Quantcast
NEWS
5 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Καθάρισε» ο Λουκάκου

Η Άντερλεχτ, αντίπαλος της ΑΕΚ στον όμιλο του Europa League, νίκησε με 2-0 την Σεντ Τρούιντεν με τον Ρομέλου Λουκάκου να ...χτυπά δύο φορές  


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

ΖΟΥΠΙΛΕΡ ΛΙΓΚ - 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΕΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ-ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ 0-2

ΓΗΠΕΔΟ: Στάγιεν Στάντιουμ

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ρομέλου Λουκάκου που πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του, η Άντερλεχτ νίκησε με 2-0 εκτός έδρας την Σεντ Τρούιντεν για την 6η αγωνιστική της Ζουπιλερ Λιγκ και ανέβηκε στην 2η θέση.

Η αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League κατά διαστήματα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και δεν αντιμετώπισε προβλήματα απο την αντίπαλο της.

Ο τεχνικός της ομάδας, Άριελ Γιάκομπς, δεν άλλαξε το αγαπημένο του 4-3-3 και παρέταξε την ομάδα του αρκετά επιθετικά. Η Άντερλεχτ στην επίθεση έπαιζε με την τριπλέτα των Σουάρες, Μπουσουφά και Λουκάκου, με τους δύο πρώτους να βγαίνουν περισσότερο στα πλάγια.

Πάντως τους φιλοξενούμενους τους βοήθησε πολύ το γεγονός ότι πέτυχαν νωρίς το πρώτο γκολ, μόλις στο 18' με τον Λουκάκου και έτσι το παιχνίδι ...άνοιξε. Όλα τελείωσαν στο 30' όταν και πάλι ο 17χρονος επιθετικός (πέρυσι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα) έκανε το 2-0.

Η σύνθεση της Άντερλεχτ (Άριελ Γιάκομπς): Πρότο, Ζιλέ, Μπερνάρντες, Τζούχατζ, Ντεσάχτ, Μπίλια, Μάρετσεκ (63' Κουγιατέ), Πόλακ, Σουάρες, Μπουσουφά (87' Καμπασελέ), Λουκάκου (84' Μπαντιμπάνγκα).

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ