Χάνει τον Γιουνές Μπελχαντά ο Ολυμπιακός καθώς ο παίκτης κλείνει στην Αλ Χιλάλ με ηγεμονικό συμβόλαιο ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ.
Σύμφωνα, όμως, με τους Τούρκους, οι Σαουάδαραβες μπορούν να δώσουν στον ποδοσφαιριστή συμβόλαιο για τρία χρόνια με ετήσιες απολαβές ύψους πέντε ακτομμυερίων ευρώ, κάτι που σημαίνει 15 εκατομμύρια υρώ συνολικά.
Με την ολοκλήρωση του τουρκικού πρωταθλήματος ο Μπελχαντά μένει ελεύθερος για να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και οι συζητήσεις με την Αλ Χιλάλ φαίνεται πως είναι σε αρκετά προχωρημένο στάδιο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
