Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Τον Σεπτέμβριο η πρόσληψη 4.000 νοσηλευτών μέσω ΑΣΕΠ

Το ανακοίνωσαν Κικίλιας και Βορίδης


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στην πρόσληψη 4.000 νοσηλευτών αναμένεται να προχωρήσει η κυβέρνηση, όπως ανέφεραν σε κοινή τους δήλωση οι υπουργοί Υγείας, Βασίλης Κικίλιας και Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης σε συνέχεια της σχετικής προαναγγελίας του Πρωθυπουργού.

Όπως τόνισαν, η κυβέρνηση προχωρά στην περαιτέρω ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας με 4.000 μόνιμες προσλήψεις νοσηλευτών, πρωτίστως από όσους υπηρέτησαν ως επικουρικοί στην πανδημία.

«Οι νοσηλευτές αυτοί θα προσληφθούν με διαδικασίες ΑΣΕΠ, μέσω διαγωνισμού που θα προκηρυχθεί εντός του τρέχοντος έτους. Ειδικά για τους νοσηλευτές που υπηρέτησαν ως επικουρικοί στην πανδημία, θα προβλέπεται αυξημένη μοριοδότηση», διευκρινίζουν οι δύο υπουργοί, τονίζοντας ότι πρόκειται για την «ελάχιστη αναγνώριση της συνεισφοράς τους στο Εθνικό Σύστημα Υγείας».

«Η  στήριξη των δομών Υγείας θα συνεχίσει να είναι προτεραιότητα για την κυβέρνηση και αποτελεί παρακαταθήκη για το Εθνικό Σύστημα Υγείας του 21ου αιώνα», καταλήγουν στην κοινή τους δήλωση οι κ.κ. Κικίλιας και Βορίδης. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο υπουργός Υγείας διευκρίνισε ότι ο διαγωνισμός για τις μόνιμες προσλήψεις των 4.000 νοσηλευτών θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ