένος, με τα δεδομένα που θα διαμορφωθούν - πέσουν στο τραπέζι, τότε δεν αποκλείεται να έχουμε επέκταση της συνεργασίας για έναν ακόμα χρόνο. Επαναλαμβάνουμε. Η περίπτωση του Τσιγκρίνσκι είναι ξεχωριστή για την ΑΕΚ. Και γι’ αυτόν τον λόγο θα γίνουν και ιδιαίτεροι χειρισμοί αφού στην ΑΕΚ εκτιμούν αφάνταστα τον Ουκρανό σαν ποδοσφαιριστή και σαν προσωπικότητα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Κανε και ενα PSA για προστατη μπαρμπα τσιγκρι
Μητογλου λατσι βασικοι του χρονου και τελος.αυτοι θα ειναι μας αρεσει δεν μας αρεσει.
Σβάρνας;
Να μείνει έστω και τους μίσους αγώνες να βγάλει είναι στόπερ ηγέτης..
Σημερα στην ΑΕΚ ανηκουν οι Μητογλου, Γουτας, Λατσι,Σβαρνας, Τσιγκρι,Χνιντ, Νεντελσεαρου, και περιμενουμε τον Τζαβελλα και τον βασικο μας ποιοτικο στοπερ. Μαζευονται παρα πολλοι και πολλα συμβολαια που πρεπει να σπασουν. Κατα την γνωμη μου δεν πρεπει να μεινει απο την σεζον που εληξε κανενα στοπερ στην ομαδα μας εκτος του Λατσι. Αυτο συμπεριλαμβανει και τον τεραστιο Τσιγκρι καθως ηταν απογοητευτικος...Στα στοπερ θα ηθελα να μεινουν οι Λατσι,Τζαβελας, Μητογλου, Γουτας, και η... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ποιοτικη μεταγραφη. Τον Τσιγκρινσκι θα τον ηθελα σε διοικητικη θεση,
Ξεκαθαρίζω ότι δεν αναφέρομαι στην δική μου περίπτωση. Όμως αυτό το "καλαμπούρι" με τα πάρα πολλά dislike που πλημυρίζουν ακόμη και σχόλια που είναι ξεκάθαρα ΑΕΚζίδικα χωρίς να γράφεται σε νέο σχόλιο το σκεπτικό του ...μαυρίσματος (ενώ αυτός που έγραψε το αρχικό σχόλιο, έχει πει ανοιχτά τη δική του άποψή), υποβαθμίζει αυτό το χώρο. Πάντως σε μια παρέα ΑΕΚτζίδων όπως αυτή εδώ, τόσο έντονος αρνητισμός ούτε δικαιολογείται, ούτε έχει θέση. Είχα προτείνει να καταργηθεί η χρήση του dislike, αλλά... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δεν....
Γιατί σκας ρε φίλε. Οι γνώμες είναι όπως οι ξέρεις ποιες. Όλοι έχουν από μια. Εγώ θέλω πραγματικά να μείνει ο Τσιγκρινσκι να δω όλοι οι τιμητες του σήμερα τι θα λένε όταν θα αρχίσουν οι ζειμπεκιες και οι τραυματισμοί. Από αποθεωσεις και φανφάρες χορτάσαμε χρόνια τώρα. Αυτοί που αποθεώνουν τώρα, αυτοί είναι οι πρώτοι που θα κράζουν και θα λέν γιατί τον κρατήσατε και γιατι δε κάνατε μεταγραφή.
Φέτος ο πρόεδρος πραγματικά λειτουργεί εντελώς διαφορετικά από κάθε άλλη χρονιά είμαι πολύ αισιόδοξος !
Από πού προκύπτει αυτό?
Αν είχε αποκτηθεί στόπερ ηγέτης κάνεις φίλος δεν θα παρουσιαζόταν καχύποπτος από ανησυχία μήπως δεν ενισχυθουμε και τον υπολογίζουμε για βασικό. Εγώ προς το παρόν πιστεύω την διοίκηση ότι το θέμα Τσιγκρι είναι ιδιαίτερο και ανεξάρτητο από την τυχόν απόκτηση άλλου καλού βασικού, οπότε θέλω να μείνει γιατί είναι άξιος του σεβασμού μας και έχει κερδίσει το δικαίωμα να αποφασίσει αυτός τι θέλει σε συνδυασμό και με τον προγραμματισμό της ομάδας. Παίρνεις καινούριους... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παικταραδες και κρατάς και τέτοιες προσωπικότητες για να γίνει σωστά το πάντρεμα.
Τσιγκρι για πάντα στην ΑΕΚ . Αυτός ο παίχτης δεν έχει λάβει απ' τον κόσμο την εκτίμηση και το σεβασμό που θα έπρεπε.
Η ανανεωση ειναι κοντά(λόγο καθυστερήσης να έρθει ο ηγέτης) και πρεπει να γίνει για εναν ακομη χρονος με λογικο ποσο για τα 15 20 ματς που παίζει. Ο Ηγέτης της άμυνας ας ερθει μεχρι το τέλος των μεταγραφών αλλα να ειναι ο κατάλληλος για την ομάδα. Αναλογα ποιοι θα φυγουν απο τους Νεντε και Σβαρνα θα αντικατασταθουν αντιστοιχα απο Μητογλου και Γουτα. Ο Τζαβελ ήρθε στην θεση του Χνιντ.
Αφήστε τον να πάει στη Ντίνπρο να παιξει ενα δυο χρόνια που θέλει και ας έρθει μετά πίσω. Πάρτε τον μάγουλα για παρτενέρ του Τζαβέλλα. Ίδιο συμβόλαιο με του Τσιγκρίνσκι θα έχει (αν όχι μικρότερο) και είναι πολύ νεότερος με όρεξη για μπάλα και ας είναι κι εκείνος ευπαθής.
Ο τσιγκρι δεν είναι ένας απλός ποδοσφαιριστής. Πρωτίστως πρόκειται για έναν χαρακτήρα που κοσμεί την ΑΕΚ και το ελληνικό πρωτάθλημα.Ωστόσο,ειδικά στην ΑΕΚ πρόκειται για έναν άνθρωπο σχολή και για τα παιδιά που έχουμε στα στόπερ αυτή τη στιγμή.Αν ο τσιγκρι δεν είναι σε θέση να βοηθήσει άμεσα την ομάδα του με τη δικη του παρουσία,μπορεί μέσα από τις συμβουλές του και αυτά που δείχνει στα νέα παιδιά να τους κάνει ακόμα καλύτερους.Όποτε καλό θα ήταν να μείνει για έναν ακόμα χρόνο,και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ στην συνέχεια να αναλάβει πόστο στην ομάδα.ΜΟΝΟ ΑΕΚ
Κόσμημα από όποια πλευρά και αν το δεις, είτε ποδοσφαιρικά, είτε ως χαρακτήρας ο Τσιγκρίνσκι για την ΑΕΚ . Πολύ περισσότερο που "έδεσε" με το σύλλογο, τους ανθρώπους του και τους φιλάθλους μας...Πρέπει να παραμείνει με οποιονδήποτε τρόπο σε οποιοδήποτε πόστο στην ΑΕΚ αυτός ο καταπληκτικός επαγγελματίας !
Έχουμε και λέμε: Τσιγκρι, Τζαβέλας, Λατσι, Μητογλου ή Γούτας (δε μπορεί από δύο νέες μεταγραφές να μη μείνει κανείς), Σβαρνας ή Νεντε (θεωρώ δύσκολο να πουληθούν και οι δυο) και σίγουρα Χνιντ φεύγει. Που είναι ο ηγέτης οεο ?? Επίσης για μπακ δεν ακούγεται τίποτα. Δηλαδή απ'την περσινή άμυνα παιδική χαρά θα έρθει ο Τζαβέλας και μάλλον ο Μητογλου και όλα θα στρώσουν ! Κούνια που σας κουναγε λέω εγώ. Ελπίζω να το πάρουν αλλιώς και μάλιστα σύντομα !!
Αν είναι να μείνει ως 5ος που θα παίζει την σεζόν 10 15 ματς τότε ας μείνει . Μπροστά του οι Λάτσι,Μητογλου, Τζαβέλλας και ένας ακόμη ξένος παικταρας στυλ Σπαγιτς.
Αν και θα προτιμούσα στην θέση του Τσίγκρι να έμενε ο Σβάρνας.