Quantcast
6 ΣΧΟΛΙΑ

Ένταση και πλήθος αντιφάσεων στη δίκη της ΑΕΚ στην Επιτροπή Δεοντολογίας

To ρεπορτάζ του Άρη Ασβεστά για όλα όσα έγιναν στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, όπου διεξάγεται η δίκη για παρεμβάσεις σε εκλογές Ενώσεων.

Με την απόρριψη της ένστασης ακυρότητας της προδικασίας και της ένστασης για παράλειψη ενημέρωσης των κατηγορουμένων από την έναρξη της έρευνας, ξεκίνησε επί της ουσίας την Τρίτη 1/6 στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ η δίκη της ΠΑΕ ΑΕΚ και των Δημήτρη Μελισσανίδη, Γιάννη Παπαδόπουλου, Άγγελου Δανιήλ (πρόεδρος ΕΠΣ Αχαΐας και μέλος Ε.Ε. ΕΠΟ), Κώστα Ντάσιου (αναπληρωτής ταμίας ΕΠΣ Αχαΐας) και Νίκου Αυλωνίτη (πρόεδρος ΕΠΣ Σάλας), που εγκαλούνται για παρεμβάσεις με αθέμιτες ενέργειες σε εκλογικές διαδικασίες προηγούμενων ετών σε κάποιες Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με την πρόταση του εισηγητή της υπόθεσης, η Ένωση απειλείται με αφαίρεση 10 βαθμών, ενώ τα φυσικά πρόσωπα με ισόβια ή και πολυετή απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.

Η πρώτη μέρα των καταθέσεων των μαρτύρων (που ξεκίνησε στις 16:30 και διήρκεσε ως αργά το βράδυ), αφορούσε αποκλειστικά τις εκλογές στην Ένωση Σάλας (όπου είχε επικρατήσει ο Νίκος Αυλωνίτης έναντι του Παναγιώτη Κεραμυδά) και στιγματίστηκε από αρκετές εντάσεις και κυρίως αντιφάσεις στις καταθέσεις των μαρτύρων, σε σχέση με τις αρχικές κατά την προδικασία.

Ο πρώτος μάρτυρας που κατέθεσε, ήταν ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Σάλας, Θεόδωρος Ντάρλας, που μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής:

«Πήγα στη Γενική Συνέλευση να χαιρετήσω τον κόσμο, ως απερχόμενος πρόεδρος. Δημιουργήθηκαν κάποιες φασαρίες, δύο σεκιούριτι μου είπαν “φίλε πού πας;”, ενώ ήμουν ο απερχόμενος πρόεδρος. Ήρθε ο κ. Αυλωνίτης και με έβαλε μέσα. Τους ευχαρίστησα όλους και έφυγα. Πιστεύω υπήρχε λίστα με άτομα για να μπαίνουν.

-ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αναγνωρίζετε τον κ. Γιάννη Παπαδόπουλο στην αίθουσα;

-Τον αναγνωρίζω, ναι. Δεν έχω κανένα θέμα μαζί του.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Στην κατάθεσή σας λέτε ότι σας απείλησε τηλεφωνικά.

-Ό,τι γινόταν με τον Αυλωνίτη, υπήρχε μια προτροπή, τύπου “μην ασχολείσαι” και “χαλάρωσε”.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αυτό είναι απειλή;

-Ε, θα μπορούσε να ήταν και απειλή, γιατί προσβάλει την προσωπικότητά μου αυτό. Πάντα υπήρχε κάτι από πίσω ώστε να μην πειράξω τον Αυλωνίτη.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Πώς σας απείλησε; Με ποιον τρόπο;

-Οτιδήποτε ήταν αντίθετο με όσα εξέφραζε ο Αυλωνίτης, υπήρχε τηλέφωνο που έλεγε “ας’τα αυτά, μην δυσκολεύεις τον Αυλωνίτη”.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Έχετε καταθέσει ότι σας απείλησε και ο κ. Μελισσανίδης, για να μην του χαλάσετε τα σχέδια.

-Σήκωσα το τηλέφωνο και η φωνή που ακούστηκε μου λέει “Δημήτρης Μελισσανίδης”. Πριν τις εκλογές της ΕΠΟ. Μεγάλη μου τιμή του είπα. Εκείνος μου απάντησε: “Τι μεγάλη σου τιμή ρε λαμόγιο. Θα δεις τι θα πάθεις. Δεν θα μου χαλάσεις εσύ τα σχέδια”.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ποια σχέδια δηλαδή;

-Ε, και μόνη σας το συνδέσατε με τις εκλογές της ΕΠΟ. Πήγα στον εισαγγελέα και μου είπαν ότι δεν γίνεται άρση απορρήτου σε τέτοιες περιπτώσεις.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σε ποιον εισαγγελέα πήγατε;

-Δεν μπορώ να πω παραπάνω. Φοβήθηκα. Δεν μπορώ να πω πού πήγα. Σταματάω εδώ.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τι πιστεύετε ότι ήθελε;

-Να φτιάξει το ποδόσφαιρο ήθελε. Να αλλάξει τα δεδομένα στο ποδόσφαιρο. Και στις εκλογές ήρθαν κάποιοι άνθρωποι και μου είπαν να μην ψηφίσω. Δεν μπορώ να πω ποιοι ήταν.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κρίνετε η αξιοπιστία σας τώρα, έχετε καθήκον να πείτε.

-Ο κ. Παναγιώτης Δημητρίου της ΕΠΣ Αθηνών μου είπε ότι έδωσε εντολή ο Παπαδόπουλος να μην ψηφίσω. Ήταν και ο κ. Φρέρης της ΕΠΣ Κυκλάδων μπροστά, ρωτήστε τον. Τον κ. Παπαδόπουλο δεν τον είδα εκεί. Ήμουν ο μόνος που δεν ψήφισα. Ειπώθηκε και ότι με βάλανε σε ένα δωμάτιο μέσα, αλλά δεν το έχω πει εγώ αυτό, δεν ισχύει.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αυτό όλο ήταν επιθυμία της ΑΕΚ και του κ. Μελισσανίδη; Γιατί;

-Ναι ήταν, για να βγει ο Αυλωνίτης που ήταν κοντά στην ΑΕΚ.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Λέτε ότι στηρίζατε και εσείς τον Γραμμένο. Τότε γιατί να γίνουν όλα αυτά;

-Τι να σας πω; Πού θέλετε να ξέρω; Ίσως δεν μου είχαν εμπιστοσύνη.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Δεν καταλαβαίνω το σκοπό. Και δεν τα καταγγείλατε όταν έγιναν. Και ούτε σε πρακτικά υπάρχουν αυτά, υπάρχει και η υπογραφή σας. Δεν φαίνεται να έχετε προβάλλει αντιρρήσεις.

ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ (δικηγόρος Αυλωνίτη): Ο κ. Αυλωνίτης σας επιτέθηκε;

-Ο Αυλωνίτης είναι ένας άνθρωπος που έχει αγωνιστεί και έχει την ικανότητα να είναι πρόεδρος. Δεν μου επιτέθηκε λεκτικά, δεν με προπηλάκισε, τίποτα από αυτά. Και εκείνος τον Γραμμένο στήριζε. Είδα ότι ο αντίπαλός του, ο Κεραμυδάς σπρώχτηκε. Το είδα απ' έξω, στην είσοδο. Τον έσπρωχναν οι σεκιούριτι. Δεν ξέρω γιατί τον έσπρωξαν.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Άλλα έχετε πει στην κατάθεσή σας. Δίνετε άλλη εικόνα τώρα.

-Ο Παναγιώτης Δημητρίου μου είπε “θα ήταν καλό να μην ψηφίσεις”. Και ο Φρέρης. Μου είπε το ίδιο. Μου μετέφεραν ότι το είπε ο κ. Παπαδόπουλος. Δεν ξέρω γιατί δεν με εμπιστεύονταν.

ΑΛΕΞΙΟΥ (δικηγόρος ΠΑΕ ΑΕΚ): Είχε κάποια ωφέλεια η ΑΕΚ από την εκλογή Αυλωνίτη;


-Ωφελείται το άθλημα αν βγαίνουν άνθρωποι που μπορούν να το πάνε μπροστά. Όλες τις ομάδες ωφελεί.

ΑΛΕΞΙΟΥ: Είναι κακό που ο Αυλωνίτης είναι ΑΕΚ;

-Όχι, δεν έχω πει κάτι τέτοιο.

ΑΛΕΞΙΟΥ: Κούγιας και Κεραμυδάς ξέρετε αν έχουν σχέση;

-Όχι, δεν ξέρω.

ΡΙΖΟΥ (δικηγόρος Μελισσανίδη): Αισθανθήκατε κάπως μόλις μπήκατε εδώ μέσα;

-Όχι, ο κ. Παπαδόπουλος ήταν ευγενέστατος μαζί μου.

Να σημειωθεί ότι η Έλλη Ρίζου αναφέρθηκε εντόνως σε σειρά επίσημων πρακτικών του Δ.Σ. της Ένωσης Σάλας, όπου φαινόταν πως ο κ. Ντάρλας δεν εξέφραζε κάποια θέση, κάποια καταγγελία ή κάποια διαμαρτυρία για όσα φέρονται να έγιναν στις εκλογές της Ένωσης. Ο ίδιος, εξάλλου, σε κάποιες περιπτώσεις δεν αναγνώριζε την υπογραφή του στα πρακτικά που του υπεδείχθησαν.


Μεγάλη ένταση σε αρκετές στιγμές, προκάλεσε η κατάθεση του Παναγιώτη Κεραμυδά, που ήταν μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Σάλας την περίοδο 2015-2019 και αντίπαλος του Αυλωνίτη στις εκλογές. Μάλιστα, ζητήθηκε από τους δικηγόρους και η κατ’ αντιπαράσταση κατάθεση Κεραμυδά-Ντάρλα, κάτι που πιθανότατα θα γίνει προς το τέλος της δίκης.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι ενώ ο Κεραμυδάς έχει καταθέσει στην προδικασία ότι γνωρίζει τον Γιάννη Παπαδόπουλο και ότι τον έχει απειλήσει, πριν την έναρξη τις δίκης έξω από την αίθουσα της Επιτροπής Δεοντολογίας, ο Παπαδόπουλος ρώτησε τον Κεραμυδά όταν εκείνος πέρναγε από μπροστά του: «Με γνωρίζεις εμένα ποιος είμαι»; Ο Κεραμυδάς, σύμφωνα με όσους ήταν μπροστά, του απάντησε: «Όχι, ποιος είσαι»;

Στην διάρκεια της κατάθεσής του, ο κ. Κεραμυδάς ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Τον γνωρίζω τον Γιάννη Παπαδόπουλο. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε να αποσυρθώ για να κατέβει μόνο ο Αυλωνίτης. Με απείλησε. Μου είπε “είσαι ένα μηδενικό” κλπ. Και να αποσυρθώ. Και άλλα που έχω καταθέσει, απλά ντρέπομαι να τα πω. Για τη γυναίκα μου κλπ.

Στις εκλογές της ΕΠΣ Σάλας είδα έναν διαπληκτισμό, πέταξαν κάποιον έξω, τον κ. Κίμωνα Αναστασίου. Έφαγε και κάτι σφαλιάρες. Και τον κ. Βρόντο τον σήκωσαν και τον έβγαλαν έξω. Εγώ μπήκα με το ζόρι. Μίλαγαν οι δύο σεκιούριτι, που εγώ δεν θεωρώ ότι ήταν σεκιούριτι, με τον Αυλωνίτη. Έφαγα και σφαλιάρες από αυτούς τους δύο. Όλοι με είδαν να τις τρώω. Και ο κ. Ντάρλας.

Με πήρε πάλι τηλέφωνο ο κ. Παπαδόπουλος, μετά την πρώτη μου κατάθεση. Έκανα και μήνυση. Πήγα στον εισαγγελέα και είπα το περιστατικό
.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σας απείλησε την δεύτερη φορά;

Όχι, την δεύτερη φορά δεν με απείλησε. Απειλήθηκαν και άλλοι, αλλά δεν μπορώ να τους πω. Οι άνθρωποι θα υποστούν διάφορα αν τα πω. Ήρθαν με βρήκαν δύο με μηχανές. Και με απείλησαν. Με το έτσι θέλω να ανακαλέσω τα όσα κατέθεσα. Ότι θα με βρούνε στο χαντάκι. Ήταν και ο Αυλωνίτης. Τρεις φορές ήρθε ο Αυλωνίτης. Είχε μια μηχανή μεγάλου κυβισμού. Ήρθε και μία φορά που ήμουν μαζί με τη γυναίκα μου.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κάνατε και μια προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά του κύρους των εκλογών της Ένωσης και στην προσφυγή σας δεν αναφέρατε αυτά τα περιστατικά ως λόγο ακυρότητας των εκλογών.

-Δεν τα ανέφερα πουθενά αυτά τότε γιατί το θεωρούσα άλλο θέμα σε σχέση με το αποτέλεσμα των εκλογών. Επηρεάστηκαν όμως οι εκλογές από αυτά. Ε, εντάξει, δεν τα είπα.

Ο Μελισσανίδης δεν με πήρε ποτέ. Πιστεύω ότι ήθελε να έχει την Ένωση για να έχει μία ψήφο παραπάνω στις εκλογές της ΕΠΟ. Δεν έχω γνώση αν ο κ. Παπαδόπουλος έχει κάποια σχέση με την ΑΕΚ. Απ' όσα βλέπω και ακούω
».

Στο σημείο εκείνο, ο Χάρης Γρηγορίου (δικηγόρος Αυλωνίτη) στάθηκε στο ότι στην προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο, ο Κεραμυδάς επικαλέστηκε εννέα λόγους για ακύρωση των εκλογών, αλλά δεν ανέφερε πουθενά τα όσα κατέθεσε πολύ αργότερα στην Επιτροπή Δεοντολογίας. Υπογράμμισε δε, και το ότι ο Κεραμυδάς δεν έκανε καμία μήνυση για το ξύλο που καταγγέλλει ότι έφαγε στις εκλογές, αλλά έκανε μήνυση μετά τα τηλεφωνήματα που αναφέρει.

ΡΙΖΟΥ (δικηγόρος Μελισσανίδη): Κύριε Κεραμυδά, είστε υπεύθυνος για της ακαδημίες του Ολυμπιακού;

-Όχι. Ποτέ. Ο γιος μου έχει τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, όχι εγώ.

ΑΛΕΞΙΟΥ (δικηγόρος ΠΑΕ ΑΕΚ): Είπατε ότι ο Μελισσανίδης και η ΑΕΚ ήθελε τον Αυλωνίτη για να έχει μία ψήφο παραπάνω στην ΕΠΟ. Αν είχατε βγει εσείς πρόεδρος, ποιον θα ψηφίζατε; Δεν θα ψηφίζατε τον Γραμμένο; Τι εξυπηρετούσε ο Αυλωνίτης;

-Υπάλληλος της ΑΕΚ ήταν ο Αυλωνίτης. Την ΑΕΚ εξυπηρετούσε.

Ο Αλέξης Αλεξίου απευθύνθηκε και στην Επιτροπή, λέγοντας: «Κυρία πρόεδρε, σε όλη τη διάρκεια της κατάθεσής του, μας εμπαίζει όλους. Εμπαίζει εσάς και όλους εμάς. Δεν είναι μόνο οι αντιφάσεις του. Ο άνθρωπος ψεύδεται! Μόνο αοριστολογίες και συκοφαντίες!».

Ο Κίμωνας Ευαγγελάτος (δικηγόρος Παπαδόπουλου) ανέφερε πως «ο κ. Κεραμυδάς πριν τη σημερινή μέρα δεν έχει γνωρίσει και δεν έχει μιλήσει ποτέ με τον κ. Παπαδόπουλο και υπάρχουν μάρτυρες για αυτό», ενώ ο Χάρης Γρηγορίου, αφού ανέγνωσε την κατάθεση του Αλέξη Κούγια, όπου ο τελευταίος λέει: “μπορεί να σας τα πει ο Κεραμυδάς”, ανέφερε: «Λέει αυτά ο Κούγιας, ενώ δεν τον ξέρει καν! Υποδεικνύει τους μάρτυρες που θα καταθέσουν! Και έρχεται εδώ ο Κεραμυδάς και αναιρεί ακόμα και ότι είδε τον Παπαδόπουλο σε ένα πατάρι στις εκλογές της Ένωσης Σάλας. Μιλάμε για πλήθος αντιφάσεων»!

Κατέθεσαν, εξάλλου, και τρεις εκπρόσωποι σωματείων Σάλας, οι Κωνσταντίνος Αλάσσας, Δημοσθένης Λιάσκος και Βασίλειος Βρόντος.

Ο κ. Βρόντος είπε:

«Πήγα στη Γενική Συνέλευση της Σάλας. Δεν είχα δικαίωμα ψήφου στις εκλογές γιατί τότε δεν είχα σωματείο. Είχα δικαίωμα ψήφου μόνο για τη Συνέλευση. Δεν με είχαν στη λίστα και δεν με άφηναν να μπω. Αυτός ο ψηλός που ήταν στην πόρτα, με έπιασε από τις μασχάλες και με έβγαλε έξω στο πεζοδρόμιο. Κάθισα λίγο έξω, μίλησα με κανα-δυο ανθρώπους, μετά βγήκε και ο Αυλωνίτης και μου ζήτησε συγγνώμη για τον ψηλό, μου είπε ότι έγινε λάθος, ότι δεν ήταν για μένα. Ήταν φιλικότατο αυτό που μου είπε ο κ. Αυλωνίτης. Θεώρησα ότι απλά έγινε λάθος στη λίστα».

Ο κ. Αλάσσας κατέθεσε:

«Υπήρχε μια ένταση στη Γενική Συνέλευση. Δεν υπήρξε όμως κάποια άσκηση βίας. Τον γνωρίζω τον κ. Παπαδόπουλο. Δεν ήταν εκεί. Κατηγορηματικά το λέω. Δεν πιέστηκα από κανέναν, δεν είχα κάποια ενόχληση».

Ο κ. Λιάσκος, τέλος, είπε:

«Άκουσα κάποια φασαρία έξω, στη Γενική Συνέλευση. Μου είπαν ότι ο Αυλωνίτης δεν άφηνε κάποιον να μπει. Μου μετέφεραν ότι έπεσαν και κάποιες ψιλές. Εγώ δεν τα είδα. Δεν τον γνωρίζω τον κ. Παπαδόπουλο. Πρώτη φορά τον βλέπω».

Η δίκη θα συνεχιστεί το Σάββατο 5/1 στις 10 το πρωί με την κατάθεση δέκα περίπου μαρτύρων.

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

 

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα (21+)

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
AEK49 - 2/6/2021 13:59

Έχεις δίκιο lackystrike, όμως μη ξεχνάς ότι είμαστε στην Ελλάδα και αυτό από μόνο του τα λέει όλα.

Άλλωστε όπως φαίνεται ξεκάθαρα, το σύστημα της ΕΟ παίζει τα ρέστα του σ'αυτή την υπόθεση. Διότι ξ έ ρ ο υ ν πολύ καλά, ότι αφού μπήκε ο τίγρης στο μαντρί της ΕΠΟ, θα υψώσει τείχος προστασίας για την ΑΕΚ, και δεν θα μπορούν πλέον να την πιστολιάζουν, είτε με αποφάσεις των δικαστικών οργάνων της ΕΠΟ, είτε με την ελλην. διαιτησία, όταν θα λήξει η σύμβαση του Κλάτενμπεργκ μετά από ένα χρόνο. Τότε... Συνέχεια δηλ. που θα ξεκινήσει και η Αγιά Σοφιά τις...λειτουργίες της! Γι' αυτό βλέπετε τελευταία τα Μέσα Μαζικής... Εξαπάτησης που διαθέτουν να είναι ...υποστηρικτικά στον Άγγλο ή να προβάλουν την Ολιστική Μελέτη σαν να είναι οι...πλάκες του Μωυσή!!! Φαίνεται πλέον ξεκάθαρα ότι:

Δεν θέλουν με τίποτα να νομιμοποιηθεί αυτή η ΕΠΟ. Δεν θέλουν με τίποτα να φύγει ο Άγγλος και να παραμείνει η ελλην. διαιτησία στην ΕΠΟ, διότι δεν θα έχουν λόγο στους ορισμούς των αρχιδιαιτητών.

Η αλήθεια είναι ότι προσπάθησαν με νύχια και με δόντια να αποφύγουν τις εξελίξεις.

Μη ξεχνάμε τη βρώμικη προσπάθεια του Αυγενάκη για να μή γίνουν οι εκλογές.

Μη ξεχνάμε τις τρικλοποδιές που προσπάθησαν να βάλουν με τις υποψηφιότητες διεθνών ποδοσφαιριστών την τελευταία στιγμή.

Μη ξεχνάμε τον πόλεμο που έκαναν στους προέδρους των ΕΠΣ.

Απέτυχαν σε όλα. Οι εκλογές έγιναν και τις έχασαν πανηγυρικά. Και τώρα βγάζουν...επιθανάτιο ρόγχο!!!

Ελπίζω σύντομα να...ψοφήσουν!

Και τότε θα δουν όλοι τον πραγματικό ΤΙΓΡΗ !

Αυτόν που ξέρουμε και ξέρουν. Αυτόν που θα τους πεί το ΗΡΘΑΜΕ !!!

AEK49 - 2/6/2021 03:08

Φίλοι μου, διαβάστε εδώ όλη την ιστορία ως έχει και σας διαβεβαιώ ότι την γνωρίζω πολύ καλά από μέσα

1. Αρχικός στόχος του γαύρου ήταν να μη γίνουν οι εκλογές στην ΕΠΟ, διότι γνώριζε το συσχετισμό δυνάμεων στις ΕΠΣ. Με εργαλείο λοιπόν τον Αυγενάκη, κατάφερε να αναβληθούν γιά 9 μήνες. Όταν όμως είδε ότι τελικά δεν μπορούσε να τις αποφύγει, άλλαξε τροπάριο και επεδίωξε να επιβάλει αρχικά έναν... Συνέχεια άλλο πρόεδρο, από αυτόν που είχαν αποφασίσει να εκλέξουν οι ΕΠΣ.

aekara21re - 2/6/2021 13:28

Αυτά τα γνωρίζουμε όλοι..........Επί της διαδικασίας έχεις να πεις κάτι;;;;;......μιας και λες ότι τα ''γνωρίζεις καλά από μέσα''.............

AEK49 - 2/6/2021 05:29

Στρατηγικός στόχος του γαυροσυστήματος είναι, με βάση αυτή τη καταγγελία, να προκαλέσουν έστω και μία καταδικαστική απόφαση από την Ε.Δ. σε βάρος οποιουδήποτε από τους κατηγορούμενους, δηλ. ότι με απειλές, εκβιασμούς και δωροδοκίες, αλοίωσε το εκλογικό αποτέλεσμα σε μία ή περισσότερες ΕΠΣ.

Με βάση αυτή την απόφαση, θα καταγγείλουν στις FIFA & UEFA την νέα ΕΠΟ ως προϊόν παράνομων εκλογικών ενεργειών και θα απαιτήσουν να την καταργήσουν και να τοποθετήσουν Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή.... Συνέχεια Στη περίπτωση αυτή υπενθυμίζω ότι στη ΠΔΕ πάντα διορίζονται από όλες τις παρατάξεις. Γι'αυτή τη περίπτωση είχαν κατεβάσει την τελευταία στιγμή υποψήφιους τους διεθνείς παρότι ήξεραν ότι δεν θα ψηφιστούν. Για να υπάρχουν προτεινόμενοι από αυτούς σε ΠΔΕ.

Άποψή μου για το αποτέλεσμα της δίκης είναι ότι για ΑΕΚ και Μελισσανίδη θα υπάρξει πανηγυρική απαλλαγή, για τον Γιάννη Παπαδόπουλο όμως και τους άλλους, θα γίνει μεγάλη μάχη η οποία θα κριθεί από την αξιοπιστία των μαρτυρικών καταθέσεων και την ισχύ των στοιχείων (ηχογραφήσεις, βίντεο κλπ).

lackystrike - 2/6/2021 10:49

Με βάση αυτά που διαβάζουμε υπάρχουν πολλές αντιφάσεις όμως. Δεν φαίνονται να είναι σωστά συνεννοημένοι μεταξύ τους δηλαδή. Πως θα στηριχτεί κατηγορία εναντίον οποιουδήποτε; Εδώ θα μου πεις ότι αγνόησαν τις ενστάσεις.. Γνώμη μου ότι δεν θα καταφέρουν τίποτα, το οργανωσε ο γαύρος απλά και μόνο για να τρέξει την ΑΕΚ και να περάσει στη συνείδηση του κόσμου ότι έχει εμπλοκή στην ΕΠΟ. Αν υπάρξει δικαστής να βγάλει ένοχο χωρίς τεκμήρια θα πρέπει και ο ίδιος να δικαστεί για μεροληψία.

corfaek - 2/6/2021 09:20

Από την στιγμή που δεν δέχτηκαν τις ενστάσεις (οι οποίες μου φάνηκαν βάσιμες) σκούρα τα πράγματα, προαποφασισμένη μου μυρίζει η απόφαση...απορία, έστω και είναι ένοχος ο τάδε ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΑΕΚ; ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗ; Ο ΠΑΟΚ αγόρασε την Ξάνθη και ούτε γάτα ούτε ζημιά!

ΕΠΟΜΕΝΟ