Τα αποτελέσματα του DNA θα δείξουν αν θύμα τροχαίου και εγκατάλειψης μπορεί να είναι η Δημήτρης της Λέσβο, ο άνθρωπος που συγκλόνισε τους πάντες με την ιστορία του και έχει εξαφανιστεί από τις 6 Απριλίου.
Η Δημήτρης της Λέσβου είχε μεταφερθεί στο Δρομοκαΐτειο, απ’ όπου είχε εξαφανιστεί στις 6 Απριλίου αλλά το Silver Alert είχε εκδοθεί στις 26 Μαΐου. Τις τελευταίες ώρες οι αρχές εξετάζουν την πληροφορία να είναι το θύμα του τροχαίου με εγκατάλειψη που έγινε στις 9 Απριλίου στο Παλαιό Φάληρο και περιμένουν τα αποτελέσματα του DNA για το αν είναι ή όχι η Δημήτρης από τη Σκάλα Συκαμιάς.
«Λέμε ότι μπορεί να είναι ο Δημήτρης… Από τις 26 Μαΐου 2021, ημέρα της ενεργοποίησης του κοινωνικού συναγερμού μέχρι σήμερα δεχθήκαμε 3.742 κλήσεις αλλά δυστυχώς δεν επιβεβαιώθηκαν», τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ Αιγαίου ο διοικητής του Silver Alert, Γεράσιμος Κουρούκλης.
Σύμφωνα όμως με τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο, ήδη ο της Δημήτρη έχει αναγνωρίσει τη σορό.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
