Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ο Μπιέλσα πήγε στην προπόνηση των… τσικό της Λιντς

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα έδειξε για μια ακόμη φορά πόσο «κολλημένος» είναι με το ποδόσφαιρο

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα έχει κερδίσει την εκτίμηση των φιλάθλων όχι απαραίτητα λόγω των αποτελεσμάτων των ομάδων που κατά καιρούς έχει προπονήσει, αλλά και για το γενικότερο έργο που επιτελεί. Ο Αργεντινός τεχνικός της Λιντς μπορεί επίσημα να βρίσκεται σε περίοδο διακοπών, αλλά είναι τόσο «κολλημένος» με το ποδόσφαιρο που αντί να βρίσκεται στις παραλίες, ξημεροβραδιάζεται στα γήπεδα.

Ο Μπιέλσα εθεάθη (και φωτογραφήθηκε) το βράδυ της Δευτέρας να δίνει το «παρών» στην προπόνηση της ομάδας U11 της Λιντς και να μεταδίδει τις γνώσεις του για το ποδόσφαιρο στα παιδάκια. Οι φωτογραφίες έγιναν viral, με τον 66χρονο προπονητή να συγκεντρώνει αποθεωτικά σχόλια στα social media από ανθρώπους που υποκλίνονται στην αφοσίωση και την αγνή αγάπη του για το ποδόσφαιρο.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ