Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ συνεχίζει την ενίσχυσή της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και στο πλαίσιο αυτό ήρθε σε συμφωνία με νέα παίκτρια. Η Ένωση βρισκόταν σε επαφή με την Ιωάννα Γκουντιμένκο και τελικά ήρθε σε συμφωνία με την παίκτρια, η οποία από τη νέα χρονιά θα φοράει την «κιτρινόμαυρη» φανέλα.
Η Γκουντιμένκο μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο Μαρκόπουλο, έχει γεννηθεί στις 3 Ιανουαρίου 1996, είναι δηλαδή 25χρονών και αγωνίζεται στη θέσης της κεντρικής. Η έμπειρη αθλήτρια έχει ύψος 1.89μ., ενώ ζυγίζει 70 κιλά.
Ενώ, από εκεί και πέρα η Βασιλική Διάλλα αναμένεται να αποχωρήσει από την Ένωση, μετά από δυο χρόνια συνεργασίας. Έτσι, η νεαρή κεντρικός αναζητά πλέον την επόμενη επαγγελματική της στέγη.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!