Το Λαύριο έκανε το 1-1 στη σειρά απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο Χρήστος Σερέλης δήλωσε μετά τη λήξη του αγώνα ότι η νίκη της ομάδας του ισοδυναμεί με ένα δεύτερο πρωτάθλημα, αφού και μόνο η παρουσία στους τελικούς είναι σαν να έχει κατακτηθεί ήδη το πρώτο.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ΕΡΤ:
«Αυτή η ομάδα με την ψυχή που έχει, όλο τον χρόνο δεν ξέρει τη σημαίνει ήττα. Είναι τεράστια ομάδα ο Παναθηναϊκός και συντριπτικά το μεγάλο φαβορί. Είμαστε δίκαια στους τελικούς. Μετά τον κορωνοϊό και τις αρχικές ήττες χάσαμε μόνο από τον Προμηθέα και τον Παναθηναϊκό. Μία τεράστια νίκη, που ήταν το επιστέγασμα της προσπάθειας που κάναμε όλη τη χρονιά. Ήμασταν ψυχικά άδειοι μετά την σειρά με τον Προμηθέα. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα κάνουμε δεύτερη νίκη επί του Παναθηναϊκού μέσα σε δύο μέρες ή σε τέσσερις. Έχουμε πει ότι ήδη έχουμε κατακτήσει ένα πρωτάθλημα με την παρουσία μας. Είναι ένα δεύτερο πρωτάθλημα η σημερινή νίκη».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
