Στις μεταγραφικές διεργασίες που έχουν αρχίσει να φουντώνουν στην ΑΕΚ αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, αναφέρθηκε ξεχωριστά σε κάθε έναν από τους παίκτες που φέρεται να εξετάζει η «Ένωση».
Σημείωσε λοιπόν ότι ο Ράφαελ έχει προταθεί, αλλά δεν έχει απασχολήσει και υπογράμμισε ότι ο Κίτσιου είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση (χωρίς ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» να βιάζονται για δεξί μπακ).
Όσο για τον Τζαβέλλα, τόνισε ότι υπάρχει εδώ και χρόνια εκτίμηση για εκείνον εντός του συλλόγου, υπενθύμισε ότι σε κάθε ομάδα που έπαιξε ήταν βασικός και πρωταγωνιστής και παρόλο που σημείωσε ότι δεν έχει προχωρήσει κάτι, τόνισε ότι είναι ένα όνομα που δεν το σβήνεις.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Ερχεται κι ο Σαραβακος ?
Στα βορειο-γαύρικα σάιτς έχουν βγάλει καρούλια στο ενδεχόμενο να έρθει στην ΑΕΚ ο Τζαβέλλας κι εσάς μερικούς εδώ μέσα σας ξυνίζει Μόλις μου θύμισαν οι ...φθονούντες ότι τον είχαν ψηφίσει δύο συναπτές χρονιές ποδοσφαιριστή της χρονιάς για την ομάδα τους.
Ρε ούτε ήρθε, ούτε τπτ!!! Μέχρι στιγμής ο μόνος παίκτης που ήρθε δεν υπήρχε καν σε ρεπορτάζ! Διαβάζετε τις παπαριες, και ξεκινάτε την γκρίνια! Δείξτε ρε λίγο πίστη στην ομάδα, νέοι άνθρωποι, που ξεκίνησαν πολύ καλά! 1 Ιουνίου έχουμε προπονητή, και την νούμερο 1 μεταγραφή ανάγκης! Και παίκτη πρωταθλητή! Πότε τα είχαμε ξαναδεί αυτά τα τελευταία 7 χρόνια;;; έφτανε η τελευταία μέρα των μεταγραφών κ ψάχναμε παίκτες! Αεκ ολε!!!
Ρε ποιόs Τζαβέλλας ; Αυτόs είναι βετεράνος . Σοβαρευτείτε
Όταν δεν υπάρχει θέμα ιστορικό τραυματισμών μια χαρά είναι καί στα 33..
Καί ο Λάζαρος στα 32 του ήρθε στην ΑΕΚ και έκανε μεγάλα πράγματα..
Απίστευτο πόση βιασύνη και έλλειψη διορατικότητας σε πολλά σχόλια.
Τι έλειπε βρε φέτος στην ομάδα; Τι; Ταλέντο;
Χαρακτήρας έλειπε και προσωπικότητες! Κατανοητό;
Προσωπικότητα λείπει, όχι ψευτοτσαμπουκάς. Αν είναι να πάρουμε και το Μανιάτη ή το Σιόβα. Ας σοβαρευτούμε λίγο! Προσωπικότητες χρειάζεσαι αλλά να είναι και στο αγωνιστικό επίπεδο που ζητάμε, όχι να επαναπατρίζουμε από τα αζήτητα ότι πετάει ο γαύρος και ο ποακ. Επειδή έπιασε μια φορά του Λάζαρου δεν σημαίνει ότι θα πιάνει κάθε φορά. Ας αποβάλλουμε αυτή τη νοοτροπία, δεν βοηθάει στο χτίσιμο της ομάδας, δεν έχει προοπτική ακόμα κι αν ο άλλος παίξει ένα χρόνο μετά τι θα τον κάνεις;
Φίλε Constantinoupoli86 που σε διαβάζω συνέχεια και σε σέβομαι και σε εκτιμώ.
Αυτήν την φορά διαφωνώ μαζί σου..
Η ιστορία έχει δείξει από αρκετά παλιά εάν το ψάξεις ότι είναι αρκετές φορές που έχουν βγεί στην ΑΕΚ τέτοιες περιπτώσεις.. Δεν είναι μόνο του Λάζαρου..
Εμένα με ενδιαφέρει περισσότερο να χτίσω ομάδα κι ας μην πάρω πρωτάθλημα για τα επόμενα 2 χρόνια. Ακόμα κι αν ο Τζαβέλλας ήταν ο τέρμα έμπειρος, ο πολύ ηγέτης, ο παιχταράς (που δεν είναι έτσι) δεν έχει προοπτική να χτίσω πάνω του. Νομίζω ότι πάσχουμε κυρίως σε αυτό, θέλουμε γρήγορες λύσεις μήπως και μας κάτσει η μπίλια σε συνδυασμό με τα λάθη των αντιπάλων μας, μήπως και σηκώσουμε κανένα τίτλο και ας μην φτιάχνεται τίποτα ουσιαστικό με διάρκεια.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΥΓ: Ευχαριστώ για την εκτίμηση, κι εγώ σε εκτιμώ ως άτομο είτε συμφωνώ μαζί σου είτε διαφωνώ.
Αν θες να διεκδικήσεις τίτλους αυτοί δυστυχώς δε κάνουν Γελω
Καί ο Λάζαρος ήρθε στα 32 του που ήταν εξαφανισμένος και τελικά είχε βοηθήσει σημαντικά για πρωτάθλημα - μας πήγε τελικό κυπέλλου βοήθησε πολύ στην Ευρώπη..
Εγώ πιστεύω ότι ο Τζαβέλλας θα βοηθήσει..
Και ο Τσιγκρινσκι στα 35 του 36 εάν δεν είχε το ιστορικό με τους τραυματισμούς θα βοηθούσε πολύ στην άμυνα μας..... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
*Εγώ χερομαι πολύ γιατί η πρώτη σημαντική κίνηση μεταγραφής έγινε από την θέση του τερματοφύλακα και αυτή η πολύ καλή μεταγραφή δείχνει ξεκάθαρα ότι φέτος θα γίνει πολύ καλή δουλειά...
Καί ο Λάζαρος ήρθε στα 32 του που ήταν εξαφανισμένος και τελικά είχε βοηθήσει σημαντικά για πρωτάθλημα - μας πήγε τελικό κυπέλλου βοήθησε πολύ στην Ευρώπη..
Εγώ πιστεύω ότι ο Τζαβέλλας θα βοηθήσει..
Και ο Τσιγκρινσκι στα 35 του 36 εάν δεν είχε το ιστορικό με τους τραυματισμούς θα βοηθούσε πολύ στην άμυνα μας..... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
*Εγώ χερομαι πολύ γιατί η πρώτη σημαντική κίνηση μεταγραφής έγινε από την θέση του τερματοφύλακα και αυτή η πολύ καλή μεταγραφή δείχνει ξεκάθαρα ότι φέτος θα γίνει πολύ καλή δουλειά...
Ήξερες εσύ τον καμαρα, τον χασαν, τον ρατζελοβιτς και κάποιον Σα! Σίγουρα ονειρευοσουν τον μπουχαλακη! Γελα με την κρίση παικτών που δεν έχουν παίξει μαζί να τους δεις! Ο ορισμός του μυρωδιά!
Τα ίδια δε λέγανε κάποιοι και όταν πήραμε το Γιαννιώτα; Ήταν μυρωδιάς όποιος δεν τον πίστευε; Σίγουρα δεν είπε κανείς ότι θα έρθουν τα πρώτα ονόματα, και ότι μπορεί παίχτες που δεν τους ξέρουμε εδώ να βγάλουν μάτια. Ο Τζαβέλλας όμως ρε φίλε; Ο Τζαβέλλας;
Ρε πάτε καλα ορισμενοι θες να πάρεις τίτλους και κοιτάς Τζαβέλες και κιτσιους ημαρτον πια
Είναι φανερό ότι κάτι έχει αλλάξει φέτος στο τρόπο που λειτουργεί η ΠΑΕ στις μεταγραφές. Το πόσο γρήγορα και πόσο ψηλά χτύπησε στην θέση του τερματοφύλακα, δεν αφήνει αμφιβολίες γι αυτό. Ο Τζαβέλας είναι δυο κλάσεις ανώτερος του Λοπες αμυντικά και έχει το μυαλό που λείπει από τον Ινσούα. Ειδικά για άμυνα με 3 πίσω, είναι σούπερ, δεν ξέρω όμως αν ο Μιλόγεβιτς θέλει να παίξει με 3 πίσω. Σαν αριστερός μπακ είναι πολύ ανώτερος από αυτούς που έχουμε και μπαρουτοκαπνισμένος, δεν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ νομίζω ότι μπορούμε να βρούμε εύκολα ανώτερο αυτού. Ο Ράφαελ, δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό να έρθει, θεωρούνταν μέτριος αμυντικά (για το επίπεδο που έπαιζε), όταν πάντως έχει παίξει κάποιος σε τέτοιο επιπεδο που έπαιξε αυτός, την Σούπερ Λιγκ την έχει για πλάκα, φτάνει να είναι υγιής. Το θέμα είναι ότι μαζεύτηκαν πολλοί εκεί στα δεξιά και ο καλύτερος όλων, έληξε το συμβόλαιο του. Μετά τον Στάνκοβιτς, η πολύ κρίσιμη επιλογή είναι του ηγέτη της άμυνας, αν πάμε και εκεί σε μια ακριβή και ποιοτική μεταγραφή και με τον σίγουρα πολύ φθηνότερο Τζαβέλα ήμαστε σχεδόν κομπλε και μένει να δούμε τι θα γίνει και στα δεξιά. Πάντως ο Μιλόγεβιτς πρέπει να τον είχε τον Τζαβέλα, όταν ήταν στον Πανιώνιο και να τον ξέρει καλά.
Ελπιζω να μας κανουν πλακα για Τζαβελα.Δεν ειναι δυνατον ρε φιλε δεν γινονται αυτα.......ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ
Τόσο ξέρεις, τόσο λες.
Ναι πες μας τώρα ότι είναι και τεφαρίκι!
Θυμηθείτε όποια μεταγραφη κανετε τώρα θα είναι προοπτικής Αγια-Σοφιάς!! Μη φεύγουμε στο ημίχρονο για τα μουσεία!
Τζεβελλας θα είναι μια κλασσική κίνηση αποδυτηρίων, μην τρελαίνεστε! Προφανώς δεν παίζει για βασικός σε βάθος 4ετιας. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι αρχηγός σε εθνική κλπ, αν κρίνει ο Κονε ότι στα αποδυτήρια είναι καλός, ας γίνει αυτή η κίνηση γιατί μετά τη φυγή Μπακασετα, Λάζαρου που κατά ομολογία ήταν σημαντικοί στα αποδυτήρια, ο Πέτρος δεν σήκωσε το βάρος μόνος του. ΜΗΝ ΞΕΧΝΆΤΕ, ομάδα δεν είναι μόνο τα 90 λεπτά και οι έντεκα που παίζουν.
Το θέμα είναι οτι αν έρθει ο Τζαβέλλας, το πιθανότερο, βάσει του πως λειτουργει η ομάδα, είναι να ονομαστεί αυτός ο "ηγέτης" που ψάχνουμε.
Ολοκληρος φαρος οδηγος η μεταγραφη Στανκοβιτς και εσυ εχεις μαυρα μεσανυχτα για το πως λειτουργει εστω και απο χτες η ομαδα.
Δεν ακούγεται πολύ ο Κονέ τελευταία ...
Ο Τζαβέλλας αν είναι όχι για βασικός και με νορμάλ λεφτά πιστεύω είναι εντάξει. Συμφωνώ ότι έχει να δώσει αρκετά πράγματα γενικά στην ομάδα γιατί στο γήπεδο βγάζει προσωπικότητα από αυτές που μας λείπουν. Θέλουμε και τέτοιους γιατί ειδικά φέτος ήμασταν πολύ σοφτ και ηττοπαθείς και δεν βγάλαμε αντίδραση ακριβώς γιατί δεν είχαμε παίκτες με τσαμπουκα και εγωισμό.
Aπο τους ανυπαρκτους Σβαρνα ,Χνιντ, Νεντε καλυτερος ο Τζαβελλας. Ομως για βασικο θελουμε καποιον πολυ ανωτερο του.
O Τζαβέλας πριν 2-3 χρόνια θα ήταν ταμάμ. Τώρα κάνει μόνο ως 3ος στόπερ που θα κάνει τα ρεπό του ηγέτη και θα παίζει στα πιο εύκολα ελληνικά, αν ως ηγέτης έρθει άλλος νεότερος και δυνατότερος και ει δυνατον με περισσότερες εμπειρίες πρωταθλητισμού και Ευρώπης.
Ο Τζαβέλας είναι καλή περίπτωση αν έρθει για αλλαγή,πιστεύω στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει 1-2 χρόνια ακόμα και έχει στοιχεία που λείπουν από την ομάδα. Το θέμα όμως είναι ότι η ομάδα χρειάζεται 2 στόπερ για βασικούς και ο ένας πρέπει να είναι παικταράς,αλλιώς δουλειά δεν γίνεται. Τώρα για Κίτσιου γελάει ο κόσμος,θέλουμε δεξί μπακ να πάρει τη φανέλα σπίτι του,όχι άλλες μετριότητες
Είναι κακό να δουλευόμαστε μεταξύ μας. Για τον Τζαβέλα στα 34 του δεν μπορεί να υπάρχει εκτίμηση. Καλή σχέση με τον μάνατζερ μπορεί να υπάρχει. Και στα καλά του μέτριος παίκτης ήταν. Ελπίζω να μην τον πάρουμε, θεωρώ ότι δεν μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω. Ο Κίτσιου επίσης είναι μετριοτατος παίκτης με μεγάλες τεχνικές αδυναμίες. Πρέπει να πάμε σε πολύ καλύτερες λύσεις.
Αν γινοταν να ερθουν ολοι οι προαναφερθεντες καλως να ερχοταν . Πτωτικ ξεπτωτικη πορεια ο Ραφαελ ειναι παικτουρα και εδω το πρωταθλημα θα το χει για πλακα . Κιτσιου μ αρεσει που συντελει παρα πολυ στο επιθετικο κομματι και ειναι και σκυλι του πολεμου . Απο τον παοκ ακομη μ αρεσε . Τζαβελας ηγετικη φυσιογνωμια σιγουρα θα προσφερει , αλητεια και ποδοσφαιρικος τσαμπουκας που η ομαδα δεν εχει στην εποχη μετα Βρανιες - Λιβαγια . Σπαγιτς παικτουρα , αμυντικαρα . Αλλα πρεπει να φυγουν και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ατομα . Μπακακης , Βασιλα ,Ντατσενκο . Ομως η αληθεια ειναι οτι ο Βασιλα ανεβηκε πολυ . Ηταν ο μονος που επαιζε με παθος αλλα σιγουρα εχει ταβανι . Επισης , Ντατσενκο κακα τα ψεματα δεν φανηκε καθολου μεσα στο γενικο χαος που ειχε η ομαδα . Οποτε το να φερεις δυο νεα δεξια μπακ και να τους διωξεις ολους εχει λογικη ? Ερωτηματικο...
Καλό Μηνα σε όλους,
Εμενα δεν θα με χαλαγε να ερθει ο Τζαβελλας να πω την αληθεια, ενταξει δεν θα βγω γυμνος και στην ομονοια αλλα οκ, ειναι μια προσθηκη ενος Ελληνα διεθνη...ως εκει ...
Οσο αφορα τον Κιτσιου, αν πουμε οτι φευγουν οι Μπακακης και Ντατσενκο και οτι ο Βασιλαντονοπουλος δεν θελει να ανανεωση τοτε για δευτερο δεξι μπακ μια χαρα ειναι ...... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Το θεμα ειναι να ερθει ενα στοπερ τυπου σπαχιτς για να παρει την φανελα σπιτι του και απο εκει και περα να υπαρχουν λυσεις και παιχτες διαθεσιμοι να μπουν να παιξουν και να μην κοιτας τον παγκο και ειναι αδειος απο λυσεις και παιχτες που να μπορουν να σηκωσουν το βαρος της φανελας
Ο Τζαβέλας είναι καλός για να συμπληρώνει το ηγετικό στόπερ ή να το αντικαθιστά.
Όμως τέτοιους έχουμε πολλούς.
Αυτό που μας λείπει είναι το ηγετικό στόπερ και δε νομίζω ότι έχουμε την πολυτέλεια να φέρουμε και ηγετικό και τον Τζαβέλα......
εκτός κι αν τον σκέφτονται και για το βασικό αριστερό μπακ που λείπει.........
Τον εκτιμούμε σαν οπλαρχηγό κι αυτόν και τον Μπότσαρη κι άλλους. Τα στόπερ είναι άλλο πράγμα.
Με τέτοιους παίκτες δεν ανεβαίνεις επίπεδο
υπαρχει εκτιμηση απο ποιον?
οχι τζαβελλα,οχι μανωλα,οχι λουτσεσκου κανενα απο αυτους ποτε ποτε .ολα τα αποδητηρια θα ειναι ενα μπαχαλο .
Ναι στον Τζαβέλλα. Ξέρει πολλή μπάλα ειδικά για κεντρικός μαυντικός όπου είναι και η θέση του τα τελευταία πολλά χρόνια. Παίχτης με τσαγανό και τσαμπουκα, τρομερά στημένα, έφεση στο σοράρισμα όταν προωθείται, στοιχεία που λείπουν τα τελευταία χρόνια από την ΑΕΚ. Μπορεί να βγάλει τη μπαλα από την άμυνα με το κεφάλι ψηλά και σε συνδυασμό με τον τερματοφύλακα που είναι καλός στα πρώτα βήματα και στις πάσες με τη μπάλα στα πόδια, φαίνεται ότι η ΑΕΚ πάει σε μοντέλο ανάπτυξης από την... ΣΥΝΕΧΕΙΑ άμυνα και μπιλντ απ από τον τερματοφύλακα. Σημειωτέο, οι 2 γαύροι δεν έχουν ούτε κατα διάνοια τους τερματοφύλακες και τους στόπερ για κάτι τέτοιο. Αυτό δείχνει ότι η ΑΕΚ προσανατολίζεται (επιτέλους) στο να παίξει ποδόσφαιρο κυριαρχίας από τη νέα χρονια.
Για Κίτσιου δεν έχω εικόνα τα τελευταία χρόνια. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι έκανε τα ρεπό τους μάτος και ήταν ένα πολύ σκληρό παιδί που δεν χάριζε και μοίραζε και τις κλωτσές του ενώ ήταν σχεδόν απέραστος αμυντικά, πολύ αγκρέσιβ και παθιασμένος. Στην Τουρκία φαίνεται να εξέλιξε σημαντικά το επιθετικό του παιχνίδι με γεμάτες σεζόν και πολλές ασίστ κάθε χρόνο. Μακάρι να έρθει αν ισχύει αυτό που δείχνουν τα νούμερα, ειδικά σε σχέση με κάτι καμμένους τύπου Ραφίνια.
Μπορεί μερικοί να χαλιέστε όμως ΑΕΚ πρωταθλητισμού χτίζεται με Έλληνες και γηγενείς. Όποτε παίξαμε μπάλα τέτοιους κυρίως είχαμε. Οι ξένοι είναι οι ενέσεις ποιότητας, το κερασάκι. Εγώ θα πω μακάρι να πηγαίναμε και για τα αριστερά με έναν από τους Κυριακόπουλο, Λυκογιάννη ή Κατράνη.
Αντικειμενικα ο τζαβελλας μαζι με ενα ακομη ηγετη στοπερ θα συμπληρωναν ταμαμ τα στοπερ ΑΛΛΑ δεν ξερω κατι με χαλαει λιγο στο ολο πακετο του τζαβελλα, σιγουρα η ομαδα θελει ατομα με προσωπικοτητα και τσαμπουκα αλλα εχω ενα κακο προαισθημα...
Οτι ειναι να γινει θα γινει παντως μονο στηριξη στην ομαδα και στον προεδρο
Ποιος Τζαβέλλας και ποιος Κίτσιου; Αυτούς τους παίκτες ονειρεύεστε για την Αγία Σοφιά; Γιατί αν έρθουν αυτοί οι δύο, για βασικοί θα έρθουν. Ακούγαμε για ταξίδια σε Γαλλία, σε Ισπανία, αυξήθηκαν οι προσδοκίες όλων μας για την ενίσχυση της ομάδας και αυτη στιγμή ακούγονται παίκτες ομάδων Τουρκίας, Ισραήλ κτλ. Απλά ελπίζω να είναι και αυτά ονόματα που παραπλανούν ώστε να αποκτηθούν οι στόχοι αθόρυβα όπως η χθεσινή του σκανκοβιτς. Γιατί παίκτες Κίτσιου και Τζαβέλλας ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
Ειδαμε και τον Κεβιν Λουλα τι καπνο φουμαρει , 800 χηνες στη θαλασσα.
Θα βγάλουμε άχρηστο και τον λάλα; Νταξει δεν πάμε μια τους gay αλλά σε θέμα σκαουτινγκ κτλ είναι έτη φωτός μπροστά
Τι έχει δείξει φίλε ο Λαλά ως τώρα; Δικαιολογησε στο ελάχιστο το ντόρο και τα λεφτά που του δόθηκαν; Δε νομίζω. ΟΚ είναι καλύτερος από τον Ντατζενκο αλλά αυτό δεν είναι δα και κανα επίτευγμα. Για κάτι Ραφίνια δε συζητάμε καν.
Δεν είναι καλύτερος του Ντατσένκο γιατί είναι διαφορετικού στυλ δεξιά μπακ.
spikwn21 το τουρκικο πρωταθλημα που το λοιδωρεις και το υποβιβαζεις ειναι κλασης ανωτερο απο το δικο σου . Αν επαιζε εκει μεικτη των ελληνικων ομαδων , ελληνες και ξενοι 4αδα αν επιαναν θα ηταν επιτευγμα .
Καμιά εκτίμηση για Τζαβέλλα. Μακριά.
Ένας από τους λόγους που δεν τραβάει η ομάδα τα τελευταία χρόνια είναι η νοοτροπία της. Γεμίσαμε καλά παιδιά αν δεν το έχετε καταλάβει και αυτό στο ποδόσφαιρο είναι απαγορευτικό.Ο Τζαβέλλας και καλός παίκτης είναι και έχει αυτό το κάτι που χρειάζεται η ομάδα. Τσαμπουκά, εγωισμό και ποδοσφαιρική αλητεία. Άσχετα λοιπόν με το αν θα έρθει ο Τζαβέλλας ή κάποιος παρόμοιος χρειαζόμαστε πολλούς σαν κι αυτόν. Αλλιώς να μην διαμαρτύρεστε για τη λουσερια των ποδοσφαιριστών... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μας και μείνετε με αυτούς που διαβάζουν ποίηση και χορεύουν στο μπαλέτο των κύκνων.
Το σύμπαν θα παγώσει... πάρε ζακέτα... πάρε ζακέτα
Παντα τον ειχα στα υπόψιν τον Τζαβέλα αλλα σε αυτη την ηλικια δε ξερω κατα ποσο μπορεί να προσφέρει
Σοβαρά τώρα; Γράφει Τζαβέλλας ή ξέχασα να καταλαβαίνω ελληνικά; Ελπίζω να μην ισχύει το πρώτο και να είναι ένα κακόγουστο αστείο.
Δεν είναι κακός παίχτης,έχει προσωπικότητα και ικανότητες.Το πρόβλημα είναι πως μοιάζει στον Λιβαγια,πολλές κάρτες και πολύ μανουρα.
Ο Τζαβέλλας είναι καλή περίπτωση, γνωρίζει το Ελληνικό πρωτάθλημα, έχει παραστάσεις από το εξωτερικό και μπορεί να βοηθήσει τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση, το μόνο αρνητικό η ηλικία του, αν έρθει θα είναι για να βοηθήσει για 1-2 χρόνια.
Τον Κίτσιου δεν τον έχω δει πολύ, αλλά δεν νομίζω ότι θα κάνει τη διαφορά. Είχε μεν καλή σεζόν, αλλά έπαιζε στην ουραγό του Τουρκικού πρωταθλήματος.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Τον Ράφαελ όλοι τον ξέρουμε, θα ήταν μεγάλη τύχη να είχαμε ένα τέτοιο παίκτη...
Τζαβελλας στα 33 πλεον και μην ξεχναμε τερμα αποδυτηριακιας....μακρια και αγαπημενοι!!!!
Και τον Κλάους μην ξεχάσουμε παιδιά
Καλώς ήρθες Κίτσιου...
1ον) Ο Κίτσιου δεν ξέρω τι σεζόν έχει κάνει... αλλά δεν είναι παίκτης που σου αλλάζει την δεξιά πλευρά... Δεν γίνεται στο ίδιο ρεπορτάζ να υπάρχει ο Κίτσιου και ο... Ράφαελ!! (Είναι σαν να λες είμαι ανάμεσα στον Alexander Arnold και στον Μπακάκη... )
2ον) Ο Τζαβέλλας είναι τίμιος μαχητικός συν του ότι μπορεί να παίξει και Σέντερ Μπακ σε άμυνα τριών εύκολα... έχει καλή σέντρα και πολύ καλά στημένα.. Δεν είναι κακή επιλογή, αλλά δεν ξέρω κι αν είναι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ καλύτερος του Λόπεζ...
Τώρα όσο για τον Spahic, τι να λέμε.. είναι από τους παίκτες που αν μπορείς τους φέρνεις! Σε τέτοια επίπεδα πρέπει να κοιτάμε για την κολώνα της άμυνας!
Καλυτερος ο Κιτσιου απο τον Ραφινια που εφερε ο γαυρος , αρα ατοπο το σχολιο σου για συγκριση με Ραφαελ, καμμενος ειναι κ αυτος.
Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι ο καθένας... το είπα κιόλας για τον Κίτσιου... απλά σαν ονόματα και παραστάσεις ο Κίτσιου ούτε στον ύπνο του αυτά που έχει κάνει ο Ραφαέλ...
Αλλά οκ... αν αγωνιστική τους κατάσταση είναι έτσι όπως λέτε... πάσο
για να προλάβω αυτούς που θα πουν οτι δεν τους αρέσει ο τζαβελας να μας πουν λιγο και για τα βουτηροπαιδα που μαζεψαμε στην άμυνα ! Γκολ και ξυλο ρε!
Αυτό που μου την δίνει είναι ότι έπαιζε στον αχωνευτο ημιτασιον αλλά σαν παίκτης δεν με ενοχλεί. Ενίσχυση θέλουμε δεν με νοιάζει ποιοι θα έρθουν αλλά να είναι καλοί
O Τζαβέλλας παίζει πλέον μόνο στόπερ στα αριστερά. Υπάρχει και δήλωσή του, την οποία αν ψάξω νομίζω θα την ανασύρω. Από κει και πέρα είναι παίχτης με τσαγανό, πάθος και τσαμπουκά και ξέρει πολλή μπάλα, ειδικά για στόπερ. Αν αναλογιστεί κανείς ότι ο καινούριος τερματοφύλακας που πήραμε είναι καλός στα πρώτα βήματα με τη μπάλα στα πόδια και στις μεσαίας απόστασης και μικρής πάσες και το ότι ο Τζαβέλλας θα αγωνίζεται στα αριστερά του κέντρου της άμυνας, καταλαβαίνει κανείς ότι η ΑΕΚ και ο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ νέος πρποπονητής θα θέλουν να κάνουν μπιλντ απ από πίσω. Αυτό είναι τεράστιο πλεονέκτημα για ομάδα που θέλει να πάιξει κυριαρχικά και να επιβληθεί από το πρώτο λεπτό στη λίγκα που αγωνίζεται. Εννοείται ότι οι άλλοι (δυο γαύροι) δεν έχουν τους τερματοφύλακες ούτε τους παίχτες να το κάνουν αυτό.
Για μένα ναι στοΤζαβέλλα και μόνο από τα παραπάνω αλλά και συν το οτι πιστεύω πως ειναι ο παίχτης που λείπει από τους νερόβραστους που έχουμε τόσα χρόνια. Για τον Κίτσιου δεν έχω άποψη αλλά θυμάμαι πως πριν αρκετά χρόνια έπαιζε μπακ απ του Μάτος και τον αναπλήρωνε καλά όταν έλειπε. Ήταν θυμάμαι πολύ σκληροτράχηλο παιδί, έρχινε αβέρτα την κλωτσά και ήταν απέραστος αμυντικά. Βλέπω όμως ότι στην Τουρκία έχει εξελιχθεί πολύ με γεμάτες χρονιές και πολλές ασίστ. Αν τον έχουν παρακολουθήσει καλώς να έρθει κι αυτός.
Θα το ξαναπώ και ας μη αρέσει σε κάποιους. Με Έλληνες φτιάχνεις ομάδα πρωταθληματική. Οι ξένοι είναι το κερασάκι στην τούρτα, οι ενέσεις ποιότητας. Όποτε πρωταγωνίστησε η ΑΕΚ το έκανε με Έλληνες και κορμό από γηγενείς.
Για σπαιτς, δεν γνωριζω. Οι αλλες περιπτωσεις ειναι υποδεεστερες της κ8νησης στανκοβιτς. Χρειαζομασυε ποιοτικη ενεση τυπου στανκοβιτς σε 7 θεσεις, μην ξεχνιομαστε
Ένα τεράστιο ΝΑΙ στον Γιώργο Τζαβέλλα από εμένα
Θα δώσει πολλές λύσεις ,σαφώς δεν θα έρθει για βασικός αλλά θα βοηθήσει σημαντικά και κυρίως στα αποδυτήρια .
Ξερει τι σημαίνει ΑΕΚ και γουστάρει φουλ .
Μακάρι το Σέντερ μπακ που θα πάρουμε να είναι επιπέδου Σπαγιτς... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Ιδανικά θα ήθελα τον Πλανιτς ,μιλάμε για μεγάλη παιχταρα
Τζαβελλας για 3ο-4ο στόπερ είναι ταμάμ θεωρώ, παίχτης με εμπειρία και με τσαμπουκά. Θέλε τέτοιες προσωπικότητες η ομάδα. Κιτσιου γελάνε και τα μπετά. Αν είναι να φέρουμε κιτσιου ας κρατήσουμε τον Βασιλαντωνοπουλο που είναι και δικό μας παιδί. Σπαιτς φαίνεται τρομερή περίπτωση με πολυ καλο βιογραφικό. Δύσκολη όμως περίπτωση που θέλει χρήμα για να έρθει. Μακάρι να γίνει !
Για τον Τζαβέλλα το έχω γράψει και μετά από κάποια ματς της Εθνικής,ο άνθρωπος θα έρθει και θα βοηθήσει στα μέγιστα , είτε ως στόπερ είτε ως αριστερός μπακ.Προφανώς,δεν γίνεται να αποτελεί την πρώτη επιλογή για καμία από τις δύο αυτές θέσεις αλλά πχ για δεύτερο στόπερ μετά τον βασικό ή για δεύτερο μπακ στην θέση του Λόπες,θα ήταν το ιδανικό .Ο Σπάιτς αν έρθει θα κάνει την διαφορά δεδομένα ,ο Κίτσιου ίσως να είναι και αυτός καλή επιλογή αλλά δεν τον έχω δει να παίζει.
Απλα πολυ ολα , παιρνεις Κιτσιου που εχει κανει φοβερη σεζον και εναν παιχταρα για βασικο, οι υπολοιποι σκουπα. Φερνεις Τζαβελα με εναν παιχταρα διδυμο και εκει ξανασκουπιζεις . Το ιδιο κανεις και στα αριστερα, θελει δουλεια πολυ στις αποδεσμευσεις παιχτων, Αυτα.
Τρομερή σεζόν οι 5 ασίστ στην 19η της Τουρκίας? Ομάδα που υποβιβάστηκε. Με αυτούς τους παίχτες θα μπούμε Αγιά Σοφιά? Τι καλύτερο έχει από Νταντσένκο και Μπακάκη? Μην μπερδευτούμε, κανένας από αυτους τους 2 δεν είναι για βασικός στην ΑΕΚ, αλλά αν είναι δυνατόν να μιλάμε για Κίτσιου.
orbon πόσες ασίστ είχαν συνολικά Βασιλαντωνόπουλος-Ντατσένκο-Μπακάκης-Ραντόνια με τη φανέλα της ΑΕΚΑΡΑΣ φέτος;
Τζαβελλας υποτιμημενος στη συνειδηση του Ελληνα δυστυχως. Στην Τουρκια ωριμασε και σαν ανθρωπος και σαν παικτης. Μακαρι να ερθει.
Ισχύει 100% αυτό που λες. Έχει κάνει καριέρα στη Γερμανία τόσα χρόνια και στην Τουρκία βγάζει μάτια. Ηγέτης και με φαρμακερά στημένα και σουτ εκτός περιοχής. Έχουμε καλύτερους Έλληνες στη θέση του και για αυτό μας ξινίζει; Γελάω.
Και καθαρα ποδοσφαιρικα και Τιγρισια , θα ηθελα Αραουχο με Πριγιοβιτς διδυμο σεντερ φορ , σχολιο μονο για μπαλαδορους και μονο.
Όταν διαβάζω οτι προτάθηκε ο Ραφαέλ αλλα δεν μας κάνει καταλαβαίνω οτι κάτι καλό γίνεται πλέον! Όντως έχει πτωτική πορεία αλλά δεν παύει να είναι ένας παίχτης επιπέδου. Κοιτάμε λοιπόν κάτι ΑΚΟΜΑ καλύτερο, τέτοιες κινήσεις δείχνουν οτι έχουμε στόχο να βελτιωθούμε και όχι απλά να καλύψουμε τρύπες μέχρι να μπούμε στο γήπεδο. Επίσης θα ήθελα να πω ένα μπράβο και στους δημοσιογράφους της ομάδος μας, πλέον αυτά που διαβάζουμε είναι η πραγματικότητα (Π.χ η έλευση του Μιλόγιεβιτς δεν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ συνοδεύτηκε απο τίτλους "Professor" - "Δάσκαλος Τακτικής" - "Μάστερ Τακτικής" , αντιθέτως μας παρουσιάστηκε το background, χαρακτηρίστηκε ως αξιόπιστη λύση και όλα θα κριθούν στο γήπεδο)
VAMOS AEK.
Κίτσιου, Σπάιτς ναί και Τζαβέλλας, Ράφαελ όχι. Αυτά...
Για να έρθει δεξί μπακ θα πρέπει να αποδεσμεύσουμε είτε τον Μπακακη είτε τον Ντατσένκο και μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν προτάσεις. Για αυτό προφανώς δεν βιάζεται η ομάδα για δεξί μπακ. Ο Τζαβέλας θα ήταν σούπερ προσθήκη για αριστερό μπακ αλλά θα χρειαστεί λογικά και ένας δεύτερος στα αριστερά, εκτός αν μείνει ο Μιτάι και δεν δοθεί δανεικός. Ο Τζαβέλας επίσης μπορεί να μπει και αριστερό στόπερ αλλά δεν πρέπει να τον πάρουμε για αυτή τη θέση, νομίζω το ξέρει η ΠΑΕ αυτό και έτσι κι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αλλιώς δουλεύει αθόρυβα τους μεγάλους στόχους, προφανώς έχουμε σεντερ μπακ δυνατό που θα ανακοινωθεί στα ξαφνικά. Στο κέντρο έχουμε επίσης τον Κρίστισιτς που περιμένει πρόταση η ομάδα και δε μπορεί να φέρει παίχτη με μεγάλο συμβόλαιο αν πρώτα δε φύγει κάποιος. Απορώ γιατί θελουμε μόνο έναν παίχτη στο κέντρο, θεωρούμε ότι ο Σάκχοφ πρέπει να μείνει δηλαδή; Προσωπικά διαφωνώ αλλά τέλος πάντων. Γενικά, χρειάζονται αποδεσμεύσεις για να έρθουν μεγάλα συμβόλαια και η ΑΕΚ σε θέσεις που δεν καίγεται για μεταγραφές, θα ροκανίσει το χρόνο για να ξεφορτωθεί όσους μπορεί μέχρι να μείνουν κάποιοι λίγοι που θα τους αφήσει ελεύθερους. Πολύ λογική τακτική. Πάντως παίχτες θα φέρει ο πρόεδρος, είναι ξεκάθαρο αυτό. Ας αφήσουμε λέω εγώ τα ονόματα που ακούγονται και να επικεντρωθούμε στις εκπλήξεις, έτσι λειτουργούμε φέτος.
Μακάρι να πάρουμε Τζαβέλα, Έλληνας, έμπειρος, χρειαζόμαστε παίχτες που να μην είναι σοφτ!!!
Πόσο γουστάρω, επιτέλους ΚΑΝΟΝΙΚΟ ρεπορτάζ ΑΕΚ !