Ακόμα μια κλήση στην εθνική Ελπίδων της Αλβανίας για τον Μάριο Μιτάι. Ο νεαρός αμυντικός κλήθηκε για τον επίσημο αγώνα με την Ανδόρα και το φιλικό με τη Βουλγαρία στις 4 και 9 Ιουνίου αντίστοιχα. Παράλληλα ο αμυντικός της ΑΕΚ είναι στην προεπιλογή για της εθνικής ανδρών της Αλβανίας για τα φιλικά με Ουαλία και Τσεχία.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Αυτο το παιδι ειναι για πολλα πραγματα . Πρεπει ομως τουλαχιστον μια χρονια να παει καπου δανεικος , να εχει αρκετες συμμετοχες για να ερθει ετοιμος . Μποτος , Μιται του βλεπω με φανελα βασικου μαζι με Γαλανοπουλο απο θεμα Ελληνων στο εγγυς μελλον . Δυστυχως ο Σβαρνας ενω ειναι εξελιξιμος δε δειχνει οτι μπορει να σηκωσει το βαρος της φανελας . Ισως βελτιωθει με εναν αμυντικο τυπου Ντα Σιλβα διπλα του αν αποκτηθει . Η ομαδα ομως προς το παρον θελει ετοιμους παικτες να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ περιτριγυριζονται απο πιτσιρικαδες .