Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς οδήγησε την Βίρτους Μπολόνια στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Ιταλίας, του πρώτου μετά από 20 χρόνια, παρότι στα μέσα Δεκεμβρίου είχε απολυθεί!
Δίχως να δώσει εξηγήσεις, η διοίκηση είχε αποφασίσει να απομακρύνει τον Σέρβο από τη τεχνική ηγεσία, ενώ απολύθηκαν και οι συνεργάτες του Τζόρτζεβιτς, ο Γκόραν Μπιέντοφ και ο Μπλάντεν Μιχαΐλοβιτς.
Τελικά, η διοίκηση της Βίρτους Μπολόνια άλλαξε την απόφασή της και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς παρέμεινε στον πάγκο. Η ομάδα δεν κατάφερε να πάει στον τελικό του EuroCup και να εξασφαλίσει, απευθείας, τη συμμετοχή της στην επόμενη Euroleague.
Ωστόσο, το φινάλε ήταν γλυκό, με την Βίρτους Μπολόνια να στέφεται πρωταθλήτρια Ιταλίας μετά από 20 χρόνια.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
