Quantcast
NEWS
1 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Βόλεϊ: Ανακοινώθηκε η Βάντερ Βέιντε

Επίσημα στην ΑΕΚ η Αμερικανίδα ακραία

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε και επίσημα τη συμφωνία με τη Λίντσει Βάντερ Βάιντε. Η Αμερικανίδα ακραία αποτελεί την πρώτη ξένη της γυναικείας ομάδας βόλεϊ εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής αναφέρει:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Lindsey Vander Weide. H 23χρονη (19/10/1997) Αμερικανίδα ακραία, ύψους 1,90 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Συλλόγου.

Η Lindsey Vander Weide αγωνίστηκε στο Πανεπιστήμιο του Oregon από το 2015 έως το 2019, από όπου αποφοίτησε. Τη σεζόν 2019-20 φόρεσε τη φανέλα της γαλλικής VB Nantes, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στο ουγγρικό πρωτάθλημα και την Bekescsabai Roplabda SE, όπου αναδείχθηκε κορυφαία ακραία της διοργάνωσης, κατακτώντας παράλληλα τη 2η θέση.Lindsey, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ».

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Lindsey Vander Weide δήλωσε στο aek.gr: «Ανυπομονώ να ενταχθώ στην ομάδα της ΑΕΚ και την οικογένειά της. Το να ξεκινάω σε ένα νέο μέρος να αγωνίζομαι με ενθουσιάζει και σαν αθλήτρια και σαν άνθρωπο. Γνωρίζω ότι η ΑΕΚ θέλει να δημιουργήσει μία ομάδα που θα διεκδικεί το Πρωτάθλημα και θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω να πετύχουμε τους στόχους μας».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ