Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Φωτιά στον Σχίνο: Έρχεται δύσκολη νύχτα - Ενισχύονται οι άνεμοι στα 80 χλμ/ώρα

Η κατάσταση αναμένεται να βελτιωθεί τις πρωινές ώρες της Παρασκευής, οπότε αναμένεται εξασθένηση των ανέμων


Δύσκολη αναμένεται η νύχτα στην Κορινθία, αναφορικά με τις προσπάθειες των πυροσβεστών να περιορίσουν τη μεγάλη φωτιά που ξεκίνησε από χθες στο Σχίνο, με αποτέλεσμα να εκκενωθούν οικισμοί και να προκληθούν καταστροφές σε σπίτια. Μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζουν πλέον μεγάλες περιοχές των Μεγάρων, όπου κινείται το πύρινο μέτωπο.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, οι ισχυροί άνεμοι δυτικών έως βορειοδυτικών διευθύνσεων που πνέουν στην ευρύτερη περιοχή της πυρκαγιάς, αναμένεται να παρουσιάσουν περαιτέρω ενίσχυση τις βραδινές ώρες της Πέμπτης, με τις μέγιστες εντάσεις τους να φτάνουν τοπικά τα 80 χιλιόμετρα ανά ώρα, όπως φαίνεται στον προγνωστικό χάρτη ανέμων που ακολουθεί.

πηγη: protohthema




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ