Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Νοσοκομείο η Ρεάλ: Νοκ άουτ και ο Μεντί

Τα προβλήματα για την Ρεάλ και τον Ζινεντίν Ζιντάν δεν έχουν σταματημό, καθώς αυτή τη φορά τέθηκε νοκ-άουτ ο Φερλάν Μεντί, ο οποίος θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν με τους Μαδριλένους, αλλά ενδεχομένως και το Euro


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Οι τραυματισμοί έχουν πληγώσει πολύ την Ρεάλ που σε κάθε ματς έχει παίκτες εκτός και χρειάζεται να κάνει αλχημείες ώστε να καλύψει τα κενά. Μάλιστα, σαν να μην έφταναν όλα τα προβλήματα για τους Μαδριλένους έγινε γνωστό ότι ο Σέρχιο Ράμος θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, λόγω του νέου τραυματισμού που αποκόμισε.

Βέβαια, αυτό δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα, καθώς όπως ενημέρωσαν οι «μερένγκες», τέθηκε νοκ-άουτ και ο Φερλάν Μεντί. Ο τραυματισμός του όχι μόνο θα τον κρατήσει εκτός γηπέδων για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν, αλλά ενδεχομένως κι από το προσεχές Euro το καλοκαίρι!

Πάντως όσον αφορά την Ρεάλ, είναι πρωταθλήτρια στο θέμα τραυματισμών. Είναι η ομάδα η οποία αντιμετωπίζει με τα περισσότερα προβλήματα σε αυτόν τον τομέα. Βάσει του υπολογισμού όσων της έχουν συμβεί μέχρι τώρα στη σεζόν, οι φορές που κάποιος ποδοσφαιριστής έχει τεθεί εκτός είναι 62!




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ