Συνεχίζουν να γράφουν στη Σερβία σχετικά με το μέλλον του Νέναντ Κρίστιτσιτς στην ΑΕΚ και το ενδιαφέρον που υπάρχει γι’ αυτόν από τον Ερυθρό Αστέρα. Αυτή η υπόθεση παραμένει ανοιχτή για την ώρα και όπως γράφουν οι Σέρβοι, υπάρχουν συζητήσεις μεταξύ των δυο συλλόγων για τον παίκτη, αλλά συμφωνία απέχει ακόμα. «Η ΑΕΚ δεν θέλει να αφήσει τον Κρίστιτσιτς να φύγει χωρίς να πάρει χρήματα, ενώ στο σύλλογο έφτασε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ο οποίος τον εκτιμά ιδιαίτερα, από την κοινή τους θητεία στο Μαρακανά», γράφει η mondo.rs και συνέχισε: «Ο Ερυθρός Αστέρας δεν σκοπεύει να αγοράσει παίκτες αυτή τη μεταγραφική περίοδο, όμως υπάρχει χρόνος για επίτευξη συμφωνίας. Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά προς το παρόν ο Κρίστιστιτς απέχει ακόμη πολύ από την επιστροφή του».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Προσωπικά πιστεύω πολύ στα προσόντα και στην προσωπικότητα του συγκεκριμένου παίκτη και επίσης θεωρώ ότι η έλευση του Μιλόγιεβιτς αποτελεί και την ιδανική συνθήκη για να βελτιωθεί η ψυχολογία του και να προσφέρει ότι καλύτερο μπορεί.
ζησε μαη μου να φας τρυφιλι που λεει η απροιμια