Ενόψει του EURO 2020, τα μέλη της αποστολής της Εθνικής Ολλανδίας εμβολιάστηκαν, κατά του Covid-19, ωστόσο δεν έκαναν όλα τα μέλη το εμβόλιο.
Ένας από αυτούς ήταν και ο Ματίας Ντε Λιχτ, ο οποίος είχε προσβληθεί από κοροναϊό τον Ιανουάριο, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για δυο εβδομάδες.
Μιλώντας στο ESPN, ο διεθνής κεντρικός αμυντικός της Γιουβέντους τόνισε: "Δεν έχω εμβολιαστεί. Δεν είναι υποχρεωτικό. Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι για το σώμα μας. Ο κίνδυνος μόλυνσης παραμένει εκεί έξω. Προσπαθώ να έρχομαι σε επαφή με όσο το δυνατόν λιγότερα άτομα εκτός της ολλανδικής ομάδας".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!