Με ένα φρικιαστικό θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι οι αστυνομικοί που μπήκαν μέσα στο διαμέρισμα μιας ηλικιωμένης στην περιοχή Φουενκαράλ της βόρειας Μαδρίτης. Όπως διαπιστώθηκε η γυναίκα ήταν νεκρή, πιθανότατα πολύ καιρό, και σε προχωρημένη αποσύνθεση, ενώ ένα μεγάλος μέρος του σώματός της το είχαν φάει οι γάτες που ζούσαν μαζί της. Μάλιστα πέντε από τα επτά ζώα βρέθηκαν επίσης νεκρά.
Το πτώμα της 79χρονης Κολομβιανής, Κλάρα Ινές Τομπόν, ανακάλυψε η αστυνομία μετά από ειδοποίηση των γειτόνων εξαιτίας έντονης μυρωδιάς και του μεγάλου αριθμού μυγών που είχαν εμφανιστεί γύρω από το διαμέρισμα.
Η αστυνομία ζήτησε τη συνδρομή της πυροσβεστικής προκειμένου να μπει στο διαμέρισμα μέσα από ένα παράθυρο και βρήκαν την Κλάρα νεκρή σε ένα από τα δωμάτια κατά τη διάρκεια της έρευνας. Το πάνω μέρος του σώματός της είχε φαγωθεί εν μέρει από τα ζώα ενώ οι δύο επιζώντες γάτες μεταφέρθηκαν σε κέντρο διάσωσης ζώων.
Ένας ανώνυμος γείτονας δήλωσε στην ισπανική εφημερίδα El Mundo: «Ένας αστυνομικός είπε ότι ήταν το χειρότερο πράγμα που είχε δει ποτέ στη δουλειά του». Πιστεύεται ότι η 79χρονη πρέπει να είχε πεθάνει εδώ και περίπου 3 μήνες, αν και αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας. Η 79χρονη ζούσε μόνη της στο διαμέρισμα από το 1996, ενώ η οικογένειά της ζει στην Κολομβία.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
