Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Γεωργιάδης: Οι εμβολιασμένοι πρέπει να έχουν προνόμια

«Η άσκηση του ατομικού δικαιώματος, όπως είναι αυτό του εμβολιασμού, επηρεάζει και την ζωή και άλλων ανθρώπων», σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ανοίγει για τα καλά η κουβέντα για την παραχώρηση προνομίων στους εμβολιασμένους πολίτες. Αυτό προκύπτει από τις δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη στον ΣΚΑΙ.

Όπως είπε δεν έχει ληφθεί ακόμα κάποια κυβερνητική απόφαση, αλλά εκφράζοντας όπως είπε την προσωπική του γνώμη, τόνισε ότι «οι εμβολιασμένοι πρέπει να έχουν προνόμια. Πρέπει να έχουν μεγαλύτερο βαθμό ελευθερίας. Να μην φορούν μάσκα σε εσωτερικούς χώρους. Πρέπει να έχουν προνόμια. Γιατί; Γιατί, πράγματι το αν θα κάνεις το εμβόλιο ή όχι είναι ατομικό σου δικαίωμα. Στην προκειμένη περίπτωση όμως η άσκηση του δικού σου ατομικού δικαιώματος επηρεάζει και την ζωή και των άλλων ανθρώπων. Άρα είναι ατομικό μεν αλλά δεν είναι και ατομικό.Γιατί εσύ πιστεύεις κάθε βλακώδη θεωρία και το πρόβλημα είναι ότι παρασυρόμενος εσύ βλάπτεις και όλους τους άλλους». 

Αυτό που λέγεται είναι ότι ειδικά για το άνοιγμα των γυμναστηρίων, του κλάδου που έμεινε κλειστός για πολύ μεγάλο διάστημα όπως και η εστίαση θα επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε εμβολιασμένους. Το άνοιγμα των γυμναστηρίων τοποθετείται στις 17 Μαΐου.

Με βάση το άνοιγμα αυτό, θα επιχειρηθεί ίσως να βρεθεί και ο τρόπος με τον οποίο θα λειτουργήσουν και άλλες μαζικές δραστηριότητες όπως συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, κινηματογράφοι. 

Ακόμα και σε ανοικτούς χώρους θα είναι πολύ δύσκολο να επιτρέπεται ο συγχρωτισμός εμβολιασμένων και μη καθώς αυτό θα είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο. 

Και ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε απαντώντας στο ερώτημα γιατί οι εμβολιασμένοι και με τις δύο δόσεις, δεν μπορούν να βγάλουν τη μάσκα: «όλα τα πράγματα θα γίνουν στην ώρα τους».

Πηγή: newsit.gr




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ