Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Αλ Κελαϊφί: Η ESL δεν ήθελε να υπερασπιστεί το ποδόσφαιρο

Ο διοικητικός ηγέτης της Παρί μίλησε για το αποτυχημένο πρότζεκτ της European Super League

Στην κόντρα που ξέσπασε, με αφορμή τη δημιουργία της European Super League, η Παρί Σεν Ζερμέν δεν ήταν στο μπλοκ των 12 ομάδων, καθώς τάχθηκε υπέρ της UEFA.

Τελικά, χάρη στις μαζικές αντιδράσεις των φιλάθλων, το πρότζεκτ δεν υλοποιήθηκε ποτέ και ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί υπογράμμισε πως η ESL δεν είχε στόχο την υπεράσπιση του ποδοσφαίρου.

Μιλώντας σε γαλλικό Μέσο, ο διοικητικός ηγέτης της Παρί τόνισε: "Το ποδόσφαιρο υπάρχει εδώ και χρόνια. Η Super League δεν ήθελε να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του ποδοσφαίρου. Μπορείς να οραματίζεσαι αλλαγές, αλλά χωρίς να χαλάς την παράδοση, που κάνει κάθε ομάδα να ελπίζει ότι θα μπορέσει πραγματοποιήσει τα όνειρά της. Όλες οι ομάδες, πρέπει να έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν μία ημέρα στους μεγαλύτερους αγώνες και παραμένοντας υπό την αιγίδα της UEFA.

Το Τσάμπιονς Λιγ είναι πολύ ισχυρό στην αγορά και πρέπει να διατηρηθεί, αλλά πρέπει πάντα να είμαστε σε θέση να προσαρμοστούμε στην αγορά, και αυτό ισχύει για όλες τις διοργανώσεις, εγχώριες ή διεθνείς".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ