Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (Σάββατο 12/6 - 17:30) μίλησε ο Χρήστος Κεδέρης .Ο εξτρέμ της ΑΕΚ τόνισε πως είναι τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά έτοιμοι και επισήμανε πως η σημερινή αναμέτρηση είναι περισσότερο μια ευκαιρία για να δουν τι θα πρέπει να διορθώσουν εν όψει των τελικών του πρωταθλήματος που θα κρίνουν και τον φετινό τίτλο.
Συγκεκριμένα ο Χρήστος Κεδέρης σχολίασε στο aek.gr: «Είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι τόσο ψυχολογικά για ένα τέτοιο παιχνίδι όσο και σωματικά. Πάμε σε μια έδρα που όλα αυτά τα χρόνια παρακολουθούμε τα παιχνίδια να γίνονται ντέρμπι. Νομίζω ότι με την ομάδα του ΠΑΟΚ θα παίξουμε τους τελικούς, οπότε για εμάς ειναι ένα ακόμα παιχνίδι που θα δούμε τι πρέπει να αλλάξουμε και τι να κρατήσουμε για την κρίσιμη συνέχεια».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
