Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ο ψευδομουφτής Ξάνθης ονειρεύεται... τζιχαντ κατά του Ισραήλ (ΦΩΤΟ)

Δεν ειναι η πρώτη φορά που προκαλεί


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Για ακόμα μια φορά προκαλεί ο ψευδομουφτής Ξάνθης, Αχμέτ Μέτε, καθώς με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook καλεί σε… τζιχάντ για την απελευθέρωση της Ιερουσαλήμ από το Ισραήλ.

Ανήμερα της θρησκευτικής εορτής του Ραμαζάν Μπαϊράμ, ο Μέτε ανάρτησε φωτογραφία όπου απεικονίζεται έφιππος ισλαμιστής, με σημαία της ισλαμικής Τζιχάντ στα χέρια, μπροστά από την πόλη της Ιερουσαλήμ.

Παραλλαγές της συγκεκριμένης σημαίας χρησιμοποιούν οι τρομοκρατικές οργανώσεις του Ισλαμικού Κράτους και της Αλ Κάιντα. Όπως ήταν λογικό, ακολούθησαν ομαδικές αναφορές χρηστών του Facebook σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Φωνή της Ροδόπης» της Κομοτηνής. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανάρτηση έχει πλέον «κατέβει».

Δεν είναι πρώτη φορά που ο ψευδομουφτής Ξάνθης προκαλεί με αντισημιτικά παραληρήματα. Το 2014 σε ομιλία του στο χωριό Γλαύκη, είχε επιδοθεί σε ένα απίστευτο φασιστικό παραλήρημα εξυμνώντας τότε τον Ναζισμό και τον Χίτλερ, ο οποίος σύμφωνα με τον Μετέ «δικαιώθηκε που έκανε σαπούνια τους Εβραίους»!

Τις δηλώσεις του εκείνες είχε καταδικάσει το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο ενώ μνεία σε αυτές γινόταν και στην ετήσια έκθεση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του State Department.

Ο Αχμέτ Μετέ ζήτησε τότε συγγνώμη, κατόπιν εορτής και μετά τη δημόσια κατακραυγή, ωστόσο καταδικάστηκε αμετάκλητα από την ελληνική δικαιοσύνη σε 8 μήνες φυλακή με τριετή αναστολή για το αδίκημα της διέγερσης σε αμοιβαία διχόνοια.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ