Στον αγώνα που θα έκρινε ποια ομάδα θα κατακτούσε την 8η θέση και, αυτόματα, την είσοδο στα playoffs, ο Στεφ Κάρι τα έδωσε όλα, αλλά οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς ηττήθηκαν, στην παράταση, από τους Μέμφις Γκρίζλις.
Ο 33χρονος γκαρντ είχε 39 πόντους (13/28 σουτ, 6/15 τρίποντα, 7/7 βολές), 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 3 κλεψίματα, αλλά και 7 λάθη.
Παρά την προσπάθεια που κατέβαλε, η ομάδα του αποκλείστηκε, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, από τα playoffs, και το, όλο απογοήτευση, βλέμμα του Κάρι, στο φινάλε του αγώνα ήταν ενδεικτικό της ψυχολογικής του κατάστασης.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!